Skocz do zawartości

Podkladka pod mysz laserowa

Recommended Posts

Witam, tak jak w temacie poszukuje jakiej dobre podkladki pod mysz laserowa, myszka dolaczona z lapkiem asusa ROG, w tej chwili mam szmaciana steelseries i zaóważylem ze przy wolnych ruchach klatkuje, wydaje mi sie ze potrzebuje twarda. Cena tak moze max 150zl Dzieki za pomoc :)

Panowie takie cos sie sprawdzi ?

http://allegro.pl/podkladka-dla-graczy-alumic-roccat-czarna-i3056878470.html

http://shop.asus.pl/shop/pl/pl-PL/Home/1-Produkty/5-Komputery/25-Akcesoria-komputerowe/44-Myszki-i-klawiatury/112-Myszki/90-XB2Y00MU00000-Myszka-laserowa-dla-graczy-ASUS-GX850.aspx

Nie potrzebuje innej myszki jest ok, tylko klatkuje mi na krotkich ruchach bez podkladki na biurku smiga :)

Edytowane przez kampers

SS QCK - mam od lat. Używana z Razerem Diamondbackiem, Deathadderem, A4Techem x747 a teraz z R.A.T. 3

Działa wyśmienicie a do tego jest niedroga :)

I co z tego? Wszystkie wymienione przez Ciebie to optyki, a on ma laser...

Nie polecaj mu QCK pod laser chyba, że później oddasz pieniądze za nieudany zakup %-)

• Popieram 2

Dokladnie nie wiem jaki mam model steelseries ale szmaciana nie zdaje egzaminu potrzebuje cos innego i trwalego

Jeszcze się nie zdecydowałeś? Zostawiłem Ci ten  test, abyś sobie sam wybrał,

btw moim faworytem jest steelseries SS 4/9HD.

• 1 miesiąc temu...

Panowie po takim czasie dostalem podkladke do mojego mieszkania bo jestem za granica  :) A wiec powiem ze Wizualnie jest bomba  :) Nie za ciezka dodatek pod nadgarstek. Myszka smiga az milo nie klatkuje na krótkich ruchach. 2 strony podkladek zmieniaja myszke to dziala i nie zdawalem sobie sprawy. Wiec do lasera jak najbardziej moge polecić tą podkładkę.

• 1 rok później...