Biafra 16739 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 http://www.performance-pcs.com/catalog/images/monsoon/MON-LPL-PR_05.jpg Tu masz przykład Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 witam wszystkich juz wrocilem do siebie na swoje smieci .... naprawilem aparat i zrobilem fote z tymi memami nowymi za wodowanie peceta nie wiem wezme sie w tym tygodniu chyba ze jeszcze przemysle i zamowie te male pierdolki wtedy to poskladam http://img209.imageshack.us/img209/4739/dsc02308i.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Niezła dyskoteka w środku Cytuj Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Wieś tunning Za dużo tych enermaxów. Chociaż te Ramy mi się nawet podobają tylko szkoda że mrugają a nie sa podświetlane na stałe. Edytowane 12 Marca 2013 przez Wooojciech1983 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 12 Marca 2013 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mówiłem wielokrotnie. Przypomnę raz jeszcze bo widzę że do niektórych ciężko dotrzeć. Estetyka jest sprawą indywidualną. Tobie się nie podoba, masz do tego pełne prawo. Sam też jestem zwolennikiem innej estetyki. Ale opinie typu "choinka", "wieś", "dyskoteka" nie są dla nikogo miłe. Chcesz wyrazić swoją opinię? Zacznij ją od "Moim zdaniem". Jeśli wszystko co chcesz powiedzieć to: "Wujowe. Pieniądze w błoto" to zastanów się czy czasem lepiej nie przemilczeć sprawy. Jeśli taka stylistyka autorowi się podoba, a jak sam mi pisał jest fanem katod, to można się tylko cieszyć bo to jemu ten sprzęt ma sprawiać przyjemność. Jedyne co wnosicie takim zachowaniem to wypłaszanie ludzi i odstraszanie ich od dzielenia się własnymi modami i worklogami. Każdy ma swój gust i każdy buduje swój komputer w zgodzie właśnie ze swoim gustem. Czy tak trudno to pojąć? Jeśli macie konstruktywną krytykę to jestem pewny że autor chętnie wysłucha waszych SUGESTII. To nic osobistego, teraz piszę to do Was ale w wielu tematach zachowuje się w ten sposób wiele różnych osób. Chyba chcemy żeby worklogów było jak najwięcej, nie? Jeśli wszystko co będzie się znajdowało w tematach pod zdjęciami komputerów to ściana płowych inwektyw to odstraszy to bardziej nieśmiałych od dzielenia się swoimi buildami. Zastanawiajcie się proszę czasem co wypisujecie. 10 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zacznij ją od "Moim zdaniem". No chyba nikomu nie trzeba mówić,że to co piszę to tylko moja opinia. To nie jest lekcja polskiego w gimnazjum gdzie za brak "Moim zdaniem" odejmują punkty na teście. Poza tym u mnie w temacie też było i jest wiele osób,które pisały tylko wtedy gdy było źle. Pisali,że mam już się nie brać za malowanie bo nie umiem,że niczego nie przemyślałem bo zasłoniłem AŻ 5cm płyty głównej i starali się wmówić,że nic nie wiem o tym co robię, tylko kogo to obchodzi? Forum jest od tego żeby się wypowiadać i nie zawsze to będą piękne słowa a to czy autor coś z tym zrobi czy nie to tylko jego sprawa. Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Biafra luzik ja tam nie wnikam w takie komentarze jednym sie to podoba innym nie a sie spinac tutaj nie mam zamiaru o cos takiego Wojciechowi musze przyznac racje w ramach lipne to jest ze mrygaja ale prawdopodobnie jeszcze jeden taki zestaw tam dorzuce mi sie podoba takie swiecidelko o wiele bardziej podobaja mi sie katody niz tasmy LED ogolnie temu mam bude z oknem i pecet stoi przy monitorze bo gdyby mi nie zalezalo na wygladzie to stal by pod biurkiem ale pomysle co z tym zrobic osobscie to chcial bym zabudowac piwnice zeby jej wogole nie bylo widac i w obudownie na wentyla (na dyski) wyciac okno cos ala to http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225807_421344631247052_1244788750_n.jpg ale ty juz o tym wiesz bo ci pokazywalem na pw to i owo Edytowane 12 Marca 2013 przez adriankiller 1 Cytuj Link to post Share on other sites
omegagit 2 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) >>CIACH<< Edytowane 12 Marca 2013 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 http://img692.imageshack.us/img692/9008/lcnowerq.png Tak się właśnie przyglądam Twojemu rysunkowi bo wyczytałem w innym temacie że chcesz zaworek zrobić do spuszczania płynu... Zastanów się proszę przez chwilę dlaczego top układu nie jest dobrym miejscem na taki zaworek :D:D Chyba że planujesz stawiać budę do góry nogami żeby spuszczać płyn z układu Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) biafra wiem wiem zamontuje jego przy rezerwuarze tutaj tylko tak nabazgralem zeby bylo przejrzyscie widac o co mi chodzi albo tak jak pokazywalem tobie na poczatku przed tym katem 90 stopni tam dokupie zlaczke Y jeszcze musze pomyslec nad tym http://img7.imageshack.us/img7/6752/beztytuubkgb.png BTW chlodnicy w piwnicy nie bedzie ale to juz ty wiesz Edytowane 12 Marca 2013 przez adriankiller Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No no. Już się wystraszyłem jak patrzyłem na ten obrazek. Generalnie czekam na efekty Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja tu tylko paczę. Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) @tarrok od paczenia jeszcze nikt nie umarl a tak btw jutro bedzie gotowe okno na tego fana na dyski Edytowane 13 Marca 2013 przez adriankiller Cytuj Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ahh gadacie wszyscy, że choinka z tego wyjdzie, oświetlenie enermax jakie by nie było ma to do siebie, że wszystkie świecące wentylatory mają taki mały pstryczek umożliwiający wyłączenie tegoż oświetlenia w dowolnej chwili, na dodatek jak ktoś ma chwilę czasu to może się pokusić o samorobny panel sterujący oświetleniem, np. taki znajdziecie w moim worklogu, gdzie zostały zmontowane wyłączniki a także regulator obrotów, enermaxy moim zdaniem świecą za*ebiście, może trochę psują efekt te katody, zamiast nich wolałbym widzieć pasek LED, ale to tylko moja opinia i oczywiście nie trzeba, ale można się z nią zgodzić ... Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) oki zrobilem okienko w tej obudowie na wentylator jak efekt ? http://img844.imageshack.us/img844/5923/dsc02314d.jpg jutro kupie "sulikon" i ladnie wyrownam i uszczelnie okno Edytowane 14 Marca 2013 przez adriankiller Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Wycinanie dobrze poszło. Jak ładnie uszczelnisz i wkleisz tam fajną szybkę to ma to rozwiązanie potencjał Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 wycinanie dobrze poszlo plexi juz jest przyklejona teraz silikonem tylko uszczelnie ladnie i bedzie git mysle druga czesc zamowienia juz zamowione mysle ze pod koniec przyszlego tygodnia powinno byc juz u mnie wiec tak w pierwszym tygodniu marca za skladanie sie wezme http://img843.imageshack.us/img843/545/darmacznowyx.png Cytuj Link to post Share on other sites
ehhhm 149 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 wiec tak w pierwszym tygodniu marca za skladanie sie wezme Pierwszy tydzień marca już był Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 dopisuje się aby śledzić Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pierwszy tydzień marca już był widzisz czlowiek po robocie zmeczony to nawet nie wie jaki miesiac mialo byc kwietnia Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Cześć. Że się tak zapytam, TY naprawdę nie wolisz nowych podzespołów do komputera tylko wbombić ponad 1000 zł na LC? Trochę dla mnie nie zrozumiałe. Jakbym ja miał wybierać czy brać GTX 680, i7 3770k czy kupić LC do pozłacanej obudowy z gtxem 280 Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 z tego co pamiętam to ty składasz kompa i upiększasz go tylko po to by go sprzedać, to dopiero nie opłacalne Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Komputera nie sprzedaje, jedynie co z niego sprzedaje to gównixa hd 6990 na SLI gtx 660. W sumie to nie wiem ile na upiększanie poszło z 150 zł z tą różnicą . Wracając do tematu, jak posiadacz chce-nie ja decyduje. Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 jak bym wolal to bym kupil cpu mobo i gpu bo na LC nie wydalem 1000zl tylko 4000 z tym ze zaplailem za to 3.2k +/- wiec spokojnie mogl bym dolozyc do tych 4.5k zl i zmienic czesci w blaszaku ... nie jestem jakims maniakiem ilosci FPS na wakacje cos moze zmienie ale jeszcze zobacze Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 1000zl tylko 4000 z tym ze zaplailem za to 3.2k +/- mówisz tu o samym lc czy wliczasz obudowę, ten ramy, wentylatory ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts