kosiarska 0 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam sprzedam Nexusa 7 16 GB Wifi - kupiony 11 stycznia, cena 780 zł. Preferowany odbiór osobisty w Krakowie. Stan oczywiście idealny. Sprzedaję tylko ze względu na nieoczekiwaną sytuację finansową. Proszę pisać na pm. Cytuj Link to post Share on other sites
misa85 0 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam sprzedam Nexusa 7 16 GB Wifi - kupiony 11 stycznia, cena 780 zł. Preferowany odbiór osobisty w Krakowie. Stan oczywiście idealny. Sprzedaję tylko ze względu na nieoczekiwaną sytuację finansową. Proszę pisać na pm. dam 500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
atomowy 100 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Masz na niego gwarancję 24 miesiace ze sklepu? Czy jest to asus ze strony asusa, gdzie sprzedawali "refurbished" tablety po 499 8gb i 699 16gb? Cytuj Link to post Share on other sites
kosiarska 0 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Nie to tablet za 900 zł (nowy, nie refurbished) - gwarancja pełna (2 lata) - wszystko nowe - jeszcze nawet folii nie zkleiłem. Kupiony w Krakowie w sklepie X-KOM. Tablet przez miesiąc leżał na biurku, był używany tylko do testowania tworzonych przeze mnie aplikacji. Mówiłem aby pisać na pm (tak zamiast dostawać odpowiedzi po 10 minutach będziecie czekać parę godzin). @misa85 - masz za taką cenę refurbished, więc możesz sobie kupić bez problemu na stronie asusa. Edytowane 24 Lutego 2013 przez kosiarska Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts