BlackCoffe 14023 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca "Gdzie mi z tym telefonem?!" 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Dwa kociaki przygarnięte z działki. Chłopczyk z przodu i dziewczynka z tyłu. Dziewczynka jest puchata 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Ale słodziaki : D I jak im dobrze! : D 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Pierwsze godziny w nowym domu, więc jeszcze trochę zestresowane 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Ta kotka będzie łamać kotom serca, już się ślicznością : > 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Rosną, ale branie dzikich kotów, to problemy z ich zdrowiem. Okazuje się, że zarobaczone, trzema różnymi pasożytami No ale od piątku są już leczone.Tylko to też dużo większy reżim higieniczny z kuwetami: natychmiastiwe usuwanie i od razu cała kuweta chlorowana.Do tego muszą brać minimum miesiąc microbiotal dla odbudowy jelitek. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca Śliczności < 3 ! A trzymasz je w osobnym pomieszczeniu by na razie póki mają te pasożyty nie zaraziły reszty? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca Niestety nie da rady utrzymać ich osobno. Poza tym do nas przyszły we wtorek, a wyniki były w piątek, więc 4 dni i tak nie wiedzieliśmy, że coś mają. Chociaż przez pierwsze dni chowały się w jednym pokoju.Ale wbrew pozorom nie tak łatwo się zakazić. To nie lata w powietrzu, trzeba mieć kontakt z ich kupką, a potem to połknąć. Kot musiałby wejść do brudnej kuwety, pobrudzić się, a potem się lizać.Tak czy inaczej będą pobierane próbki rezydentek dla pewności. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca Ale co by nie mówić, ten kocurek będzie babskim królem ; ) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2568 Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Nasza niedługo nie będzie się mogła ruszać, nadrabia braki żywieniowe a najlepsze jest to, że jak głodna to idzie tylko do mnie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Widać, że jej naprawdę dobrze : D Wiesz, od Ciebie najlepiej smakuje ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Rosną jak na drożdżachOkoło 200g na tydzień. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Wow, jak urosły! A jak z ich zdrowiem? Są już zdrowe? Bo wesołe i szczęśliwe to widać, że są ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia W piątek wzięły drugą, ostatnią dawkę leku, ale w niedzielę okazało się, że Tagi ma jeszcze jednego, czwartego pasożyta. Więc od poniedziałku przez trzy dni kolejny lek. Biorą wszystkie 4 koty. Mam nadzieję, że to załatwi definitywnie problem bogatego życia wewnętrznegoA dla mnie nauczka, że dzikie kotki na początku maga być bardzo problematyczne zdrowotnie.Oczywiście cała rodzina profilaktycznie też na tabletkach. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3752 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Poszło spać to mogę wreszcie coś polutować. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Jak zawsze śliczna! : D PS. "Ale mój pan jest naiwny, myśli, że śpię!" ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3752 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Nudno jej bo tydzień była na Rosi i codziennie pływała bo lubi a teraz tylko wanna której nie lubi.... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Biedactwo! Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1683 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia no mój też uwielbia wodę nawet z wanną . W niedziele byłem nad rzeczką to chwilę pobiegał , ale nie za ciepła była woda , więc długo to nie trwało . Cytuj Link to post Share on other sites
Kisiel1314 155 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września mój spioch 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Ale mu dobrze! Takiemu tylko pozazdrościć! : D 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Dawno nie wrzucałem maluchów. Mają już 5,5 m-ca 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14023 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Ale słodziaki urosły! : D Są już całkowicie zdrowe? Jak się dogadują z pozostałymi? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12582 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Zdrowe. Tagi waży 2,5kg, Tesi 2,1kg. Niedługo sterylizacja. Ruda Nexi znowu mieszka na górze, a czarna Figa została szefową stada. Jakoś się dogadują, a jak rezydentki mają dość to obfukają maluchy i spokój 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts