natsu 1871 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Tak. Można się było spodziewać takich byków. Nie wiadomo w sumie jaki kod dostaliśmy (obstawiam,że to już prawie finalna wersja a nie żadna beta) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość vukmir_vukmir Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dokładnie - liczyłem, że sprzedam adminkowi jakiegoś heada a tu pusto;D Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Janusz3000/stats/198028103/pc/ Żeby nie było, że jestem noobem- wyślijcie zapro jak będziecie grać Słabe K/D jak na tyle godzin gry, powinno być lepiej xD, czyli można noobem nazwać xDD Cytuj Link to post Share on other sites
Gość vukmir_vukmir Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hehe, nie będę się tłumaczył ze stylu gry, ale dobry trolling wymaga poświęceń Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Czechu dawaj na ts'a Cytuj Link to post Share on other sites
Gość vukmir_vukmir Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Uu lipa Panowie - spadam na champions bo widzę, że nikogo nie ma od pół godziny Cytuj Link to post Share on other sites
kondi552 38 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja mogę grać jakby co Tylko podajcie TS'a Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mam ekran ładowania i dźwięk. Tyle mam z bety od rana Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja dziś wracam do studio po 21. Zapewne wróce w nocy dopiero. Cytuj Link to post Share on other sites
Cryptone 19 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja dopiero bede po 22 niestety. Ogarne sie po robocie i moge pograc. ts jak mozna na pw Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Natsu też miałem. Reinstalka pomogła. To gra ktoś czy nie bo mam ochote wywalić tą gre -.- Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Anulowałem preorder. Poczekam trochę i sprawdzę co się stanie z tym tytułem Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja nawet nie składałem pre-ordera. Poczekam na Premium Edition. Taniej mnie to wyniesie niż kupno podstawki i premki z osobna. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 kurde kupiłem bfa na allegro , nie mam jak go anulować, da się grać ale zostanę przy bf3 ... Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Póki co nie widzę powodów, bym miał zostawiać BF3 na rzecz nowszej części. Może beta-testy coś jeszcze zmienią, ale póki co zniechęciłem się do tej gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Na pewno poprawili same działanie gry na kartach AMD, takiej płynnej animacji jeszcze nigdy nie miałem, zero mikro przycięć, można spokojnie grać na kartach w CrossFire, ale sama rozgrywka trochę ssie, i gdzie te Frosbite 3.0 ?, ja tu widzę wiele skryptów ..., do tego ten wielki wieżowiec i tak rozpada się zawsze w ten sam sposób ... i zostawia ten sam syf .... a co do widoczności to jaką najlepiej mieć ?, 70 tak jak jest czy zwiększać to ?, daje to coś ? Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Do bety może wróce ale aktualnie mówie pass. Dajcie znać jak wyjdzie jakiś update bo to aktualnie sieka nie gra. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 hehe jak Was czytam to mam dejavu sprzed 2 lat. Jak to bywalcy BFBC2 stękali na BF3:)ja mam preorda, a 3 dni później idę szukać w media premium Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Panie mnie tu 2 lata temu nie było xD Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mnie też nie Ja najbardziej płakałem na input lag w ps3 w tamtym czasie teraz po prostu masakryczny brak balansu a tego do premiery już raczej nie poprawią Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 brak balansu a tego do premiery już raczej nie poprawią Nie do końca wiadomo z kiedy jest ta beta.. PS miałem być ale nie miałem prądu przez parę godzin Cytuj Link to post Share on other sites
Cryptone 19 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A ja sobie młócę na dominacji Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 To kiedy może pogramy. Tylko by serio były te osoby o danej godzinie, a nie jak dzisiaj siedze sam jak kołek i czekam. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 te osoby o danej godzinie Juz próbowaliśmy z BF3 i nie wyszło. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Tylko by serio były te osoby o danej godzinie, a nie jak dzisiaj siedze sam jak kołek i czekam. Czuje się urażony tym zdaniem. Edytowane 2 Października 2013 przez Tycha Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts