juggler 27 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Niestety czasem trafiają się kompletne nooby i nie chodzi mi bynajmniej o nowych graczy, a po prostu o tych, którzy pomimo doświadczenia nie potrafią grać. Najbardziej irytujące jest to, że ludzie nie spotują. Cytuj Link to post Share on other sites
tora1025 24 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 wbijam się ... Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 to ty grałeś hehe Cytuj Link to post Share on other sites
tora1025 24 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A owszem ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dobry żart. Na razie mam przegrane 120h i trafiłem może ze dwa razy na w miarę ogarnięty team. Przede wszystkim: - gracze nie przejmują flag - nie rzucają apteczek/amunicji - o soflam się doprosić nie można - pojazd może sobie jeździć po mapie i zabijać innych, oczywiście nikt się nie ruszy by go zniszczyć - niektóre levele są mało grywalne przez ogromną ilość camperów którzy są ukryci gdzieś w krzakach/na dachach - część ludzi jest strasznie nieogarnięta... Człowiek z mojej drużyny stoi przede mną (odwrócony twarzą do mnie), pilnuje "pleców", za chwilę ginę z noża, po czym kolega "zajarzył", że to jest wróg. BF jako gra nie jest zły, ale sięgając po niego liczyłem na jakąś poważniejszą rozgrywkę, a tu jest jeszcze gorzej niż w CoD'zie. Ci którzy mówili: "Battlefield jest grą dla inteligentnych ludzi" chyba sami chcieli się tym dowartościować, bo po poziomie graczy widać kompletnie co innego.Ja gram z kolegami przez Skype'a i jest niezła frajda. Tak to wiadomo, że Battlefield jest do d**y Cytuj Link to post Share on other sites
tora1025 24 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Aby wykonać misje Professional Russian muszę spełnić warunki 20 kills with Underslung Grenade Launcher Win 5 rounds of SQDM Co to dokładnie za broń Underslung Grenade Launcher ?? Jak się rozwija ten skrót SQDM ?? Edytowane 25 Lutego 2012 przez tora1025 Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Underslung Grenade Launcher to podwieszany granatnik - M320. SQDM to drużynowy deathmach. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 M320 - granatnik. luzem albo podpięty pod karabin. SQDM - squad deathmatch google nie boli. Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wiecie może kiedy ten patch duży mam wyjść ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Weeee Hahaha Obejrzyjcie to całe xD Beep, Beep!! xD Najlepsze w 2:49 Niesamowity montaż. http://www.youtube.com/watch?v=OefXloW3sko&feature=g-all-u&context=G2497acbFAAAAAHgAAAA What The...? xD Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ostatni filmik: niesamowite to za mało! Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ostatni filmik: niesamowite to za mało!Przedostatni http://www.youtube.com/watch?v=BeH7zrrqnYc&feature=g-all-u&context=G2a84deeFAAAAAAAAAAA Za to między innymi kocham Battlefield'a - za współpracę Zobaczcie sobie koniec Najlepszy Perfekcyjne lądowanie Cytuj Link to post Share on other sites
tora1025 24 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To z samolotem wbitym w budynek było niezłe Cytuj Link to post Share on other sites
dzieciak12 6 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Muszą zmienic system kolizji myśliwca ze śmigłowcem...Tyle razy co fiut we wmnie wleciał, to mała bania - ja ginę, on leci dalej. Moim zdaniem wynien tez ginąć, będzie mniej kamikadze - na te chwile odechciewa mi sie latać. Edytowane 25 Lutego 2012 przez dzieciak12 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja czasami jak widzę cwaniaczka w jet'ie, którego nie idzie zestrzelić, to robię kamikadze Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wow Nieźle grać na takim serwie. Nie wiesz czy kogoś zabiłeś, czy przypadkiem to nie był twój... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja grałem w takiego moda w CoD5:WaW, naprawdę coś pięknego - gra nabiera mocy Tutaj najgorsze jest to że tylko ty latasz bez celowników a reszta ma te celowniki włączone Powinien być serwer który zmienia/wymaga cvara z HUDem wyłączonym Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Filmik miazdzy. Jednak taki tryb/mod wymaga jednego dopracowania. Mianowicie w pojazdach powinni przywrocic celownik z pokazanym ustawieniem pojazd-dzialo, a w jetach calego huda zwiazanego z namierzaniem, wysokoscia oraz wychyleniem samolotu bo piloci maja takie fajne chelmy dzieki ktorym uswiadczaja takie rzeczy. Przywrocic tez moznaby bylo do javelina bo w realu tez pokazuje sie namierzanie. Tak samo pewnikiem z soflamem i innymi tego typu zabawkami. Gdyby takie cos zrobili to w tedy bym sie czul jak na prawdziwej wojnie. Edytowane 26 Lutego 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=k0IecpiOjGc&feature=g-all-u&context=G2a84deeFAAAAAAAAAAA To nie jest taki głupi pomysł pobawić się w "agresywnego snajpera" xD Wiecie co jest najlepsze? Że strzałem w stopę można kogoś zabić xD Fajnie by było gdyby to poprawili w taki sposób, że np. jak cię ktoś postrzeli w stopę to nie możesz się ruszać i żeby wstać musi ci pomóc twój kompan z zespołu. Widzieliście kiedyś kolesia, który zginął po strzale w stopę xD ? Edytowane 26 Lutego 2012 przez Kubex52 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jak ktoś ma hemofilię to się wykrwawi Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jak ktoś ma hemofilię to się wykrwawi Hehe... To też jest możliwe xD Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To nie jest taki głupi pomysł pobawić się w "agresywnego snajpera" Ja tak gram czasami - L96+M145 3.4x+Straight Pull Bolt+Laser i jazda Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ci którzy mówili: "Battlefield jest grą dla inteligentnych ludzi" chyba sami chcieli się tym dowartościować, bo po poziomie graczy widać kompletnie co innego. Generalnie popieram twój post w 90%, ale w BadCompany2, w którego przegrałem spooro godzin, wygląda to dużo lepiej. Odsetek ogarniętych graczy jest dużo wyższy. Może to się zmieni jak BF3 straci na popularności (50mln baksów na kampanię reklamową swoje zrobiło) Ja już nie wymagam jakieś super gry zespołowej (od tego mam 2 kolesi i teamspeaka), ale żeby nie rzucać nawet ammo/apteczek to już zakrawa na paranoje. I ten wyścig do pojazdów ludzi, którzy nie mają pojęcia jak je obsługiwać i oczywiście nie czekają na strzelca, tylko w dłuuuugą ! RUSH! Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja czasami na HC biegałem z SW-98 z ACOG i tłumikiem... zaś na metro można z latarką i kolimatorem Cytuj Link to post Share on other sites
lot93 5 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Fajnie sie na metro gra na same noże Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts