Sebool_uk 0 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 he he .....ja ostatnio po kupnie nowego kompa (do grania) mam tylko 150 gb nowych gierek Ja malo pogrywam w gry, ale nie zaprzecze, ze czasem lubie sobie w cos pograc ostatnio pogrywam w PES09 no i w Burnouta :mrgreen: Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 he he .....ja ostatnio po kupnie nowego kompa (do grania) mam tylko 150 gb nowych gierek Ja malo pogrywam w gry, ale nie zaprzecze, ze czasem lubie sobie w cos pograc ostatnio pogrywam w PES09 no i w Burnouta :mrgreen: majac 20 lat to co ty robisz ? ze malo grasz (studia,praca,laska) tyle tak ? Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 majac 20 lat to co ty robisz ? ze malo grasz (studia,praca,laska) tyle tak ?Sa ciekawsze zajecia chyba, ze juz kompletnie nie ma co robic to z nudow lubie w cos pograc, ale rzadko zdarza sie zebym tak sie nudzil jest duzo ciekawszych zajec, ale nie mam nic przeciwko, ze ludzi w moim wieku lub starsi lubia sobie pograc kazdy ma jakies zamilowania i kazdy spedza czas jak lubi Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 majac 20 lat to co ty robisz ? ze malo grasz (studia,praca,laska) tyle tak ?Sa ciekawsze zajecia chyba, ze juz kompletnie nie ma co robic to z nudow lubie w cos pograc, ale rzadko zdarza sie zebym tak sie nudzil jest duzo ciekawszych zajec, ale nie mam nic przeciwko, ze ludzi w moim wieku lub starsi lubia sobie pograc kazdy ma jakies zamilowania i kazdy spedza czas jak lubi tylko nie pal zielonego i nie pij piwek na lawce,poniewaz sasiedzi patrza i rusz zadzwonia po niebieskich he he taki JOKE Link to post Share on other sites
Recommended Posts