Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nic z tych rzeczy. Lepiej króliczka gonić, niż go złapać. Gdybyś osiągnął 50 poziom w czasie z Bad Company 2 - czyli około nieco mniej niż 300 godzin - utraciłbyś powód do dalszej gry. Zdecydowana większość graczy lubi walczyć o coś więcej niż drużynowe zwycięstwo, tj. o indywidualne nagrody. 45 poziom, plus 100 orzełków to mocne przegięcie, ale...

No metro jest najlepszą mapą do walki typowo piechoty, żadnych pojazdów, ciasne pomieszczenia. Idealnie tam się gra w trybie Rush, lepszej mapy do tego trybu sobie nie wyobrażam. Za to Conquesty najlepsze są na mapach B2K z 7 flagami.

A tak apropo to polecam ten serwerek: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65f29bcc-8756-4464-8bbf-ea03f979bb87/AlkoFans-com-RUSH-G4G-pl/ jakoś bardzo fajnie mi się atm gra, przyjemnie.

Edytowane przez Głowa

A mnie jakoś do pojazdów nie ciągnie. Jak już to jeep żeby gdzieś dojechać i czasem tank. Tak to wolę reconem grać i strasznie ubolewam nad tym że nie posiada on C4 :/

A też lubię assaulta z moim M416 :)

Supportem ja prawie wcale nie grałem :)

Edytowane przez JoHnNy08PL

Ja miałem z początku dużą zajawkę na Conquesty, teraz ostatnio tak więcej w Rushe gram więc więcej teraz bez pojazdów. Ogólnie to pojazdy, czy nie mi to obojętne, gram praktycznie wszystkim :)

Edytowane przez Głowa

A mnie jakoś do pojazdów nie ciągnie. Jak już to jeep żeby gdzieś dojechać i czasem tank. Tak to wolę reconem grać i strasznie ubolewam nad tym że nie posiada on C4 :/ A też lubię assaulta z moim M416 :) Supportem ja prawie wcale nie grałem :)

jeśli chodzi o jeepy polecam c4 na jeep'a i jechać na czolgi , zabawa przednia , a wściekłość ofiar bezcenna :D

jeśli chodzi o jeepy polecam c4 na jeep'a i jechać na czolgi , zabawa przednia , a wściekłość ofiar bezcenna :D

Nawet nie mów, raz mnie tak załatwili, byłem tak wkurzony :cenzura:

Edytowane przez Głowa

Też z chęcią bym polatał na strzelcu...bo jeśli chodzi o czołg to jestem ekspertem :D . Powiedz Miszak, sterujesz śmigłowcem klawiaturką czy padem? Ja starałem sie grac Logitech RumblePad 2 , ale cięzko to idzie... i szczerze mówiąc nie latam wcale. Ile godzin poświęciłes aby opanować latanie ze tak powiem na podświadomosći?

To jest fajny serwer http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/9de57085-62a9-4965-979b-a9148ac0421f/PomD-Rush-Hardcore-Place-of-many-Death/

Szkoda tylko ze metra nie ma.Osobiscie wole tryb hardcore,bo denerwuje mnie strzelanie do kogos a on na tym 1% jeszcze ucieknie.No i hc jest jak dla mnie bardziej realistyczny.Mój bl http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Vingretto/

trudno powiedzieć ile mi zeszlo na wyczucie maszyny , latam juz ponad 90 godzin .

logitech extreme 3D pro , mam go od czasów bf2 i dalej mi świetnie sluży , wszyscy twierdza ze lepsza celnośc mialbym na myszce ale ja i tak trafiam wszystko co chce

soflam to namierzanie laserowe , rozstawiasz ustawiasz tam gdzie najwiecej pojazdow sie przewija i zgarniasz punkty za kazdy zniszczony pojazd dzieki tobie , mozesz tez zdalnie tym sterowac na odleglosc ,żeby namierzać konkretne cele , pozwala on namierzyc np pojazdy lotnicze z javelinow , w wypadku pojazdow naziemnych javelin zadaje wieksze obrazenia

• Popieram 1