barth89 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Obecnie mam mysz Microsoft SideWinder (podajże X3 czy X5), ale jakoś mi nie leży i trochę się z nią męczę. Czy opłaca się wymienić ją na ww. mysz? Miał ktoś kiedyś okazję testować A4Techa? http://www.allegro.pl/item914898830_a4t ... gw_em.html Cytuj Link to post Share on other sites
Feomathar 3 Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja od dłuższego czasu mam A4Tech X-750F, z tego co widzę od tej podanej przez Ciebie różni się nieco profilem (na oko Twoja jest nawet lepiej wyprofilowana, przypomina trochę Razer DeathAdder). Służy mi z powodzeniem od 2 lat, wcześniej jakiś czas miał ją kumpel. Ten przycisk 3xFire to chwyt marketingowy, moim zdaniem jest niewygodny i w ogóle z niego nie korzystam, aczkolwiek nie przeszkadza Przy dobrej podkładce bardzo wygodna do grania. Ze zmiany rozdzielczości nie korzystam - cały czas jadę na 800 DPI. Jedyny mankament to cienki kabelek (nie wiem jak jest w Twoim modelu - nie widac na zdjęciu), u mnie przestał kontaktować po pewnym czasie, musiałem go usztywnić domowym sposobem przy samej myszce i jest git. Co do bajerków w stylu ciężarków, czy tego przycisku 16 ruchów, to się nie wypowiadam, ale na pewno nie zaszkodzi. Zapytaj sprzedawcę czy są wymienne ślizgacze - mój X-750 ma kilka zapasowych kompletów i bardzo się przydało. Jak dla mnie A4Tech to lider cena/jakość. Fajnie wyprofilowany laser za 60 zł - brać Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja posiadam model X-750BF od 3 lat. Z myszki jestem bardzo zadowolony, ciągle wygląda jak nowa i nie ma żadnych usterek. Często używam przycisku sprzętowej zmiany dpi - w okienkach 1600-200dpi, a w grach 2000-2500dpi. Widzę, że ta myszka ma nawet do 3600 dpi Z przycisku X-Fire korzystam, ale w apliakcjach tekstowych, bo 3xklik zaznacza cały akapit Zgadzam się z Feomatharem - A4Tech jest liderem jakości w stosunku do ceny, a często dorównuje o wiele droższym myszkom. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Moim zdaniem zakup nieoplacalny. Posiadasz juz porzadna mysz. Nie ma zatem sensu wydawac 60zl, tylko dlatego, ze jakis produkt jest troche, albo i nie, lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
karool555 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja sobie wczoraj kupiłem a4tech x750bf jestem z niej bardzo zadowolony, podobno jest możliwość robienia skryptów i przypisania ich do przycisków. Może wiecie jak to zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts