kampers 150 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witam, tak jak w temacie poszukuje jakiej dobre podkladki pod mysz laserowa, myszka dolaczona z lapkiem asusa ROG, w tej chwili mam szmaciana steelseries i zaóważylem ze przy wolnych ruchach klatkuje, wydaje mi sie ze potrzebuje twarda. Cena tak moze max 150zl Dzieki za pomoc Panowie takie cos sie sprawdzi ?http://allegro.pl/podkladka-dla-graczy-alumic-roccat-czarna-i3056878470.html Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Napisz jaka jest ta mysz, bo wydaje mi się, że za te 150zł to kupisz lepszą mysz razem z podkładką... Co do podkładek: http://pcfoster.pl/artykul/podkladki-pod-myszki---wielki-test/1003-1.html] Jeden z nielicznych rzetelnych testów. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) http://shop.asus.pl/shop/pl/pl-PL/Home/1-Produkty/5-Komputery/25-Akcesoria-komputerowe/44-Myszki-i-klawiatury/112-Myszki/90-XB2Y00MU00000-Myszka-laserowa-dla-graczy-ASUS-GX850.aspxNie potrzebuje innej myszki jest ok, tylko klatkuje mi na krotkich ruchach bez podkladki na biurku smiga Edytowane 2 Marca 2013 przez kampers Cytuj Link to post Share on other sites
madith 2 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 SS QCK - mam od lat. Używana z Razerem Diamondbackiem, Deathadderem, A4Techem x747 a teraz z R.A.T. 3 Działa wyśmienicie a do tego jest niedroga Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 SS QCK - mam od lat. Używana z Razerem Diamondbackiem, Deathadderem, A4Techem x747 a teraz z R.A.T. 3 Działa wyśmienicie a do tego jest niedroga I co z tego? Wszystkie wymienione przez Ciebie to optyki, a on ma laser... Nie polecaj mu QCK pod laser chyba, że później oddasz pieniądze za nieudany zakup 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dokladnie nie wiem jaki mam model steelseries ale szmaciana nie zdaje egzaminu potrzebuje cos innego i trwalego Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dokladnie nie wiem jaki mam model steelseries ale szmaciana nie zdaje egzaminu potrzebuje cos innego i trwalego Jeszcze się nie zdecydowałeś? Zostawiłem Ci ten test, abyś sobie sam wybrał, btw moim faworytem jest steelseries SS 4/9HD. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 No to teraz mam 2 Roccat Alumic / SteelSeries 9HD dzieki za podeslany link teraz bede myslal Zamowilem Roccat Alumic jak dostane zdam relacje czy sie sprawdzila Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Panowie po takim czasie dostalem podkladke do mojego mieszkania bo jestem za granica A wiec powiem ze Wizualnie jest bomba Nie za ciezka dodatek pod nadgarstek. Myszka smiga az milo nie klatkuje na krótkich ruchach. 2 strony podkladek zmieniaja myszke to dziala i nie zdawalem sobie sprawy. Wiec do lasera jak najbardziej moge polecić tą podkładkę. Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Alumic jest świetną podkładką, mam tylko nadzieje, że nie zeżre Ci ślizgaczy za szybko Cytuj Link to post Share on other sites
baniaque 3 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Testował ktoś jeszcze podkładkę Alumic? Żonie chcę kupić coś ładnego (pamiętajcie zanim ożenicie się z artystką ), ale wiadomo - mysz w photoshopie musi działać idealnie. Mysz laserowa na Avago 9500. Cytuj Link to post Share on other sites
vender53 0 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Dobra jest taka ergonomiczna żelowa podkładka ErgoSafe, która nie tylko sprawia, że mysz się nie ślizga, ale też chroni nadgarstek. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Po pierwsze odkopałeś temat, pod drugie nie chroni nadgarstka tylko blokuje przypływ krwi = szkodzi naszemu zdrowiu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts