asdf0st 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam! Nie będę się rozpisywał tylko podam link do teamtu który jest w innym dziale: http://forum.benchmark.pl/topic/83096-brak-obrazu/ Nie jestem pewien czy to dokładnie płyta główna więc proszę o radę ekspertów. Cytuj Link to post Share on other sites
vallentine 36 Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jaką masz wersje biosu ? Cytuj Link to post Share on other sites
asdf0st 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 F16 Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Losowe działanie komputera może zależeć od wielu czynników procek, pamięci, karta czy płyta. Z tego co piszesz oddałeś cały zestaw do sklepu więc czekamy na ich diagnozę. Cytuj Link to post Share on other sites
asdf0st 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No właśnie tylko jest 1 problem bo komputer w większym stopniu uruchamia się prawidłowo więc nie wiem czy jest jakaś możliwośc zdiagnozowania tego. Czy możliwośćą jest że przez zły update biosu mam taki problem? Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Czy możliwośćą jest że przez zły update biosu mam taki problem? Teoretycznie program powinien blokować wgranie nieprawidłowego biosu, ale ustawienia np. pamięci w biosie mogą powodować takie zachowanie komputera. Jeżeli problemem jest bios to można to stosunkowo szybko naprawić, po prostu zainstalować najnowszą możliwą wersję i przywrócić ustawienia domyślne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts