AoDek 0 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam wszystkich użytkowników. Mam kilka pytań dotyczących MP. Ostatnio słyszałem o generatorach kodów, właśnie na punkty microsoftu do konsoli xbox. Moje pytanie brzmi, czy istnieje coś takiego, czy to jedynie fake? Chciałbym również zapytać gdzie najtaniej owe punkty zdobyć? ( allegro - zbyt drogo ) Właśnie dziwi mnie również skąd użytkownicy allegro posiadają tyle tych kodów ;o Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Vister81 28 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie ma żadnych generatorów... Jedna wielka ściema do : 1. Zawirusowania2. Wyciągnięcia naiwniakówCo najwyżej wciskane są kity z kontami z takimi MSP. Jeśli chciałbyś się coś o tym dowiedzieć jakie są konsekwencje korzystania z takich kont, zapraszam na PW. Podeślę swój ogromny tutorial & poradnik. Niestety, nie jest on na benchmarku Najtaniej MSP znajdziesz na Allegro. I ceny w przeliczeniu są naprawdę bardzo niskie... Nie oczekuj niczego taniej. Co najwyżej drożej, od oficjalnego sklepu M$. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Punkty jedynie poprzez zakup. Są kody na Xbox Live (żeby grać przez multi, ale nie masz golda) 48h i ostatnio popularne 14-dniowe, które zaczęli sprzedawać bardzo drogo, bo ludzie kupują częściej 14 dni niż 48h. Cytuj Link to post Share on other sites
Vister81 28 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kodów 14 dniowych już nie ma. (Były dostępne kilka miesięcy temu. Ale wtedy szał na nie był... Jeden kod 1.50zł )Przynajmniej nie da się ich w żaden sposób zdobyć I pamiętajmy - nie jest to GOLD tylko Silver z możliwością grania online. Czyli Trial Tak samo z 48H - "skończyły się". Na Allegro zostały ostatnie szutki tych Triali. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Po 10zł teraz 14 dni ktoś sprzedaje A te kody 48h to ludzie sobie generują przez te grę jakąś japońską Cytuj Link to post Share on other sites
OLsoneczek 22 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 te 14 dniowe 48h kody, to nic innego jak darmowe kody z Japońskich gier, ludzie zmieniają region na Japoński , ściągają jakąś tam gre i generują kod, wczesniej kody były na 14 dni to był wysyp takich kodów na allegro, lecz teraz występują tylko kody na 48H Cytuj Link to post Share on other sites
qwert 1 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Nie ma żadnych generatorów. Jednym z najtańszych są na allegro i naprawdę nie są drogie. Co do posiadania tych kont na allegro to po części nie wiem skąd one są, w każdym razie skorzystałem kilka razy i są ok. Ryzyka bana nie ma ale są pewne ograniczenia np w przypoadku wymiany konsoli (nie da się pobrać tych zawartości ponownie - przynajmniej tak mówią a nie chce się przekonywać) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts