Skocz do zawartości

Recommended Posts

@Cybul

Cool story bro. Co do grania ze szwabami trudno, sami chcieliście. Kiedyś wpadniemy ze snajperkami i może Weah nawet czita włączy to będzie wesoło i nie będzie śmigłowców. :] Po prostu za dużo używacie pojazdów. Bo gunfight u was bardzo cieńki, a ratio tylko nabite pojazdami więc...

Zresztą krytykować nie będę, grajcie sobie. Ja nie gram snajperem, bo jakoś mi nie pasuje. Ja lubię fast fragi niczym na Mcdrive. Najlepiej z AEK-971. Zresztą pamiętam jeszcze to, że sam z bazy kogoś od was zabiłem(snajpera) z PP-2000 więc snajperki na te mapy są nie przydatne. Mam nadzieję, że założycie własny Mcdonalds na wzgórzach będziecie tam wesoło kampić i śpiewać Chrześcijanin tańczy ^^;)

Coś bardzo irytującego co zdarza się nagminnie. Latam sobie przykładowo szturmowcem wpadam do pomieszczenia ze strzelbą 40mm i metr ode mnie gościu z m95. Naciskam fire on też ale 0.1 sek. wcześniej ja gine on biegnie dalej ze 100% zdrowia, mimo że słyszę dźwięk śruta odbijający się o jego zakuty łeb ^^

w moim przekonaniu gra ma słaby system trafień. Ile razy to ja musiałem śrutem częstować i bez skutku nie wiem czy to wina pingu .Jedyną grą do naśladowania chirurgicznej precyzji obrażeń jest seria Counter Strike pocisk trafia tam gdzie ma trafić

Bad Company i MOH -> Łączy ich dwie rzeczy DICE i zwalony hitbox. Ale to jest wkur*wiające. Strzelam chowam się i dostaję bańkę. Albo biegne, obiegam budynek dookoła i padam w połowie. Do tego pingi po ~230(najmniejszy jaki mogę sobie pozwolić). Myślałem, że po zakupieniu BC2 przestanę myśleć o bugach z Black Opsa. A wychodzi na to, że DICE jest nie lepsze.

Ja poczekam jeszcze na BF'a 3. Jeżeli rzeczywiście wyjdzie dopiero w jesień to zdążę sobie kupić GTX'a 580, nowego cepa(pewnie bulldozer) i będzie git.

@Cybulku, może po prostu się pogódźmy, przeca nikt nie jest noobem. Nawet wy. ;)

Do Hitboxów też się przywalę, bo dokładnie to samo mam, ostatnio z F2000, koleś dostał pół maga krótkimi seriami(celne, każdy chyba wie co to znaczy dobrze strzelać ;P ) i nie padł, ale on się odwrócił i ja padłem na strzała...

Czyżbym ja tak pisał? ;) O przepraszam, bo w stosunku do niektórych 50lvl to jestem cieniasem :P

O widzę już niewielką poprawę, nasze rozmowy mają pewną wartość terapeutyczną:). Jeszcze trochę i może będę się nadawał do gry z tobą :D

ps nie traktuj tego zbyt poważnie, zawsze się można trochę podroczyć :). A co do hitboxów z du*y to zauważyłem takie bugi tylko używając strzelb.

mi już nawet nie chodzi o hitboxy a o anulowanie wystrzału tego który zginął, nawet z rakiety. Strzelasz z karabinu, kończy się ammo zmieniasz na CG wystrzał, giniesz i rakieta znika, tak samo jak z obrzyna. A jak mam lagi to tak jakbym strzelał ślepakami ale da się to jakoś zdzierżyć.

Postanowiłem nakręcić nową Rozgrywkę 2.0 z BC2: Vietnam. Ostatecznie nie wiem czy dobrym pomysłem było odpalenie gry po miesiącu przerwy i na dzień dobry nagrywanie materiału, ale wyszło jak wyszło. :D Lamię niemiłosiernie, choć normalnie też nie jest zbytnio lepiej ze mną w Wietnamie. :rotfl:

Jest wart zakupu dodatek Vietnam ? bo się zastanawiam , ogólnie miło spędzałem czasy przy Bad Company, ale trochę system gry mi się znudził i wróciłem do niezdartej gry Counter Strike Source , bo tam jakoś eliminacja wrogów sprawia dużo lepsze doznania jak i sama trudność.

Wróciłem po paru miesiącach. Prawie wszyscy na liście na 50lvl ;) Wbiłem dziś 47. Z racji, że długo nie grałem, to gra nie pamięta moich odblokowanych sprzętów i innych rzeczy, to znaczy nie wyświetla tego w menu głównym, ale mogę grać tym wszystkim normalnie. Byłem na normalnych serwerach, praktycznie nie ma noobów, więc mogłem spokojnie niszczyć. :(

Ja mam problemu ponieważ nie grałem chwile w BF'a i mi się nie chce update zrobić niby się sciaga cały ale pod koniec wyskakuje bład normalnie włącza się gra ale jak już wyłącze komputer gra znowusz chce update i pisze że brakuje czegoś tam HELP ME :help: