Folls 1 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Tak jak w temacie. Cytuj Link to post Share on other sites
buck1 23 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 O escu nie mam wyrobionej opinii gdyż nic tam nie kupowałem Mogę Ci polecić takie sklepy jak : agito.pl, morele.net [z tym że tutaj gdy w razie usterki musiałbyś coś na gwarancję odesłać to pokaranie boskie, ciężko się z nimi dogadać ...], arest.pl. Z usług tych sklepów korzystałem i dzięki bogu nie musiałem nic na gwarancję wysyłać Cytuj Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 w esc dokonywałem zakupy kilkakrotnie. przesyłka b.szybka, dobrze opakowana i zabezpieczona. mam miłe doświadczenia z tym sklepem. w sumie nic do nich nie mam kompa poskładaj sobie sam. satysfakcja gwarantowana. Cytuj Link to post Share on other sites
Folls 1 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Z chęcią bym sam sobie poskładał ale rodzice. Jak wygląda sprawa że składaniem na Agito? Cos trzeba zaznaczać? Dodać do koszyka ? Cytuj Link to post Share on other sites
plusziemia 92 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wtrącając się do tematu. Esc ma szybkie przesyłki [dhl] wieczorem było do odebrania przez kuriera i dowóz ponad 600km... dostarczona paczka doszła około 12 polecam, jeśli wybierasz dhl... Co do złożenia nie lepiej samemu ? Satysfakcja poza tym w sklepie zrobią ci to na i jeszcze coś . Cytuj Link to post Share on other sites
Folls 1 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Co do składania w esc robić to dobrze (podobno) przed włączeniem i tak wszystko sprawdzę Cytuj Link to post Share on other sites
daniooo 0 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kupowałem w tym sklepie wiele razy i zgodzę się z przedmówcami odnośnie szybkiej przesyłki i dobrego opakowania. ale jeżeli chodzi o serwis to już nie jest tak kolorowo. Ostatnio zepsuła mi się płyta główna (pewnego dnia po prostu się nie włączyła) wysłałem do nich, a oni piszą, że są części po urywane od laminatu i jest uszkodzenie mechaniczne i nie podlega gwarancji. A mnie bardzo ciekawi w jaki niby sposób przez noc pourywały mi się części od laminatu, że na następny dzień nie odpaliła. Dobra, ale nie o to tu chodzi, tak więc ja nie tego sklepu już nikomu nie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Folls 1 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 To gdzie indziej składać komputer? Cytuj Link to post Share on other sites
Tricor 2 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na morele.net (ceny ostatnio skakają, problem z reklamacją na serwis)Agito.pl - drożej jak na morele, ale składanie gratis (jak się nie myle). Co do serwisu, podobno ciut lepiej niż na morele. esc.pl - ceny porównywalne do morele.net (ogólnie ciut drożej, ale np. RAM taniej (40 zł) na 8 GB.W sumie te 3 sklepy bardzo podobne. Najtaniej morele, esc, agito ( w tej kolejności bym widział)Jakość (ESC/agito, morele)Szybkość wysyłki (esc, agito, morele)Jest to moja opinia. Analizuję rynek od około pół roku. Zbieram na komputer który nie długo kupuję. Miałem kupić na morele (ale ceny poszły do góry) i na esc teraz bardziej mi się opłaci i tam kupię (Złożenie gratis, a pierwszy raz boję się samemu składać. Na morele ta usługa 49 zł). Sam będę kupował w esc po dziesiątym teraz o ile się coś nie zmieni. PS. Latem (Lipiec/sierpień) - kupowałem na morele.net aparat cyfrowy i nie spotkałem żadnego problemu. Przesyłka szybko, dwa dni od zakupu + pytanie na czacie zdałem do aparatu i odpowiedź dostałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Folls 1 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ok dzięki za wypowiedzi, złoże w Esc Cytuj Link to post Share on other sites
ryba21184 318 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja kupowałem kilka razy w Saturion i mogę powiedzieć że wysyłka ekspresowa, dobry kontakt i jak chciałem coś oddać nie było problemu, odesłali kasę na konto Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts