Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja powiem tak - jak każda gra multi, również BC2 ma jedną wielką wadę: ludzi.Nigdy nie uważałem się za jakiegoś super gracza, w to też nie gram rewelacyjnie, ale takie bezmózgi jak się czasami trafiają w drużynie to szkoda słów. Z tej racji to czy ja osobiście wzniosę się na wyżyny swoich przeciętnych umiejętności, czy będę grać jak skończony noob tak naprawdę nie ma czasami znaczenia. I nie chodzi tu o wygrywanie, bo czasem można przegrać i mieć satysfakcję i dobrze się bawić. Pomijam kwestię, że na niektórych mapach 3-4 ogarniętych graczy w pojazdach potrafi zdominować całą grę - a jak reszta drużyny nie myśli to, no cóż - na krzywe drzewo i Salomon nie naleje i kiedy wrogów kupa i Herkules du*a. Wszystko by było fajnie gdyby nie odwieczne choroby FPP - np. spawncamping (gdzie nie wiem czy to jeszcze spryt czy już łamanie zasad) czy milion snajperów w drużynie siedzących na skałkach we własnej bazie, cheaterzy itp.

PS. Normalnie grałem na europejskich serverach ale raz trafiłem na polski - tutaj ludzie się nie wyzywali tak bardzo, tylko przez całą rundę pieprzyli kto jaki ma komputer, o ile go podkręcił i ile ma fps. Do tego porady, że torrent powoduje lagi a Windowsa trzeba reinstalować co pół roku? Coś okropnego. Czyżby NeoGimbusClan.pl? Już chyba wolę wyzwiska...

Ja gram na G4G.pl i równiez widzę ludzi gadających o komputerach... o tym czy im BF 3 odpali itp. A co do squadów to najlepiej sie gra z 3 kolegami/znajomymi. A na serwerach G4G moze być tylko 4 na team snajperów.

Edytowane przez Madzina

Tak sobie pograłem trochę i gra jest fajna, tylko te spawn kille irytują, odniosłem takie wrażenie, że na tych mapach warto grać jedynie snajperem.

W przeglądarce serwer miał ping 30, w grze wszyscy mieli ponad 100, dziwne...

Pograłbym, ale jestem w połowie Risena i zacząłem DiRT'a. Postaram się sprawnie z tym uporać :)

http://www.youtube.com/watch?v=MsBULgq5I2Q

Niech spróbuje na PC na hardcore :pajac:

to jest zenujace !!! :sciana: :sciana: jakim betonem trzeba byc aby grac w takiego gniota jak ten BF ????? :wariat: :wariat: po obejrzeniu tego ,,gameplau,, rosol z niedzielii i kurczak w zaladku mi sie przekrecil dwa razy przeciez to jest gra dla 10 latkow przy tym co zobaczylem na tym filmiku Call of duty Black ops to ultrarealistyczny symulator pola walki dla hardcorowych graczy

beton i zenua typ ,,lata,, helikopterem i zdobywa fragi uderzajac w nich a najlepszy jest motyw gdy uderza przeciwnika na dachu budynku i go niszczy przy okazji takie rzeczy to tylk ow Battlefildzie ! dzieki bogu juz tej jesieni pojawi sie KROL FPS MW3 ktory zmiadzy ta zenujaca marke od EA jaka jest ,,Battlefieldlamers,,

swoja droga miedzy graczami the sims i bf mozna a nawet trzeba postawic znak rownosci w kacy to ta sama grupa casuali i noobow,ktorzy fragi zdobywac potrafia wylacznei strzelajac z pojazdow w przeciwienstwie do takiego COD gdzie liczy sie aim i znajomosc mapy

a teraz ide do kibla bo mnei na wymioty bierze :D

edit: cuz gnidy z EA nie maja juz lepszy pomyslow aby reklamowac swojego gniota ta strona jest taka samo zenujaca jak ten caly BF3

edit2: a to co :)http://bfbcs.com/stats_pc/Sp3ci4List_PL jakies statystyki macie wowo wilaaa jakby to powiedzial borat a teraz mam pytanie po co komu te statystyki i co one daja ? rozumiem,ze odpowiedz bedzie typu stystytyki sa super bo sa super :D a ja myslalem,ze prestize w cod:bo sa lamerskei cuz mylilem sie jak zwykle na ziemie sprowadzil mnie BF :D ciekawe jakby wygladaly moje staty BO po ponad 6miesiacach gry i ciekawe czy bylaby zakladka ile razy przeladowalemn magazynek i ile pociskow wystrzelilem BETON :wariat::sciana:

Edytowane przez maniuox

@maniuox: haters gona hate.

Jak masz zamiar pisać takie durnoty, to lepiej w ogóle tutaj nie pisz a w zamian smaruj durnoty w teamacie o CoD.

wiesz co to jest CASUAL ? tego jest masa w CoD, której potęga skończyła się na 2

w tej chwili właśnie przedstawiłeś swój żenujący poziom i ośmieszyłeś serię CoD

IDŹ DO PIASKOWNICY

Edytowane przez DustEater

Miałem niemałe kłopoty ze zrozumieniem maniuoksa... Ty myślisz jakoś inaczej... Może odwrotnie? Uważasz za nooba gracza, który ma taką kontrolę nad helikopterem? Może to kompleks braku pojazdów w serii CoD? To wygląda tak, jak wygląda, bo gość gra na konsoli i tym samym korzysta ze wszystkich możliwych uproszczeń. Zanim odpiszesz przypomnę Ci o popularności CoD'ów na konsolach. Czyżby nieco ograniczeni wielbiciele tej nieco ograniczonej gry potrzebowali pomocy? Żalisz się, bo brakuje Ci destrukcji otoczenia? I jeszcze ta "znajomość map", które w CoD'zie wszystkie mogłyby się nazywać "Supermarket" i mieć rozmaite odmiany różniące się teksturami. "Aim"? Chyba tylko z końcówką "-bot". Aby rozjaśnić Ci nieco sprawę, bo pewnie tego potrzebujesz, mam na myśli przewagę BF'ów w kwestii ochrony przed cheaterami.

Na razie starczy, spróbuj zrozumieć, a potem zajrzyj do jakiejś książki, najlepiej słownika. Życzę miłego dnia i pozdrawiam.

@maniuox:

Chyba odinstaluję COD 4: Modern Warfare i sprzedam swój egzemplarz.

http://images.paraorkut.com/img/pics/images/h/haters_gonna_hate_peed_pants-14283.jpg

Edytowane przez Mate_