Skocz do zawartości

Pokaż swoją twarz

Recommended Posts

Nie chce być nie miły ale okulary nie pasują ci w ogóle,ale urodą to widać że młodziuśka jesteś :P tzw po gimnazjum hehe   

nosze bo mam wade -1,75 i bez nich widze rozmazanie bo mi się oczy przyzwyczaiły no ale zapamiętam by na następny raz dać bez..

czy po gimnazjum ? tak 1kl. technikum informatyczne

Kobiałka z Sieradza :P

obca mi ta gwara xD ale ta z Sieradzewa jetem

Edytowane przez lućka

Ja myślałem, że wada mi się nie zwiększyła ale wizyta u optyka wszystko zweryfikowała ;)

BTW- zmień proszę zawartość sygny z luśka na lućka.

Siostra nazwała naszą psinę lusia i nieraz mówi na nią luśka i mi się kojarzy (bez urazy)  :D

Ale bierz bez ramek :) i stylistycznie ładniejsze żeby były,albo zaszalej i soczewki kupuj :)

chciałabym ale moje oczy nie mogą mieć soczewek za szybko się męczą czasami musze kilka razy dziennie je zakraplać specjalnymi kroplami ..

Ja myślałem, że wada mi się nie zwiększyła ale wizyta u optyka wszystko zweryfikowała ;)

BTW- zmień proszę zawartość sygny z luśka na lućka.

Siostra nazwała naszą psinę lusia i nieraz mówi na nią luśka :D

luśka to moja ksywa

Odczep sie od dodo ! On ma racje i się z nim zgadzam.

Nie rozumiem frustracji i nikogo się nie czepiam. W moim mniemaniu wrażliwość to bardzo pozytywna cecha lecz niestety rzadko spotykana.  Obecnie bardzo skutecznie zastępowana jest  przez znieczulicę i wyuzdanie. A tego, że faceci już tacy są i lubią sie trochę poprzekomarzać między sobą nie zmienisz, taka nasza natura. Dystans do siebie też jest ważny.

Ja czuwam ażeby tej młodej niewiaście krzywda się nie stała

...przy okazji bacznie przyglądając się fotografiom ów obiektu obserwacji :P

@ Lućka Mimo tego że mieszkamy w tym samym województwie różnica w przewidywanej temperaturze na następny dzień wynosi aż 1 stopień Celsjusza! Dasz wiarę? :P Dystans to ok. 107 kilometrów z groszami (taka ciekawostka meteorologiczna 8-) )

Edytowane przez Abizer

chciałabym ale moje oczy nie mogą mieć soczewek za szybko się męczą czasami musze kilka razy dziennie je zakraplać specjalnymi kroplami ..

Nie zazdroszczę. Ja po roku używania kontaktów chyba nie dałbym rady spędzić jednego dnia w okularach.