Skocz do zawartości

Czy Radeon HD4850 pójdzie na Win 7 64 bity ?

Recommended Posts

No dokładnie nie słuchaj tam ludzi bo to pi"erdolety gadają, śmiało instalujesz system i kładź lachę na wszystko :D

Karta nie ma nic do gadania w tym przypadku.A resztę podzespołów?

Edytowane przez 06radcho

Informacje dostałem od mojego taty kolegi, informatyka ;D.... Widać, odradzał mi kupna radeonka, bo chciał na swoim sklepie zarobić i sprzedać mi odtwarzacz do pulpitu gts 630 z tego wynika. A podzespoły moje to :

Procesor : Intel core 2 duo 2,2 GHz

Pamięć RAM : 4GB

Karta Graficzna : Vertex Radeon HD 4850

Tak jak przedmówca pisze. Instaluj 7, też mam tą karte tylko Gigabyte 1 GB :D i śmiga, dam tutaj przykład z Wiedźmina 2 efekty graficzne były ustawione na wysokie, były ścinki lekkie, ale gdy tylko były zacięte walki z wieloma przeciwnikami :D. Crysis 1 działał na full. ale ja mam procka Intel core 2 quad 2,33 Mhz :) i z tymi sterami też racja, ja mam te najnowsze ale CCC tak potrafił się zaciąć... ale zamierzam wrócić do starszej wersji i będzie zaje... :D

ja poprzedno mialem asusa teraz gigabyte i nadal jestem zadowolony!

no sam zobacz ze tragedii nie ma:

http://www.3dmark.com/3dm06/17042192

to wynik na niepodkreconej karcie...takze mozna spokojnie sobie zagrac..

ps.teraz zauwazylem ze pozostale czesci mam wydajniejsze,jednak na Twoim konfigu spokojnie jakies 12,5k pkt powinienes miec,a co za tym idzie jako-tako sobie pograsz :)

Edytowane przez DoberMan

Instaluj 7 śmiało, ta karta do dziś jest wystarczająco wydajna. Gdzie takie bzdety słyszałeś :o. Z tego co wiem, to sterowniki 12.11 są dosyć dobre.

Najnowsze stery dla serii 4xxx to 12.6 i są fatalne dla tej serii, o czym dowiedziałem się od kolegów na forum. Dużo lepsze są 11.11

O tu dokładnie jest ten post

tutaj masz conieco, klient zebrał z różnych for porównania http://forum.pcforma...na-sterowniki-t

Edytowane przez Taellih

No właśnie czemu Vertex? ;/ BTW. @Doberman powaga z tymi sterami? Bo też mam najnowsze na Radku 6770, warto wrócić do 11.11?

tak ze sterami to na powaznie,mozna to sprawdzic w wieeelu miejscach albo przekonac sie osobiscie :P

tyle ze Ty masz 6770 takze spokojnie mozesz najnowsze instalowac!Problem dotyczy kart serii 4xxx bo od wersji 11.11 sa one juz nie wspierane...niestety...

Edytowane przez DoberMan
  • Popieram 1