altais 0 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam chciałbym mieć darmową wysyłkę i montaż ze sklepu morele, używam tego kodu W3FHN58JFW Wartość zamówienia przekracza 2700zł a nie zmienia mi się koszt wysyłki i kosz montażu. Możecie mi powiedzieć co robie źle? Cytuj Link to post Share on other sites
Jarzomb 2 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) A jaki zaznaczyłeś sposób dostawy? Dasz radę wrzucić screen-a? Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Jarzomb Cytuj Link to post Share on other sites
altais 0 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://i.imgur.com/Myaeo.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Czy to jest forum morele? Co ma wspólnego benchmark.pl z morele? Chyba prościej i pewniej zadzwonić lub napisać do sklepu. Cytuj Link to post Share on other sites
altais 0 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Czy to jest forum morele? Co ma wspólnego benchmark.pl z morele? Chyba prościej i pewniej zadzwonić lub napisać do sklepu. Niech pomyśle, "Polecam zakup sprzętu komputerowego w sklepie internetowym Morele.net. Każdy użytkownik forum benchmark.pl do zamówienia powyżej 1500 zł otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za 1 zł oraz wysyłkę gratis lub pendrive oraz wysyłkę gratis. Aby skorzystać z promocji należy 1. umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” wpisać: W3FHN58JFW. Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie 2. umieścić w koszyku produkty oraz pendrive i użyć kodu: LP4VT3IVI0." Jak myślisz gdzie to znalazłem? Cytuj Link to post Share on other sites
Jarzomb 2 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Wszystko dobrze zaznaczone. Kliknąłeś wyślij na koniec? Wiem, że to banalne pytania ale tutaj chyba nie ma co doradzić i jak kolega currahee proponuje zadzwonić jutro i się dowiedzieć Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Jarzomb Cytuj Link to post Share on other sites
altais 0 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wszystko dobrze zaznaczone. Kliknąłeś wyślij na koniec? Wiem, że to banalne pytania ale tutaj chyba nie ma co doradzić i jak kolega currahee proponuje zadzwonić jutro i się dowiedzieć Tak klikam wyślij i praktycznie 0 zmian. Cytuj Link to post Share on other sites
Jarzomb 2 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kurcze to nie mam pojęcia. Szczerze mówiąc kiedyś zrobiłem sobie taki test jak to działa. Złożyłem zestaw za 3k wpisałem kody (tylko ten z pendrive) i dopiero gdy kliknąłem "wyślij" ceny się zmieniły, ale w tym momencie to ja Ci już nic nie doradzę Cytuj Link to post Share on other sites
altais 0 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 No właśnie nie dalej mam te same ceny, napisałem zapytanie do Morele, może oni mi coś pomogą. Cytuj Link to post Share on other sites
Jarzomb 2 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 No mam nadzieję, że coś z tym zrobią. Jak się dowiesz co było przyczyną to napisz, może komuś pomożesz Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wszystko jest sprawne, następnym razem pisz do mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
mestre86 0 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 orientuje się ktoś, czy po złożeniu zestawy "za kod" dostane również pudełka po sprzęcie? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jak ładnie poprosisz (mail/telefon) to możliwe, że tak. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pytanie orientacyjne - kody z morele dalej działają, Sn1PeR? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Z jakiej okazji miałyby przestać? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie wiem, dlatego pytam. Ktoś coś kiedyś marudził, że mu nie działa mimo że poprawnie wklepuje, a ja wypadłem z tematu na jakiś czas więc się upewniam Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wszystko działa, o wszystkich zmianach staram się informować na bieżąco. Jak ktoś jest debil i nie umie kopiować to jego problem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Prawda, prawda. Dzięki za rozwianie wątpliwości/potwierdzenie oczywistego. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Sid juz nie ma gdzie spamowac Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 @up A Ty kolejny... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts