Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z Vsync to jest połowa FPS mniej %-)

Obraz nie rwie, a tearing się pojawia tylko jak **********m z karabinu na jeepie np. :P

Co do 5850 - na wysokich da się grać, koło 40-50 FPS ;) Na multi mniej PFS to koszmar :/

Edytowane przez mICh@eL

Z Vsync to jest połowa FPS mniej %-) Obraz nie rwie, a tearing się pojawia tylko jak **********m z karabinu na jeepie np. :P Co do 5850 - na wysokich da się grać, koło 40-50 FPS ;) Na multi mniej PFS to koszmar :/

Z tego co się dowiedziałem to screen tearing występuje tylko jeżeli np monitor ma odświeżanie 60hz i gra wyświetla więcej klatek niż 60 to dopiero jest te rwanie obrazu,a mi nawet na 30-40 rwie obraz,wiecie może dlaczego tak jest(laptop 60hz) Edytowane przez Yamakasi51
Gość darkatraz

Kuba albo sami nie mogli zrozumieć, że jak coś nagle nie działa to trzeba to naprawić, a ostatnio Steam, Origin czy Uplay dają możliwość naprawy gry bez jej reinstalacji.

Gdzie takich ludzi rodzą, że prostych faktów połączyć nie potrafią :co: :co:

Wydaje mi się, że nowy MOH będzie dobry na konsole (tj. przyjemna rozgrywka). Niewielkie mapy, raczej nie zbyt ciasne no i tylko 20 graczy. Jak grałem w bete BF3 na xboxie, to muszę przyznać, że nie jest źle (nie wnikam w pad vs. myszka + klawiatura) tyle, że za mało graczy, ale gra się dobrze zwłaszcza, że każdy ma teoretycznie równe szanse no i nie ma hacków i często też kamperów :P

Szkoda mi BC2, obejrzałem ostatnio gameplay i kurcze jaka ta gra była zaje. Najbardziej brakuje mi full destrukcji, dżungli i fps. BF3 jednak ma nieco większe wymagania co do sprzętu.

E: Będzie można pobrać ten dodatek przed premierą, tak żeby od razu wystartować? Mam słabego neta i czekanie mnie pewnie dobije.

Edytowane przez misiek12_sdz