Skocz do zawartości

Player 1 vs. Player 2 (jakie są gry na splitscreen)

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez kubas246,

Recommended Posts

Chciałbym listę gier, które by umożliwiały rozgrywkę na dwóch graczy przy jednym monitorku.

Potrzebuję strategiczne lub wyścigowe albo strzelanki (mowa o trybie split-screen)
Podam kilka tytułów w które grałem i chciałbym zagrać w inne gry podobne do tych z listy, które właśnie umożliwią rozgrywkę dla dwóch graczy. Powód poszukiwania? Stare się znudziły i szukam czegoś nowszego bądź podobnego w co nie grałem jeszcze.
Oto lista w które miałem okazję zagrać i prosiłbym o podawanie tytułów podobnych do poniższych, które by właśnie oferowały tą rozgrywkę na dwóch graczy w trybie splits-creen

-Seria Crash Time
-Seria Colin + Dirt 3, Shutdown
-Split Second
-Blur

-Might and Magic - Heroes  3,4,5,6

The Cursed Crusade opis: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=9927

EDIT: Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy jest możliwość w grach typy splitscreen nie dzielenie ekranu tylko wyświetlanie obrazu na 2 monitorach? (głównie chodzi mi tutaj właśnie o The Cursed Crusade bo bym se z kobitą pograł....a konsoli jeszcze nie mamy :()

Edytowane przez dadulek

o komputerze.

WujkuNieBijKota nie chodziło mi o gry byle jakie z wszystkich dziedzin. Prosiłem o wymienienie tytułów z poszczególnych dziedzin takich jak:

WYŚCIGOWE

STRATEGICZNE

STRZELANKI

Mario czy mortal combat lub te inne z twojej listy nie zaliczają się do żadnych z nich...

@do autora. A moze po prostu zrobic taki temat zmiorczy z tego? Bardzo duzo ludzi pyta o takie gry. Bbok kazdego tytulu mozna by pisac gatunek. Dzieki temu bylby jeden temat poswiecony wlasnie takim pozycja z ktorego duzo dobrego by bylo :D

Mario czy mortal combat lub te inne z twojej listy nie zaliczają się do żadnych z nich...

To wybierz sobie z listy te które cie interesują/dotyczą a nie miej głupich pretensji.
Powyższym przychylam się do propozycji dadulka, ogólna lista gier na splitscreen może być niezłą ciekawostką dla poszukujących. 
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...