Fourth Illusion 1 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Skusisz sie na reza poza allegro z kurierem za 60zl ? Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Jutro będę wysyłał graty więc jak chcesz to kupuj na allegro, płać na payu i paczkę będziesz miał pocztą na środę. Kurier w moim przypadku odpada a o bezpieczeństwo paczki ni ma co się martwic. Cena jest już najniższa i niższa nie będzie. Jeśli się nie sprzeda to rez zostanie u mnie i tyle Edytowane 13 Maja 2013 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
Fourth Illusion 1 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Jak mi podasz dane ci moge zamowic kuriera na moj koszt i to nie bedize problem, tylko czy sie na to zgadzasz ? @ Edit, ok namysle sie jeszcze co do poczty i w razie co payu dziala 24/7 Edytowane 13 Maja 2013 przez Fourth Illusion Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Skoro chcesz czekać do czwartku na wysyłkę to proszę bardzo. Mogę kuriera zamówić. W czwartek wracam do domu od kumpla razem z rezem a pocztą mógłbym wysłać już jutro. Czasowo wyjdzie na to samo a nawet szybciej pocztą priorytetem Za 2 dni pozbywam się bloku na asusa a co za tym idzie będzie do nabycia Asus 670 DC2 OC, gwarancja prawie 12 miesięcy na amazonie, cena 1100 do negocjacji (proszę nie zamykać mi tematu za brak zdjęć ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts