Bakak 661 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie rozumiem co to za teorie spiskowe. Dorośli ludzie chodza spac troche poźniej niż po wieczorynce hehe Pozatym co ja poradze ze akurat tu dodałem pierwszego posta. Temat FX 8350 ostatnio przykuwa moją uwagę Hehe nie unoś się taki żarcik Cytuj Link to post Share on other sites
vertexe 3 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Sorry za jakość, myślę że nie pogniewasz ale muszę zasmusić o tym fakcie dla graczy Crysis 3,z tabelki testowany procek FX-8350 na karcie GTX 690 Drastycznie spada wydajność gier w Crysis 3, lepiej radził sobie FX-8150 http://img27.imageshack.us/img27/3802/49390794.jpg Edytowane 30 Stycznia 2013 przez vertexe Cytuj Link to post Share on other sites
maxforces 444 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Trzeba być naprawdę naiwnym by w to wierzyć, a po drugie trzeba być niezłym leniwcem by nie obejrzeć filmiku jak testują a po trzecie trzeba być niezłym kłamcą by pisać że na wykresie jest 8350 i specjalnie jakość wykresu pogorszyć.. http://i288.photobucket.com/albums/ll168/maxforces/cr3-1.jpg http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/crysis-3-alpha-test-gpu.html Tak samo jak 90% ich testów można o kant rozbić. Tak samo BF3 Jak zrobisz powtarzalnie to masz piwo tak, a zdajesz sobie sprawę jaki błąd pomiarowym przy takim czymś jest. Widocznie nie bo inaczej badziewia byś nie wklejał. PS. rodzice tak nauczyli kłamać czy to wrodzona wada Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Trzeba być naprawdę naiwnym by w to wierzyć, a po drugie trzeba być niezłym leniwcem by nie obejrzeć filmiku jak testują a po trzecie trzeba być niezłym kłamcą by pisać że na wykresie jest 8350 i specjalnie jakość wykresu pogorszyć.. Tak samo jak 90% ich testów można o kant rozbić. Tak samo BF3 Jak zrobisz powtarzalnie to masz piwo tak, a zdajesz sobie sprawę jaki błąd pomiarowym przy takim czymś jest. Widocznie nie bo inaczej badziewia byś nie wklejał. PS. rodzice tak nauczyli kłamać czy to wrodzona wada Haha Wiedziałem, ze z tego tematu wyjdzie jakaś wojna Prawdę mówisz i niestety nie ma co się oszukiwać. Zrobiłem rekonesans wśród znajomych posiadających FXa i wszyscy mówią, że za********e się na nim GRA. Jednak gdy poprosiłem o zrobienie konkretnych pomiarów z użyciem FRAPSa to wszyscy nagle nie mieli na to czasu 4 prośby i 4 identyczne odpowiedzi śmiech na sali Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Bakak Cytuj Link to post Share on other sites
vertexe 3 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Trzeba być naprawdę naiwnym by w to wierzyć, a po drugie trzeba być niezłym leniwcem by nie obejrzeć filmiku jak testują a po trzecie trzeba być niezłym kłamcą by pisać że na wykresie jest 8350 i specjalnie jakość wykresu pogorszyć.. Bez kitu, wczoraj nie mogłem skopiować linka. dopiero dzisiaj widzę bardziej widoczny obrazek. były kłopoty z linkiem obrazka u wujka googla. sorki za błąd już wyżej pisałem za jakość przepraszam. Cytuj Link to post Share on other sites
gshepherd 330 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Bez kitu, wczoraj nie mogłem skopiować linka. dopiero dzisiaj widzę bardziej widoczny obrazek. były kłopoty z linkiem obrazka u wujka googla. sorki za błąd już wyżej pisałem za jakość przepraszam. Brawo, brawo pierwsze zdanie które zrozumiałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts