lukas454 0 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Witam mam do sprzedania Sony Xperia P, gwarancja do Listopada 2014, simlock Orange. Kupiłem tydzień temu od znajomego.Używałem tylko tydzień wgrałem Opere , nawigacje TomTom i ogólnie to wyslane z 50 sms, i przegadałem 10 minut. Jutro zrobię zdjęcia i wrzuce.cena:820 zł(do negocjacji) Odbiór osobisty : Rybnik-Racibórz(woj.Śląskie)Tylko wpłata na konto. Wysyłka kurierem.! EDIT:Zapomniałem kolor BLACK, nowy futerał i folia gratis! NOWA CENA 800 zł! Witam mam do sprzedania Sony Xperia P, gwarancja do Listopada 2014, simlock Orange. Kupiłem tydzień temu od znajomego.Używałem tylko tydzień wgrałem Opere , nawigacje TomTom i ogólnie to wyslane z 50 sms, i przegadałem 10 minut. Jutro zrobię zdjęcia i wrzuce.cena:820 zł(do negocjacji) Odbiór osobisty : Rybnik-Racibórz(woj.Śląskie)Tylko wpłata na konto. Wysyłka kurierem.! EDIT:Zapomniałem kolor BLACK, nowy futerał i folia gratis! NOWA CENA 750 zł! Edytowane 5 Lutego 2013 przez lukas454 Link to post Share on other sites
Recommended Posts