lukas454 0 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam jak w temacie problem polega na tym ,że komputer sie nie włącza po kliknieciu start.Na początku kombinowałem co jest nie tak, poźniej po właczeniu wbiłem reset i komp się właczył jednak problem jest w grach spadek do 10-15 fps, i wywala białe kwadraty,trójkąty itp. Myśle ze to płytka lecz nie jestem pewny?! komputer: Mobo:asus P5GC-mx/gbl proc:E5200 Ram:2 gb Goodram GPU:8800 gs 384 mb PSU:Amacrox 400W z góry dzięki za pomoc. PROBLEM ROZWIAZANY KARTA GRAFICZNA PADŁA do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Najprawdopodobniej płyta dożywa właśnie swoich dni. Takie problemy ze startem są częstym objawem tuż przed śmiercią, do tego te spadki wydajności... Jednak artefakty to inna sprawa, dobrze byłoby sprawdzić całość. Najlepiej byłoby włożyć klocki na inną płytę, i zobaczyć jak się będzie sprzęt zachowywać. Cytuj Link to post Share on other sites
lukas454 0 Napisano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jeszcze jedno pytanie Palit naprawia grafiki czy wymienia na nowe ? Bo mój kumpel miał grafike z gainwarda poszła z dymem i dostał inną nowszą i lepszą karte. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts