Mixtape 1765 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No taka prawda. Prawie na wszystkich serwerach są takie LAG'i że się grać nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
voor34 23 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Kiedy się kończy ta beta? Nie mówcie, że dzisiaj. 15 minut temu ściągnąłem... Edytowane 7 Października 2011 przez voor34 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) 10 Października Mamy jeszcze 2 dni grania potem skończy się sranie po krzakach i trzeba będzie czekać Edytowane 7 Października 2011 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek8x 58 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mi jakoś ten B3 nie przypadł bardzo do gustu Pograłem w tedy w piątek trochę i już mi się później nie chciało Może jeszcze troche jutro pogram żeby nie żałować Ale ogólnie więcej się po tej grze spodziewałem Cytuj Link to post Share on other sites
voor34 23 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 0 Października Mamy jeszcze 2 dni grania potem skończy się sranie po krzakach i trzeba będzie czekać Ło kurde, myślałem, że dzisiaj jest 10. Zapomniałem zmienić kalendarz Pograłem trochę i ogólnie mi się podoba. Szkoda tylko, że ta beta to jeden wielki festiwal bugów i lagów. Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Mi jakoś ten B3 nie przypadł bardzo do gustu Pograłem w tedy w piątek trochę i już mi się później nie chciało Może jeszcze troche jutro pogram żeby nie żałować Ale ogólnie więcej się po tej grze spodziewałem ↑ this Im więcej gram w betę, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że ta gra to będzie niewypał na miarę moha Gra poważnie cierpi na ogromną ilość campienia, a 90% kili to przypadek na zasadzie "biegłem gdzieś i akurat zauważyłem kogoś, kto był odwrócony plecami". 3/4 teamu czeka na samolot/heli, tylko po to żeby walnąć nim w drzewo. Caspian jest mapą zbyt rozległą i większość czasu spędza się na bieganiu, jednocześnie mając nadzieję że po drugiej stronie mapy nie ma 30 sniperów siedzących w krzakach. Detekcja trafień woła o pomstę do nieba. Tak, wiem "to tylko beta", ale taka sama sytuacja była z mohem - EA ciągle mówiło że błędy poprawili, gra wygląda zupełnie inaczej itd. a wszyscy wiemy jak wyszło. Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Caspian jest mapą zbyt rozległą i większość czasu spędza się na bieganiu, jednocześnie mając nadzieję że po drugiej stronie mapy nie ma 30 sniperów siedzących w krzakach. true true 64 osoby na serverze czolgi samoloty i inne cuda na patyku a taka nuda nic sie w tej grze nie dzieje jest plytka i plaska jak nalesnik wiecej akcji jest na mp_array (najwieksza mapa w BO) grajac w 6 osob niz na caspian boorder w 64 Edytowane 8 Października 2011 przez maniuox Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja Ci się chłopie dziwie, że w ogóle to gó**o, crap, shit, pomyje raczyłeś tknąć, a w ogóle to aż dziw, że wyłączyłeś COD'a Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja Ci się chłopie dziwie, że w ogóle to gó**o, crap, shit, pomyje raczyłeś tknąć, a w ogóle to aż dziw, że wyłączyłeś COD'a Największy obecnie problem sceny BFa - "Nie podoba mu się bf? FANBOY CODA!!!!!111111" Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Eszli tylko, że on jest fanboyem coda : ) I to chyba największym na tym forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 ok, będę wiedział na przyszłość Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To był sarkazm & ironia by miszael Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Oceniam betę na źle tylko z jednego powodu: co ja mogę z tym zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 @up: wejść na serwer z niższym pingiem anyway, trochę gameplay'u z bf3 mojego autorstwa http://www.youtube.com/watch?v=EP71wJ1w0qU [media=''] [/media][media=''] [/media] Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Beta kończy się w poniedziałek o 13.00 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No chyba ich po**bało... to sobie pograłem Trzy dni na wycieczce, weekend testy i foty do recki zamiast granie i w ten sposób ledwo co liznąłem grę (12h) i nie wiem czy kupować Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja Ci mówie że warto. Mam 30h przegranych na rushu co mnie tak nie porwało jak genialny conquest! Te ostatnie 10 godziń było bardzo mile spędzone na mapce "Caspian burdel" i nie wiem jak wytrzymam do premiery (oczywiście pre-order zamówiony), Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Diabełek ten na ramieniu: nie warto. W Bad Company 2 nabiłem nieco ponad 600 godzin. W Battlefield 3 wytrzymałem niecałą godzinę. Odrzucił mnie nazbyt efekciarski Frostbite 2.0, zwłaszcza filtry sprawiające, że obraz jest "zielonkawy". Wodotryski wzbiły się ponad to co w silniki dla gry wieloosobowej najważniejsze, mianowicie przejrzystość [np. silnik Id Tech 5]. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Doszły nowe screeny : http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=10165&GRA=14671 Jednym słowem : O KU*WA ! Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ujemny zacnie prawi. Generalnie wszystko co jest dalej niż 50 metrów to jedna wielka biała plama. To + ilość camperstwa...ehhh sami się domyślcie. Ostatni naprawdę grywalny fps od EA to BC2 i mam wrażenie że bf3 tego nie zmieni. Czy gra się sprzeda w dobrej ilości? Zapewne tak. Czy przetrwa przynajmniej rok? Watpię. Po 1 - serwery można jedynie kupić, czyli w praktyce żadnych klanówek/sparingów/treningów. Po 2 - błędy. "OMG ALE TO TYLKO BETA TY FANBOYU CODA!!!!11111". Tak, to tylko beta, tak samo jak MoH też był tylko betą - gra wyszła, EA ciągle opowiadało że gra wygląda zupełnie inaczej, a jak się okazało błędy zostały. Po 3 - gra nuży. Niby jest 64 graczy, niby są pojazdy, ale przynajmniej ja cały czas miałem wrażenie że cała akcja rozgrywa się w innym miejscu. Mapy są za duże (Baspian Corder NIE będzie największą mapą), wielkością podobne do tych z gry MAG, tyle że tam jest 256 graczy i gra się naprawdę fajnie. Jeżeli i mw3 i bf3 okażą się failem (a na to się zanosi) oficjalnie kupuję xboxa/playstation, oznajmiam pc gaming martwym i zaczynam grać w gearsy/killzona. Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 @Eszii: jeszcze nigdy nie widziałem pełnych 256 graczy na serwerze w MAG a gram w tą grę Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Generalnie wszystko co jest dalej niż 50 metrów to jedna wielka biała plama.Fajnie masz się w doma Ja rozumiem, że brakuje Ci grafiki z CS'a, gdzie na kilometr widać tak samo dobrze jak na kilka metrów, ale to nie znaczy, że w grze która wyszła 10 lat później ma być tak samo Co do camperstwa - wina graczy, nie gry Mnie to aż tak nie przeszkadzało, jak GL w MW2 lub G18 Akimbo Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Przecież oprawa wizualna, zasięg i ostrość obrazu w Battlefield 3 nie ma się nic, a nic do rzeczywistości. Nie chcesz mi powiedzieć, że stojąc na początku drogi nie jesteś wstanie określić, czy 200-400 metrów przed tobą idzie kobieta, czy mężczyzna [nie w deszczowy, czy śnieży dzień]? Polecam "wypad" do znajomego mieszkającego w wieżowcu, minimum 9 piętro. Możliwości ludzkiego okna są... nieocenione. Eszii ma 100% racji. czas miałem wrażenie że cała akcja rozgrywa się w innym miejscu Edytowane 10 Października 2011 przez Ujemny Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Tu nie chodzi o grafikę z CSa, tylko o widoczność jak w każdej innej grze + real life. Camperstwo fakt, wina graczy. Chwila...grałem właśnie w bf2, też na 64 graczy i zgadnij ile osób siedziało ze snajpą w krzakach ZERO Co do MW2 - zgadzam się i dlatego w tą grę też nie gram Póki co zostaje CoD4, BF2 i nadzieja że CS:GO (btw, betatesty mają być w październiku) nie stanie się kolejną ofiarą developingu w stylu "Zróbmy CoD-killera!", bo to co się dzieje teraz w branży fps można porównać do sytuacji mmo po wyjściu World of Warcraft. Wszyscy chcieli zrobić wowkillera, w efekcie czego gry zaczęły wyglądać tak samo. Co do MAGa - zaraz po premierze było sporo serwerów z 256 graczami Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Maniek w akcji Edytowane 10 Października 2011 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts