decoyek 10 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 12. Oferta sprzedaży musi zawierać cenę jakiej użytkownik oczekuje za swój towar oraz zdjęcie produktu z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających aukcję lub ofertę Kup Teraz w serwisie allegro.pl. Biafra witam, tak jak w temacie, mam do sprzedania procka i5 750 2.66 ghz + plyte glowna i chlodzenie, plyta glowna nie wiem jakiej marki jest, poprostu kupilem sobie kiedys kompa w sklepie, nie skladaka marki ACER M5810 model i taka wlasnie tam plyta sobie jest patrzylem do srodka kompa ale nic na niej nie pisze, ale powiedziec moge ze nowe karty graficzne czyta wszystkie, podpiete mam 8 gb ramu ddr 1333 mhz, radeon 6870 XFX no i i5 750 2.66 ghz, niektore gierki smigaja na ultra niektore na high, procek nigdy nie byl podkrecany, wszystko dziala w 100% Cena: 400 zl Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Zapodaj jakies fotki Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Właśnie, dawaj fotki, wyraźne fotki. Cytuj Link to post Share on other sites
decoyek 10 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 moze to smieszne ale nie mam jak zrobic, sprzedalem telefon z aparatem, jutro poprosze dziewczyne o telefon to cykne wam z 3 fotki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts