juggler 27 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To tak, jak "Pieniądze szczęścia nie dają, ale przyjemniej jest płakać w Ferrari." 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nic z tych rzeczy. Lepiej króliczka gonić, niż go złapać. Gdybyś osiągnął 50 poziom w czasie z Bad Company 2 - czyli około nieco mniej niż 300 godzin - utraciłbyś powód do dalszej gry. Zdecydowana większość graczy lubi walczyć o coś więcej niż drużynowe zwycięstwo, tj. o indywidualne nagrody. 45 poziom, plus 100 orzełków to mocne przegięcie, ale... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja cisnę teraz na metro głównie, bo tam pkt lecą... szybko unlocki się zdobywa, jak będą dobre giwery i celowniki to można wyruszyć na mniej dynamiczne mapy Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) No metro jest najlepszą mapą do walki typowo piechoty, żadnych pojazdów, ciasne pomieszczenia. Idealnie tam się gra w trybie Rush, lepszej mapy do tego trybu sobie nie wyobrażam. Za to Conquesty najlepsze są na mapach B2K z 7 flagami. A tak apropo to polecam ten serwerek: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65f29bcc-8756-4464-8bbf-ea03f979bb87/AlkoFans-com-RUSH-G4G-pl/ jakoś bardzo fajnie mi się atm gra, przyjemnie. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Głowa Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) A mnie jakoś do pojazdów nie ciągnie. Jak już to jeep żeby gdzieś dojechać i czasem tank. Tak to wolę reconem grać i strasznie ubolewam nad tym że nie posiada on C4 A też lubię assaulta z moim M416 Supportem ja prawie wcale nie grałem Edytowane 2 Stycznia 2012 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Ja miałem z początku dużą zajawkę na Conquesty, teraz ostatnio tak więcej w Rushe gram więc więcej teraz bez pojazdów. Ogólnie to pojazdy, czy nie mi to obojętne, gram praktycznie wszystkim Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Głowa Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Metro jest fajne, ale nic nie pobije Valparaiso i Port Valdez z Bad Company 2. Mapy w BF3 są jak dla mnie nieco zbyt zurbanizowane. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A mnie jakoś do pojazdów nie ciągnie. Jak już to jeep żeby gdzieś dojechać i czasem tank. Tak to wolę reconem grać i strasznie ubolewam nad tym że nie posiada on C4 A też lubię assaulta z moim M416 Supportem ja prawie wcale nie grałem jeśli chodzi o jeepy polecam c4 na jeep'a i jechać na czolgi , zabawa przednia , a wściekłość ofiar bezcenna Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) jeśli chodzi o jeepy polecam c4 na jeep'a i jechać na czolgi , zabawa przednia , a wściekłość ofiar bezcenna Nawet nie mów, raz mnie tak załatwili, byłem tak wkurzony Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Głowa Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 jak mam dość normalnej gry to pozwala mi sie wyluzować Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Miszak muszę cię kiedyś dopaść jak będziesz latał i sobie na gunnerze odblokuje wszystko do Heli Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Głowa Cytuj Link to post Share on other sites
dzieciak12 6 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Też z chęcią bym polatał na strzelcu...bo jeśli chodzi o czołg to jestem ekspertem . Powiedz Miszak, sterujesz śmigłowcem klawiaturką czy padem? Ja starałem sie grac Logitech RumblePad 2 , ale cięzko to idzie... i szczerze mówiąc nie latam wcale. Ile godzin poświęciłes aby opanować latanie ze tak powiem na podświadomosći? Cytuj Link to post Share on other sites
lukas1910 66 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To jest fajny serwer http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/9de57085-62a9-4965-979b-a9148ac0421f/PomD-Rush-Hardcore-Place-of-many-Death/ Szkoda tylko ze metra nie ma.Osobiscie wole tryb hardcore,bo denerwuje mnie strzelanie do kogos a on na tym 1% jeszcze ucieknie.No i hc jest jak dla mnie bardziej realistyczny.Mój bl http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Vingretto/ Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 trudno powiedzieć ile mi zeszlo na wyczucie maszyny , latam juz ponad 90 godzin . logitech extreme 3D pro , mam go od czasów bf2 i dalej mi świetnie sluży , wszyscy twierdza ze lepsza celnośc mialbym na myszce ale ja i tak trafiam wszystko co chce Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja na myszce latałem w BC2 i teraz też... wyczucie heli mam już bardzo dobre, gorzej natomiast jest z taktyką latania Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam! Do czego i jak używa się SOFLAM ? Mam go od pewnego czasu, ale nie wiem właśnie jak się nim obsługiwać . Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Rozstawiasz w miejscu, z którego masz widok na wrogie pojazdy, a automat je namierza. Potem, jeśli się nie mylę, mogą je łatwo niszczyć piloci myśliwców i technicy z wyrzutniami. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Aha... Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 soflam to namierzanie laserowe , rozstawiasz ustawiasz tam gdzie najwiecej pojazdow sie przewija i zgarniasz punkty za kazdy zniszczony pojazd dzieki tobie , mozesz tez zdalnie tym sterowac na odleglosc ,żeby namierzać konkretne cele , pozwala on namierzyc np pojazdy lotnicze z javelinow , w wypadku pojazdow naziemnych javelin zadaje wieksze obrazenia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 lol nawet w battlelogu można przeczytać do czego służy LOOOL ale masz + za chęć wytłumaczenia innym graczom Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dzisiaj grałet tylko podboje. Podobają mi się znacznie bardziej niż w BC2. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A ja grałem squad DM na serwie, gdzie wszystko jest jak na normal, tylko HP 60% jak na HC Dzięki temu 1shot=1kill z SW-98 Zbieram pkt na M40A5 Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 soflam to jedna z najbardziej wkurzajacych mnie rzeczy w grze , druga to zgrana 3 osobowa druzyna w czolgu. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 @Mich Podrzucisz mi gdzieś ten serwer? Fajne ustawienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No mich. Zapodaj linka do niego. Tez bym sobie pogral na nim, a mapki B2K sa w zestawie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts