Skocz do zawartości

Recommended Posts

Firestrike:

Chyba najlepszy wynik gtx 970 na forum. ;)

11868 with NVIDIA GeForce GTX 970(1x) and Intel Core i7-3770K - link - broodeeck

http://gpuz.techpowerup.com/15/05/09/h9n.png

http://gpuz.techpowerup.com/15/05/09/dx4.png

Edytowane przez broodeeck

ja mam zmodowany bios zwiększone Rail power i takie tam...ale dobra podeślę lecz to MSI

Luzik chce tylko zerknac , tez mam zmodowany wiec jestem swiadomy, ze nie moge Twojego flaszowac. ;) Chce tylko zobaczyc ustawienia moze wpadne na jakies konkretne lepsze zmiany w moim G1.

Luzik chce tylko zerknac , tez mam zmodowany wiec jestem swiadomy, ze nie moge Twojego flaszowac. ;) Chce tylko zobaczyc ustawienia moze wp[adne na jakies konkretne lepsze zmiany w moim G1.

podaj jakiegoś maila bo nie chce mi się zakładac konta na jakiś stronach

• Popieram 1

podaj jakiegoś maila bo nie chce mi się zakładac konta na jakiś stronach

Wyslalem priv, dzieki! :)

Wynik poprawiony. ;) 11905 ogolny i 14186 gaphics score.

11905 with NVIDIA GeForce GTX 970(1x) and Intel Core i7-3770K - link - broodeeck.

Ustawienia to 1582/2011.  Cisne dalej!  ;)

GPU score przekroczone 14300 a dokladnie o 4 punkty. No i jest rekord na forum. :)

11999 with NVIDIA GeForce GTX 970(1x) and Intel Core i7-3770K - link - broodeeck.

W takim razie obaj się mylicie skoro procesor nie ma znaczenia :)

11512 with NVIDIA GeForce GTX 970(1x) and Intel Core i5-3570K - link - Premek1983

MSI Gaming

A jednak mam rekord. Patrz wyzej. ;)

• Popieram 2

No wlasnie musze dalej rozkminiac co modyfikowac by przebic Twoj wynik ogolny isbazaj. Wiem, ze gdybym mial Twoj procek to byloby pozamiatane ale czuje ze moja karta ma jeszcze rezerwy by nadrobic ta roznice. ;)

Sam już nie wiem co mam robić czekać dalej na nowe radki r9 3xxx  czy już teraz zmienić mojego 7870xt na gtxa 970 , a jak macie na c odzień ustawione karty do gier i codziennego użytkowania ?  .Takie 1500mhz na rdzeniu  na c odzień   bardzo by mnie urządzało ,  jak to się kształtuje na tle niepodkręconego gtxa 980 ?  , czy taki gtx 970 mocno podkręcony dajmy na to 1500mhz dla rdzenia i 7600mhz dla pamięci ma porównywalną wydajność w grach  do gtxa 980?