pulkownik 192 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witam, pisze tutaj bo mnie denerwuje brak profesjonalizmy tego sprzedawcy. Złożyłem zamówienie 9 lutego na obudowę i oploty i wybrałem paczkomat jako metodę dostawy. Obudowa przyszła kurierem, na szczęście miał ja kto odebrać, więc to nie jest duży problem. Najgorsze było to, że brak było oplotów w przesyłce. Próbowałem się skontaktować ze sklepem, ale bez skutku. telefon milczał i brak odpowiedzi na maila. W końcu udało się pogadać z kimś na czacie i otrzymałem wyjaśnienie, że obudowa była wysłana z innego magazynu, żeby nie opóźniać wysyłki. Szkoda tylko, że mnie nikt o tym nie poinformował. Dzisiaj jest 21 lutego a ja oplotów nie mam i skontaktować się ze sklepem nie mogę. To był ostatni zakup w tym sklepie, chyba wolę zapłacić troszkę więcej i nie martwić się i tracić czasu i nerwów. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Pamiętaj że oploty są robione dla ciebie na zamówienie, a nie jesteś jedynym klientem w kolejce. Musisz pamiętać że Sleeveking musi zamówić i otrzymać materiały, oploty wykonać, następnie wysłać - a zamówień mają wiele... 12 dni to nie jest jakiś okres ciężki. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Tak na pocieszenie: http://forum.benchmark.pl/topic/72337-sleevekingpl-brak-kontaktu-ze-sklepem/?do=findComment&comment=834028 Jeszcze zamiast Zephyr'a 140mm dostałem Fander'a Roxo 140mm Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dla jasności to ja nie zamówiłem oplecionych kabli/przedłużek tylko same oploty. Chyba przyciąć i zapakować to nie kosztuje dużo wysiłku i trwa znacznie krócej niż 12 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Proś o pomoc swojego Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta - tak będzie najszybciej myślę a po jego interwencji sklep szybko 'podkuli ogon'. BTW- sprawdziłeś w ich regulaminie jaki jest tam czas realizacji zamówienia? Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 5.3. Termin realizacji dostawy wynosi od 1 do 21 dni roboczych, licząc od dnia wysłaniaprzez Klienta Zamówienia. Cytuj Link to post Share on other sites
bujok 20 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ze Sleevekingiem ciężko się skontaktować. Ja czekałem u niego na budę 2,5 miesiąca... Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oploty doszły, niestety nadal brak kontaktu ze sprzedawcą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts