Skocz do zawartości

Recommended Posts

eee to spoko, zaczelem sie bac, nie moglem znalesc jakis testow (pelnej gry nie bety) na slabszych konfigach itp a przegladajac pare recenzji wszyscy mieli SLI itp wiec troche strach mnie oblecial bo nie usmiechalo mi sie wydac kase na kolejna karte.

jedynie czego nie spelniam jesli chodzi o wymagania to system bo mam 32bity, ale nie spodziewam sie ogromniej roznicy.

Troche lipa, w pt gra bedzie u mnie na biurku ale po pracy jade na rodzinna kolacje wiec lipa z grania, w sobote po pracy odpale dopiero...

jest;

FPS

Min: 41

Avg: 47

Max: 107

Grajac na

PC specs

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz @ OC 3,70GHz

CPU cooler: Corsair Cooling Hydro Series H50

RAM: 2 x 2GB DDR2 Black Dragon from GIEL 800 MHz @ OC 944

Motherboard: MSI P43 Neo

Graphic card: AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 from HIS

Power Supply: Corsair VX550W

z drugiej strony jest i filmik nr 2, wszysko max;

Setting

All : Ultra Setting

MSAA 4

FPS = 45~70

My System

i7 2600K 4.5GHz

GTX580 Lightning 931/2400 Overclocking

Edytowane przez dodo24x

AVG 47 na 6870 to bardzo ładny wynik, ale to jest single. Nie sądzę by tak samo chodziło na serwerze z 64 playerami i w czasie zadymy. Sam jestem ciekaw ja to będzie latać. Jeżeli na moim configu uzyskam średnie 50fps to będę wniebowzięty.

Biorąc pod uwagę, że facet ma i5 @3,6 a ja Phenoma II @ 3,3, to może te 50fps wyciągnę.

AVG 47 na 6870 to bardzo ładny wynik, ale to jest single. Nie sądzę by tak samo chodziło na serwerze z 64 playerami i w czasie zadymy. Sam jestem ciekaw ja to będzie latać. Jeżeli na moim configu uzyskam średnie 50fps to będę wniebowzięty. Biorąc pod uwagę, że facet ma i5 @3,6 a ja Phenoma II @ 3,3, to może te 50fps wyciągnę.

to filmik z ver BETA.

Wiem, wiem. Ale na multi i tak nie patrzy się aż tak na grafikę to się zmniejszy trochę ustawienia tak żeby było te 50fps. + moja archaiczna rozdziałka 1024*768 :D

nie masz sie o co martwic w takiej rozdzialce, byl filmik z 460 z dnia dzisiejszego w troche nizszej roz (nie pamietam dokladnie chyba 13costam) i koles mial wysoki framerate, nie chce wklejal filmika z yt zeby nie zasmiecac juz forum

Skoro w becie nie bylo wszysktich fajerwerkow mozliwe ze ver finalna bedzie potrzebowala wiecej mocy obliczeniowej,

Jak ktos juz sie dopadnie do gry niech wlaczy FRAPS na pare min i podzieli sie na forum ile klatek na jakim sprzecie, to rozwieje wszelkie watpliwosci. Ja jak mowilem moge to zrobic dopiero w sobie ale znajac zycie po piatkowej kolacji, po paru drinkach odpale gre w srodku nocy i bede sie meczyl aby wstac w sobote do pracy

ja jestem nowy jesli chodzi o BF ogolnie wiec wyobras sie jak ja sie denerwuje. zaczelem grac online 1,5 roku po premierze, nie znalem ani jednej mapy, trybow itp.

P.S. nie przesadzaj, ta gra kosztuje 85zl. W pl nie jest az tak zle...

Edytowane przez dodo24x

Przez te 2 dni to kolesie z USA wbiją 20te któreś lvle i graj z takimi

Będziesz grał na europejskich, polskich serwerach :)Zbyt dużo amerykańców nie uświadczysz. A w 2 dni 20 leveli to będzie ciężko wbić :D

Zresztą ja nie wiem w czym problem. Ja zainteresowałem się BC2 dopiero z pół roku temu i wchodziłem na zerowym poziomie prosto w wir walki z kolesiami po 40-50 lvl.

Swoją przygodę z grami online oprócz CS zacząłem przed wakacjami. Zakupiłem Bad Company 2 i wbiłem sobie 25lvl, a teraz czas na BF3 tak mi się spodobało. I mimo, że grze stukało już 1,5roku to jakoś nie miałem problemu by ogarnąć. Po prostu jeżeli ktoś gra w FPS to dla niego wszystkie takie gry to banał. :D

I mimo, że grze stukało już 1,5roku to jakoś nie miałem problemu by ogarnąć. Po prostu jeżeli ktoś gra w FPS to dla niego wszystkie takie gry to banał.

Amen. Choć przyznaję, że było ciężko na początku. Jednak bez znajomości map ciężko się odnaleźć.Ale tylko to było kłopotliwe, bo brak unlocków jakoś nie przeszkadzał

Jak pisalem juz kiedys na forum, ostania gre w jaka gralem to Q3A... Jakos nie mialem przez te lata czasu na granie (jedynie PES na Ps3 ktore walsnie sprzedalem).

Przez te wszyskie lata wiele sie zmienilo w moich oczach... gdzie kiedys tak wielkie mapy, tylu graczy, klasy i pojazdy...

Mam 25lat a wlaczajac BC2 czulem sie jak 50-latek, lol

Gdybym tylko mial wiecej wolnego czasu....

http://www.youtube.com/watch?v=wvUQhiQtpqc&feature=player_embedded i skrin kolegi, wszystko max oprócz aa. http://img853.imageshack.us/img853/2316/bf32011102516011170.jpg

na jakim to sprzecie ?

http://www.youtube.com/watch?v=_mtIHCN6T1s&feature=mfu_in_order&list=UL

to juz ostani filmik; 2500k + 6950 i porownanie do CF6950

Na jednej karcie nie jest zbyt cukierwoko

Czytam ten wasz wątek, oglądam te screeny, filmiki i z planu by zagrać dopiero po skończeniu Skyrim chyba kupa wyjdzie :P Coś czuję, że jutro pójdę kupić :D:D

Kupuj, kupuj!

a gdzie jest opcja wlaczenia pseudo DX11? bo ja jakos nigdzie nie znalazlem czegos takiego ? czli mam wierzyc na slowo propagandzista z EA ,,ze Battlecrap 3 wspiera DX11,bo wspiera! a wszyscy to samo tobie powiedza?,,

a jakie cudowne oswietlenie ta gra posiada :D batleshit3 to najladniejszy fps w,ktorym nic nie widac,bo tak bloom/hdr po oczach daje

http://img685.imageshack.us/img685/7545/bf32011102519442564.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez maniuox