Mate_ 27 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja za 3h będę mieć grę, szkoda, że tylko 700-800 kbs leci. Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A ja powiem tak - jak każda gra multi, również BC2 ma jedną wielką wadę: ludzi.Nigdy nie uważałem się za jakiegoś super gracza, w to też nie gram rewelacyjnie, ale takie bezmózgi jak się czasami trafiają w drużynie to szkoda słów. Z tej racji to czy ja osobiście wzniosę się na wyżyny swoich przeciętnych umiejętności, czy będę grać jak skończony noob tak naprawdę nie ma czasami znaczenia. I nie chodzi tu o wygrywanie, bo czasem można przegrać i mieć satysfakcję i dobrze się bawić. Pomijam kwestię, że na niektórych mapach 3-4 ogarniętych graczy w pojazdach potrafi zdominować całą grę - a jak reszta drużyny nie myśli to, no cóż - na krzywe drzewo i Salomon nie naleje i kiedy wrogów kupa i Herkules du*a. Wszystko by było fajnie gdyby nie odwieczne choroby FPP - np. spawncamping (gdzie nie wiem czy to jeszcze spryt czy już łamanie zasad) czy milion snajperów w drużynie siedzących na skałkach we własnej bazie, cheaterzy itp. PS. Normalnie grałem na europejskich serverach ale raz trafiłem na polski - tutaj ludzie się nie wyzywali tak bardzo, tylko przez całą rundę pieprzyli kto jaki ma komputer, o ile go podkręcił i ile ma fps. Do tego porady, że torrent powoduje lagi a Windowsa trzeba reinstalować co pół roku? Coś okropnego. Czyżby NeoGimbusClan.pl? Już chyba wolę wyzwiska... Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) Ja gram na G4G.pl i równiez widzę ludzi gadających o komputerach... o tym czy im BF 3 odpali itp. A co do squadów to najlepiej sie gra z 3 kolegami/znajomymi. A na serwerach G4G moze być tylko 4 na team snajperów. Edytowane 11 Lipca 2011 przez Madzina Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Pograłbym, ale jestem w połowie Risena i zacząłem DiRT'a. Postaram się sprawnie z tym uporać http://www.youtube.com/watch?v=MsBULgq5I2Q Niech spróbuje na PC na hardcore Cytuj Link to post Share on other sites
marcinus13 3 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) Ja dziś nabyłem klucz do BFBC2 za 26,49 Może ktoś poleci mi jakiś fajny serwer? Edytowane 11 Lipca 2011 przez marcinus13 Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 w wyszukiwarce wpisz g4G.pl i wyskoczy ci parę ciekawych serwerów, na których można mnie spotkać (Madzina) Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Killzone #8, KrautsFunClan Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Tak sobie pograłem trochę i gra jest fajna, tylko te spawn kille irytują, odniosłem takie wrażenie, że na tych mapach warto grać jedynie snajperem. W przeglądarce serwer miał ping 30, w grze wszyscy mieli ponad 100, dziwne... Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 991 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) w każdej grze sniper jest jak wrzód na tyłku , zapraszam na serwery G4G Edytowane 11 Lipca 2011 przez .daft regulamin 2-j Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Oj czyli jestem wrzodem na tyłku. http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Mate_Rh/ Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 http://bfbcs.com/stats_pc/Sp3ci4List_PL I kto tu jest wrzodem (vide. M95) Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MsBULgq5I2Q Niech spróbuje na PC na hardcore jakby zagrał na PC to byłby sierotą, chyba że podłączyłby pada od klocka Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Na padzie normalnej gry nie ujedziesz Zaproście mnie do znajomych w BF BC 2 moj nick Madzina Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Zapraszam po nowości www.modernwarfare3.com Edytowane 12 Lipca 2011 przez DustEater Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Pograłbym, ale jestem w połowie Risena i zacząłem DiRT'a. Postaram się sprawnie z tym uporać http://www.youtube.com/watch?v=MsBULgq5I2Q Niech spróbuje na PC na hardcore to jest zenujace !!! :sciana: jakim betonem trzeba byc aby grac w takiego gniota jak ten BF ????? :wariat: po obejrzeniu tego ,,gameplau,, rosol z niedzielii i kurczak w zaladku mi sie przekrecil dwa razy przeciez to jest gra dla 10 latkow przy tym co zobaczylem na tym filmiku Call of duty Black ops to ultrarealistyczny symulator pola walki dla hardcorowych graczy beton i zenua typ ,,lata,, helikopterem i zdobywa fragi uderzajac w nich a najlepszy jest motyw gdy uderza przeciwnika na dachu budynku i go niszczy przy okazji takie rzeczy to tylk ow Battlefildzie ! dzieki bogu juz tej jesieni pojawi sie KROL FPS MW3 ktory zmiadzy ta zenujaca marke od EA jaka jest ,,Battlefieldlamers,, swoja droga miedzy graczami the sims i bf mozna a nawet trzeba postawic znak rownosci w kacy to ta sama grupa casuali i noobow,ktorzy fragi zdobywac potrafia wylacznei strzelajac z pojazdow w przeciwienstwie do takiego COD gdzie liczy sie aim i znajomosc mapy a teraz ide do kibla bo mnei na wymioty bierze edit: cuz gnidy z EA nie maja juz lepszy pomyslow aby reklamowac swojego gniota ta strona jest taka samo zenujaca jak ten caly BF3 edit2: a to co http://bfbcs.com/stats_pc/Sp3ci4List_PL jakies statystyki macie wowo wilaaa jakby to powiedzial borat a teraz mam pytanie po co komu te statystyki i co one daja ? rozumiem,ze odpowiedz bedzie typu stystytyki sa super bo sa super a ja myslalem,ze prestize w cod:bo sa lamerskei cuz mylilem sie jak zwykle na ziemie sprowadzil mnie BF ciekawe jakby wygladaly moje staty BO po ponad 6miesiacach gry i ciekawe czy bylaby zakladka ile razy przeladowalemn magazynek i ile pociskow wystrzelilem BETON Edytowane 12 Lipca 2011 przez maniuox Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) @maniuox: haters gona hate. Jak masz zamiar pisać takie durnoty, to lepiej w ogóle tutaj nie pisz a w zamian smaruj durnoty w teamacie o CoD. wiesz co to jest CASUAL ? tego jest masa w CoD, której potęga skończyła się na 2 w tej chwili właśnie przedstawiłeś swój żenujący poziom i ośmieszyłeś serię CoD IDŹ DO PIASKOWNICY Edytowane 12 Lipca 2011 przez DustEater Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Miałem niemałe kłopoty ze zrozumieniem maniuoksa... Ty myślisz jakoś inaczej... Może odwrotnie? Uważasz za nooba gracza, który ma taką kontrolę nad helikopterem? Może to kompleks braku pojazdów w serii CoD? To wygląda tak, jak wygląda, bo gość gra na konsoli i tym samym korzysta ze wszystkich możliwych uproszczeń. Zanim odpiszesz przypomnę Ci o popularności CoD'ów na konsolach. Czyżby nieco ograniczeni wielbiciele tej nieco ograniczonej gry potrzebowali pomocy? Żalisz się, bo brakuje Ci destrukcji otoczenia? I jeszcze ta "znajomość map", które w CoD'zie wszystkie mogłyby się nazywać "Supermarket" i mieć rozmaite odmiany różniące się teksturami. "Aim"? Chyba tylko z końcówką "-bot". Aby rozjaśnić Ci nieco sprawę, bo pewnie tego potrzebujesz, mam na myśli przewagę BF'ów w kwestii ochrony przed cheaterami. Na razie starczy, spróbuj zrozumieć, a potem zajrzyj do jakiejś książki, najlepiej słownika. Życzę miłego dnia i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hejka, mogę zagrać, zwykle po 20 ale w ciągu dnia też można mnie znaleźć, nick Misieksdz, skype misiek12_sdz Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Zaraz dodam ciebie do znajmoych na BF BC 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) @maniuox: Chyba odinstaluję COD 4: Modern Warfare i sprzedam swój egzemplarz. http://images.paraorkut.com/img/pics/images/h/haters_gonna_hate_peed_pants-14283.jpg Edytowane 12 Lipca 2011 przez Mate_ Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hejka, mogę zagrać, zwykle po 20 ale w ciągu dnia też można mnie znaleźć, nick Misieksdz, skype misiek12_sdz Zaraz dodam ciebie do znajmoych na BF BC 2 Gdzie ten kurier ? ! Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 nie odchodzi ?? no to poczekasz.... Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 991 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 @maniuox W CoD'zie liczy sie aim i skill wiekszego głupstwa nie słyszałem . Te dwa czynniki to CS albo kiedys MoH'a za swoich czasów. Czekamy na walke CoD vs BF aka Nvidia vs ATI na forum =D Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 nie odchodzi ?? no to poczekasz.... Hę ? nie odchodzi ? Czy może nie przychodzi ? Przyjdzie jutro Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) @maniuox zainstaluj sobie Cunter Strike Sourca i zobaczysz co to jest skill , recoil parapecie. Edytowane 12 Lipca 2011 przez adivxv5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts