Skocz do zawartości

9650 Phenom

Recommended Posts

Człowiek pyta o proca a Koledzy ambitnie w zmiane platformy. Idzie uwierzyc że jak ma AMD to przegrany jest z marszu, wiadomo padlina i każde nawet stare c2d jest lepsze xxx razy...

A tak na serio to nieludzkim okrucieństwem jest kręcić tego atlona, to cud miód w kwestii zużycia w pulpicie był, łza w oku :-)

PII były bardziej do kręcenia od P chętne a widze że jest ku temu jakiś wewnętrzny mus... za dwie stówy... moim zdaniem za drogo.

Bo to się zaraz okaże że ten 9650 i tak za słaby i wtedy klapa. Jakby jakiś PII to zawsze potem można go będzie wsadzic do płyty am3+ co bedzie mieć sata III i będzie smigał elegancko a tego atlona do czystego neta sie zostawi.

A za 350 jest nowe gwarancyjne x4 965 z nowym niewyjącym jak ten kilkuletni 9650 boxem i nawet nazwa prawie identyczna... używany pewnie niewiele drożej niż te 2 stówy. o ile płyta takiego obsłuzy?

dzięki za konkretną odpowiedź. Płyta to ma790x-ds4 a o boxa się nie boje bo mam mugena 2 ;D tylko pytanie mam takie do ciebie czy ten procek co mówiłeś ma kontroler ddr2? myślałem o wymianie bo nie wiem czy mi Wiedźmin 2 pójdzie ;D hd 6770. jeśli ma ten kontroler to chyba poczekam na niego. a jeśli niema to za ile opłaca się wsiąść tego 9650? liczę na szybką odpowiedź ;D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...