Gadget 119 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 @Cybul Cool story bro. Co do grania ze szwabami trudno, sami chcieliście. Kiedyś wpadniemy ze snajperkami i może Weah nawet czita włączy to będzie wesoło i nie będzie śmigłowców. Po prostu za dużo używacie pojazdów. Bo gunfight u was bardzo cieńki, a ratio tylko nabite pojazdami więc... Zresztą krytykować nie będę, grajcie sobie. Ja nie gram snajperem, bo jakoś mi nie pasuje. Ja lubię fast fragi niczym na Mcdrive. Najlepiej z AEK-971. Zresztą pamiętam jeszcze to, że sam z bazy kogoś od was zabiłem(snajpera) z PP-2000 więc snajperki na te mapy są nie przydatne. Mam nadzieję, że założycie własny Mcdonalds na wzgórzach będziecie tam wesoło kampić i śpiewać Chrześcijanin tańczy Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Himerku:) chyba zbyt dużo czasu spędzasz w maku;) Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Taa, zabija jak podają cheeseburgery w MCDrive, a na wzgórzu ma własny MCD Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Coś bardzo irytującego co zdarza się nagminnie. Latam sobie przykładowo szturmowcem wpadam do pomieszczenia ze strzelbą 40mm i metr ode mnie gościu z m95. Naciskam fire on też ale 0.1 sek. wcześniej ja gine on biegnie dalej ze 100% zdrowia, mimo że słyszę dźwięk śruta odbijający się o jego zakuty łeb Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 w moim przekonaniu gra ma słaby system trafień. Ile razy to ja musiałem śrutem częstować i bez skutku nie wiem czy to wina pingu .Jedyną grą do naśladowania chirurgicznej precyzji obrażeń jest seria Counter Strike pocisk trafia tam gdzie ma trafić Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Do CS'a ta gra nie ma nawet startu, do zdupionych hitboxów trzeba się niestety przyzwyczaić. Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Napiszcie do mnie mnie na skype mój nick to Madzina11, szukałem waszych nicków ale trochę dużo stron do przeglądania Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Bad Company i MOH -> Łączy ich dwie rzeczy DICE i zwalony hitbox. Ale to jest wkur*wiające. Strzelam chowam się i dostaję bańkę. Albo biegne, obiegam budynek dookoła i padam w połowie. Do tego pingi po ~230(najmniejszy jaki mogę sobie pozwolić). Myślałem, że po zakupieniu BC2 przestanę myśleć o bugach z Black Opsa. A wychodzi na to, że DICE jest nie lepsze. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja poczekam jeszcze na BF'a 3. Jeżeli rzeczywiście wyjdzie dopiero w jesień to zdążę sobie kupić GTX'a 580, nowego cepa(pewnie bulldozer) i będzie git. @Cybulku, może po prostu się pogódźmy, przeca nikt nie jest noobem. Nawet wy. Do Hitboxów też się przywalę, bo dokładnie to samo mam, ostatnio z F2000, koleś dostał pół maga krótkimi seriami(celne, każdy chyba wie co to znaczy dobrze strzelać ;P ) i nie padł, ale on się odwrócił i ja padłem na strzała... Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Himer, ja się z tobą nie kłucę , ale z twoich wypowiedzi wynika że jesteś za dobry żeby grać z kimkolwiek, wszyscy poza tobą to nooby, w polsce i na świecie..... Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Czyżbym ja tak pisał? O przepraszam, bo w stosunku do niektórych 50lvl to jestem cieniasem Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 hitboxy nie są najlepsze, czsami trafię idealnie w głowę i nic, a czasem walnę w klatkę piersiową i head Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Czyżbym ja tak pisał? O przepraszam, bo w stosunku do niektórych 50lvl to jestem cieniasem O widzę już niewielką poprawę, nasze rozmowy mają pewną wartość terapeutyczną. Jeszcze trochę i może będę się nadawał do gry z tobą ps nie traktuj tego zbyt poważnie, zawsze się można trochę podroczyć . A co do hitboxów z du*y to zauważyłem takie bugi tylko używając strzelb. Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 mi już nawet nie chodzi o hitboxy a o anulowanie wystrzału tego który zginął, nawet z rakiety. Strzelasz z karabinu, kończy się ammo zmieniasz na CG wystrzał, giniesz i rakieta znika, tak samo jak z obrzyna. A jak mam lagi to tak jakbym strzelał ślepakami ale da się to jakoś zdzierżyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To z rakietą rzeczywiście jest denerwujące. Zwłaszcza, jak wystrzeliłeś do namierzonego śmigłowca. Cytuj Link to post Share on other sites
Moskit 0 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Postanowiłem nakręcić nową Rozgrywkę 2.0 z BC2: Vietnam. Ostatecznie nie wiem czy dobrym pomysłem było odpalenie gry po miesiącu przerwy i na dzień dobry nagrywanie materiału, ale wyszło jak wyszło. Lamię niemiłosiernie, choć normalnie też nie jest zbytnio lepiej ze mną w Wietnamie. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Wszystkich klanowiczow K*rwaMac prosze o kontakt na skype w sprawie patchovera przez Dog Soldier Clan. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Kuffa nie mam z kim grać dalej, do 50 levela jakieś 30k score no, ale z frajerami z niemiec nie gram i już nie będę grał, bo w ogóle ich nie ma. Pieprzone CIOTY(nie wym tylko moi pseudoklanowi). Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ja gram prawie codziennie, w różnych porach, mój nick w grze Rakoth111, wystarczy wysłać zaproszenie. Chętnie bym trochę zespołowo pograł Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Siema, szukam jakiegoś klanu do zagrania spara, bo coraz trudniej z kimś się na mecz umówić.Przynajmniej 8 VS 8.Czekam na poważne propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 To możesz pograć z Bad Wiesiem 2 czyli mną. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Jest wart zakupu dodatek Vietnam ? bo się zastanawiam , ogólnie miło spędzałem czasy przy Bad Company, ale trochę system gry mi się znudził i wróciłem do niezdartej gry Counter Strike Source , bo tam jakoś eliminacja wrogów sprawia dużo lepsze doznania jak i sama trudność. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Spędziłem dużo czasu i nie klnąłem tak jak przy normalnym BC2, bo z kałachem często heady leciały Albo hitboxy lepsze albo nie wiem, damage. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wróciłem po paru miesiącach. Prawie wszyscy na liście na 50lvl Wbiłem dziś 47. Z racji, że długo nie grałem, to gra nie pamięta moich odblokowanych sprzętów i innych rzeczy, to znaczy nie wyświetla tego w menu głównym, ale mogę grać tym wszystkim normalnie. Byłem na normalnych serwerach, praktycznie nie ma noobów, więc mogłem spokojnie niszczyć. Cytuj Link to post Share on other sites
KoteK260 0 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja mam problemu ponieważ nie grałem chwile w BF'a i mi się nie chce update zrobić niby się sciaga cały ale pod koniec wyskakuje bład normalnie włącza się gra ale jak już wyłącze komputer gra znowusz chce update i pisze że brakuje czegoś tam HELP ME :help: Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts