DAROT 0 Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Panowie, chcecie podyskutować o OC to załóżcie osobny temat. Ja nie jestem " ekstremalny overclocker ". Zadaję tyle pytań bo nie chce żeby mnie spotkało to samo co z płytą ASrocka z socketem na intela. Dlatego oczekuję od płyty WYSOKIEJ JAKOŚCI MATERIAŁÓW. Wydam mniej więcej 1200zł i gitara, gó**o mnie obchodzi coś co jest opłacalne czyli daj 400zł a masz podobna do tej za 1200zł. Tak miałem z ASrockiem, dałem na te płyte 480zł, a miałem kupić inna za 900zł. Teraz żałuję tego wyboru Cytuj Link to post Share on other sites
szalas8 4 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 DAROT ASRock to ASRock W takim razie postaw na ASUSA np.P7P55D Deluxe , chociaż za tą cene wolał bym postawić na 1366 i P6T Cytuj Link to post Share on other sites
Nobody 0 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Darot bierz Asusa. Dość że za********e wygląda ta płyta, posiada mega opcje do podkręcania. Ja jakoś nie przepadam za gigabyte. Miałem parę płytek gigabyte i poszły do śmietnika bo się jarały przy Oc;] Zapomniałem dodać - jak się kupuje sprzęt komputerowy to się nie oszczędza. Ja bynajmniej też patrze na wygląd podzespołów przezroczyste okno w obudowie prezentuje wszystkie podzespoły a więc wybierając płytę główną napewno też bym się kierował jej wyglądem. Jak kupywać to też niech chociaż to wszystko wygląda. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To weź sobie Asus Sabertooth i będziesz miał części klasy wojskowej a i tak między płytą GB za 400zł nie zauważysz różnicy. Cytuj Link to post Share on other sites
DAROT 0 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jedno jest pewne - płyta od Asusa :-> Muszę tylko jeszcze pogrzebać po sklepach w celu skompletowania całego zestawu. Wkrótce przedstawie wam komplet na i5 i i7 ( wiem, że to powinno być w innym temacie ale nie będę odgrzewać wątku " Spasowanie podzespołów " ). Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 DAROT - z całym zestawem załóż nowy temat, żeby nie robić bałaganu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts