_nick_ 19 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jak w temacie czyli czy podoba wam sięnwoa wersja i czy macie z nią jakieś problemy? Mi narazie się podoba, zobaczymy czy się nei będzie wieszać tak jak poprzednia wersja. Wkurza mnie natomiast że muszę czekać kilka sekund zanim zamknę reklamę. Cytuj Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mnie się w ogóle nie podoba, tak ogólnie napiszę, kompletnie nic mi się w niej nie podoba... Stare przyzwyczajenia Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mi na początku nowy benchamrk też się nie podobał, bo wolałem stary z przyzwyczajenia, ale teraz jest ok. To tylko kwestia czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mi nowy benchmark podobał się od początku A nowego GG jakoś ścierpieć nie mogę, za dużo udziwnień wg. mnie Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mi żadna wersja GG się nie podoba i dlatego używam Spik'a, a co do wyglądu benchmark'a to nowy styl bardziej przypadł mi do gustu niż stary. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Reklamy się pokazują tak samo jak w starej wersji? Mam nadzieję, że będzie można je wyłączyć Cytuj Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Muszę częściowo zmienić zdanie na temat nowego GG. W poprzednich wersjach zawsze denerwowało mnie to, że długość opisu była ograniczona, teraz sprawdziłem w nowym GG i opis można ustawić znacznie dłuższy, nie wiem czy są też jakieś ograniczenia, ale dla przykładu zacząłem coś pisać. Pisałem, pisałem i pisałem, w końcu mi się znudziło, a opis był strasznie długi, więc to dla mnie duży + Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Szkoda jednak, że nie dodali obsługi wideo Cytuj Link to post Share on other sites
MisiekSe 0 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Muszę częściowo zmienić zdanie na temat nowego GG. W poprzednich wersjach zawsze denerwowało mnie to, że długość opisu była ograniczona, teraz sprawdziłem w nowym GG i opis można ustawić znacznie dłuższy, nie wiem czy są też jakieś ograniczenia, ale dla przykładu zacząłem coś pisać. Pisałem, pisałem i pisałem, w końcu mi się znudziło, a opis był strasznie długi, więc to dla mnie duży + opisy moga mieć do 255 znaków. Tak długie opisy beda poprawnie wyswietlane tylko na najnowszym GG, na starszych wersjach bedzie wyswietlane tylko 120? znaków, czyli tyle ile maksymalnie mogły mieć opisy w starszych wersjach. Cytuj Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wiem, że w starej wersji gg opisy będą widziane po staremu. Nie obchodzi mnie to, wszyscy moi znajomi mają nową wersję Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Generalnie poza paroma bugami nowe gg sprawdza się znakomicie, muszę tylko znaleść jakąś fajną skórkę. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziwię się, że tak sporo ludzi narzeka na gg, a mimo tego wciąż je używają. Są alternatywy przecież 1) skórki - wstydziliby się, że tak późno; 2) dłuższe opisy - j.w.; 3) zakładki - j.w.; 4) szyfrowane hasła - j.w.; 5) avatary - j.w. Ale mimo wszystko dobrze, że robią jakieś postępy. Ja osobiście od 6 lat używam Tlen i polecam każdemu Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wiecie może jak wyłączyć na stałe opis: Gadam z nowego gg... Za każdym włączeniem programu, ustawia mi się ponownie ten opis Cytuj Link to post Share on other sites
Jacek Wiśniowski 3 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie używam GG (Konnekt jest o wiele lepszy), a o nowej wersji słyszę same narzekania, więc nawet nie myślę instalować. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin15gn 0 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wiecie może jak wyłączyć na stałe opis: Gadam z nowego gg... Za każdym włączeniem programu, ustawia mi się ponownie ten opis W ustawieniach programu w status. A jeżeli chodzi o samo gg to ładniej wygląda i chyba to wszystko. Działa tragicznie - szczególnie na starszych maszynach. Cytuj Link to post Share on other sites
Fenris 1 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nowe gg jest całkiem fajne, ale ma jeszcze dużo bugów. Poczekam aż wydadzą poprawioną wersję. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W ustawieniach programu w status.Oto właśnie chodziło, thx. Że też tego nie zauważyłem :? Cytuj Link to post Share on other sites
marcin15gn 0 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W ustawieniach programu w status.Oto właśnie chodziło, thx. Że też tego nie zauważyłem :? Każdemu może się zdarzyć Co do bugów - jest ich dużo ale chyba jednak lepiej to wszystko wygląda niż przy pierwszym wydaniu wersji 7. Cytuj Link to post Share on other sites
hombre18 0 Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 To tylko komunikator trzeba się przyzwyczaić lub ożywać starej wersji. Mi osobiście nie podoba mi to że jak zainstalujesz nowegg to domyślnie masz ustawiony opis " mam już nowegg ..." Bez sensu jak dla mnie. Co mi podoba że wyświetla linki z filmami z youtube itd, posiada także sprawdzanie pisowni. Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja nie używam żadnego komunikatora , jak chcę porozmawiać to najchętniej w cztery oczy albo dzwonię. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 sevae to jak przesyłasz komuś linka ? Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie przesyłam żadnych linków, jak ktoś coś bardzo chce to zawsze znajdzie Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 komercyjne ścierwo nic więcej. od 3 lat używam: www.konnekt.info wyczesany w kosmos multikomunikator. Można go dostrajać na miliony sposobów, zero reklam, lagowania itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin Sieradzki 1 Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mnie się w ogóle nie podoba, tak ogólnie napiszę, kompletnie nic mi się w niej nie podoba... Stare przyzwyczajeniaMi również. Używałem trochę bety i wróciłem na stare śmieci. Ogólnie nigdy nie podobał mi się GG ale z konieczności używam mniejszego zła, czyli starej wersji. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 mi nowe gg bardzo się podoba\ może kilka błędów jest ale mi nie przeszkadzają pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts