dodo 20732 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ustawienia: http://farm3.staticflickr.com/2811/10600400726_9b52d1f4b4_b.jpg Temperatury http://farm4.staticflickr.com/3746/10600408566_6023c076c0_b.jpg Fraps: 2013-11-01 00:16:39 - bf4 Frames: 27760 - Time: 272562ms - Avg: 101.848 - Min: 76 - Max: 162 Cytuj Link to post Share on other sites
RexRX 8 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć z osób posiadających GTX 660 jak ta gra chodzi bo zastanawiam się nad kupnem Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Chyba już się hakiery znalazły w BF4. Przed chwilą wbiłem na rundkę i trzeba było bronić bomby,ale nie szło bo cały nasz team co jakiś czas działał w spectator mode. Dosłownie co chwilę widziałem co robią kumple z teamu. Albo bug albo haker Dodo daj siatkę i teren ma wysokie albo ultra. Niewiele to zmienia liczbę klatek Boże jaka ta gra niedorobiona jest Edytowane 1 Listopada 2013 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Wczoraj grałem może z 45min, poza migotaniem tekstur w jednym z pokoi nie widziałem nic dziwnego, jest o wiele łatwiej niż w BF3 Może się skusze na tekstury na "medium" (bo aktualnie gra wygląda jak na X360 ) Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Skończyłem singla, i jak odpaliłem 2 lata temu trójke to zbierałem szczękę z podłogi, nextgen się wylewał z monitora, ciągle coś nowego, i czuło się realny konflikt, teraz przysypiałem już bodaj w trzeciej misji, masakra, graficznie tylko pogoda i burza zrobiona świetnie, oraz efekty wybuchów gdzie spadają odłamki dookoła i mogą zadać obrażenia, to jest faktycznie kawał dobrej roboty, a tak reszta to to samo tylko gorsze, przynajmniej singiel jest słabiutki.... do singla nie kupować Edytowane 1 Listopada 2013 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 do singla nie kupować Zapewne spora część osób nie kupiła tej gry dna SP Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Marudzicie, a są osoby które nawet w to zagrać nie mogą ... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ja czekam aż zwiozę stacjonarkę do uk. Na lapie nie za bardzo idzie grać nawet na low bo jest stutter. Zreszta z tego co ma forum widziałem to nawet na desktopach są problemy Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 o to pożycz konto, ja sobie pogram Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Marudzicie, a są osoby które nawet w to zagrać nie mogą ... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
majk_be 0 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 @jarnuszkiewiczm A ja włąśnie gram już dłuższy czas w SP i bardzo mi się podoba. Może dziś skończę. Jak dla mnie jest ciut lepszy niż ten z trójki. No i ta destrukcja/efekty. Miodzio. Najlepsze "żołnierzyki" na obecną chwilę jak dla mnie. Zobaczymy jeszcze tego CoDa. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi512 63 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Zobaczcie to - http://www.youtube.com/watch?v=9bn9Q960clU&feature=youtu.be&a Już na początku multi widzę masę błędów,czekam na pierwsze poprawki. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kondi552 38 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ja gram na ultra, msaa x4, rozdzielczość 1680x1050, fpsy wahają się od 50 do 80,aczkolwiek 50 to już przy dużych wybuchach Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Przy takiej rozdzielczości to żaden wyczyn Cytuj Link to post Share on other sites
deftones9 0 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Na jakich systemach gracie? opłaca się specjalnie kupować winde 8 przy moim sprzęcie(i7 4770k, GTX 780, 8GB Ram) czy lepiej poczekać na jakieś łaty? Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Mi na win 8,1 skoczyła wydajność o 10-15 fps Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Jako że już wszystkie elementy BF4 mam obadane... Kampania: Scenariusz ssie, dubbing ssie, lokacje są ładne, modele są najwyżej średnie, podoba mi się przywrócenie szkyń z uzbrojeniem które były w BC2, szkoda tylko że nie możemy nic zrobić w sprawie dodatków. Multi: Mapy nie są złe, walka pojazdami jest nawet dobra, walka piechotą jest poniżej średniej. Potrzeba mimo wszystko masy poprawek do balansu, odrzutowce, szczególnie cichacze, plują popkornem. Dubbing nie jest specjalnie zły, największą bolączką jest model chińskiego supporta, gdzieś była petycja o założenie mu tej maski na ryj... Ah, racja, mnożnik czułości dla magni x2 jest zwalony, o tym że hitreg zasysa wspominać nie trzeba, ale czego się spodziewać po 64p, upychaniu na siłę więcej serwerów na maszynę niż się da i żałośnie niskiego tickrate <30, i oczywiście serverside rewinding. Edytowane 1 Listopada 2013 przez Mofixil Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Nie ma serwera, który by nie lagował. No po prostu nie ma. Na każdym żabkowanie, łodzie z tytanu z TV, które się respi co sekundę i można walić jak się chce, na jednej z map (Hainan Resort ) gra zapomniała, że trzeba zawalić jedna część budynku i nie szło przez nią przejść bo niby było jak,ale był zawalony. Nie ma sensu w to grać teraz w ten półprodukt. Wrócę za kilka tygodni żeby sprawdzić czy jest lepiej a do tego czasu gram w BF3 Edytowane 1 Listopada 2013 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 hej, to pożycz mi konto , pogram na twoim Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 @jarnuszkiewiczm A ja włąśnie gram już dłuższy czas w SP i bardzo mi się podoba. Może dziś skończę. Jak dla mnie jest ciut lepszy niż ten z trójki. No i ta destrukcja/efekty. Miodzio. Najlepsze "żołnierzyki" na obecną chwilę jak dla mnie. Zobaczymy jeszcze tego CoDa. problem w tym że ta gra się kończy po 4 godzinach, bo tyle mi zajęło zmęczenie fabuły na łatwiźnie, i mimo że grałem wczoraj to już dziś nie mogę sobie przypomnieć za cholere o czym ta gra była tylko mi dudni w uszach ten irytujący głos jabłczyńskiej, i ten wiecznie zbuntowany murzyn... ech, trójka wg mnie miała lepszy singiel fabularnie, czwórka to jeden wielki ultra odpicowany i wywalający z butów skrypt z przerwami na strzelanie, fakt że jak się już coś sypie albo zawala to z całej epy, ale to miał być single player a nie demko technologiczne Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Koledzy jakiego wzrostu wydajności mogę się spodziewać po przesiadce na Intela i7 4770K? Głównie chodzi mi o mapy 64 osobowe i ustawienia graficzne jak na filmie (skalowanie rozdzielczości 200%) Tak to wygląda obecnie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 @jarnuszkiewiczm Chyba nie graliśmy w tą samą grę. Skrypty ? Tylko pierwsza misja jest nimi napakowana, później pojawiają się bardzo rzadko a do takiego CoDa to już w ogóle nie ma porównania. Grafika jest naprawdę świetna, bronie faktycznie CZUĆ. Grałem zarówno na głośnikach jak i słuchawkach i dźwięk w tej grze to pierwsza liga. Fabuła jest sztampowa do bólu, ale wkręciła mnie na tyle, że bez wahania wiedziałem kogo na końcu wybrać z tej dwójki. Generalnie najbardziej podobało mi się to, że mapy są z reguły bardzo duże i podobnie jak w Crisis 3 możesz dowolnie wybierać z której strony uderzyć i w jaki sposób. A broni jest od Wuja... Oczywiście jak chce ktoś wydać kasę na grę dla samego singla to się nie opłaca ale mnie multi nie interesuje, więc przeszedłem na pożyczonym koncie kumpla i jestem zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Koledzy jakiego wzrostu wydajności mogę się spodziewać po przesiadce na Intela i7 4770K? Głównie chodzi mi o mapy 64 osobowe i ustawienia graficzne jak na filmie (skalowanie rozdzielczości 200%) Tak to wygląda obecnie Ja mam czesto spadki do ok. 20 FPS i nie wiem co sie dzieje, wiec przemyslalbym dwa razy zmiane przed zakupem. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Kto gra na resolution scale 200%? Po co?!? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts