dupalosia 0 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 >>CIACH<< Link to post Share on other sites
rekonekcik 1 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) zamienił bys sie konto bf3(zwykły) i crysis3(jakos sie zrobilo nie kupowane jak coś) za twoje konto nr1(fifa i bfbc2)? Edytowane 6 Marca 2013 przez rekonekcik Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak to samo się zrobiło ? Link to post Share on other sites
Math3o 4 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak to samo się zrobiło ? Prawdopodobnie grał w bete, a jak się skończyła to gra pozostaje w bibliotece gier Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Nie chciałbyś konta Uplay za Uplay... Ty mi FC3 a ja Tobie : Assassina 1/2/Brotherhood/Revelations/HAWX2/Splinter Cell Conviction ? Edytowane 6 Marca 2013 przez henus7 Link to post Share on other sites
jellybe4r 12 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Uważajcie na takie oferty. Sam wymieniłem konta z takim użytkownikiem (ok 15 postów) - mój steam za jego origin. Po 2 miesiącach mail do konta origin i dane logowania zostały zmienione przez starego właściciela poprzez kontakt z help deskiem i straciłem konto origin i swoje steam. Udało mi się Bogu dzięki w ten sam sposób później odzyskać konto steam. Skończyło się na robieniu zdjęć cd-key z pudełek i wysyłaniu do supportu. Po ok. tygodniu odzyskałem stare konto steam ale origin stracony. Więc przestrzegam was moi drodzy, może w tym przypadku taka sytuacja nie będzie miała miejsca ale... miejcie się na baczności (: Link to post Share on other sites
dupalosia 0 Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 jellybe4r będę uważał a wymiana poprzez allegro to dobry pomysł? Co zrobić by nie oszukali? Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nic to ci nie da jak kupujesz użwyane kono licz się z tym że w każdej chwili możesz je stracić Link to post Share on other sites
jellybe4r 12 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Najważniejsze to mieć pudełka z cdkeyami - wtedy można odzyskać ukradzione konto podając do supportu zdjęcia posiadanych kluczy - często proszą o napisanie obok klucza cd danej gry numeru zgłoszenia (: Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Nie róbcie żadnych interesów z tym użytkownikiem, bo to najprawdopodobniej multikonto RoyMilera, który okradł mnie na 65 zł. Temat jest na forum, wystarczy poszukać. Zaraz pewnie się tu zjawi i zacznie mnie wyzywać od oszustów, już to czuję... Link to post Share on other sites
RoyMiler 4 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Niestety nie znam użytkownika RoyMier. Update: Odpada konto origin z fifa. Dochodzi Battlefield 3 Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Niestety nie znam użytkownika RoyMier. Update: Odpada konto origin z fifa. Dochodzi Battlefield 3 Nie znasz użytkownika RoyMiler? Stary, gubisz się już z tymi nickami Wszystko zaraz zaraportuje, nie kupować nic od niego, bo to zwykły oszust. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Regulamin - 13. Zakazuje się odsprzedaży / zamiany kont - Umowa użytkownika Steam (pkt 2D, 2E i 4E) oraz EULA Origin ( pkt 4) i podobnych. Forum benchmark.pl nie może być pośrednikiem w łamaniu umowy, dlatego też wszelkie ogłoszenia zawierające ofertę wymienionych kont będą usuwane a ich autorzy odpowiednio "nagradzani" Link to post Share on other sites
Recommended Posts