adam09626 57 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Na allegro można kupić wiele kluczy do gier po okazyjnej cenie, tylko że grę trzeba pobrać na własną rękę. I mam pytanie jak to z tym jest. Czy jeśli grę ściągnę z torrentów i wpiszę oryginalnego keya to jest to legalna gra? Generalnie nie ściągam nielegalnych gier, dlatego się pytam, bo te klucze to ciekawa opcja tutaj przykład: http://allegro.pl/dirt-3-pc-24-7-cd-key-i2900324934.html pozdrawiam Link to post Share on other sites
2500k 23 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 jeżeli posiadasz klucz to poprostu pobierasz gre odrazu z stima czy orgina, te z torrentów nie instalują sie tka jak orginały. Jest to 100% legalne, kupujesz wtedy wersje elektroniczną a nie pudełko. Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ten klucz nie daje możliwości pobrania ze steam'a. Sa klucze których nie da sie aktywować na platformie. Link to post Share on other sites
adam09626 57 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) No właśnie w tym wypadku jest inaczej. Pomiędzy CD-Keyem a kluczem do pobrania ze steama jest różnica jakiś 10-20 złotych. Nie jest to astronomiczna kwota, ale jestem po prostu ciekawy Aukcja, którą podałem nie daje możliwości pobrania gry. Sam klucz do wpisania po zainstalowaniu. Tak samo jak skany pudełka niektórzy sprzedają. KLUCZ NALEZY AKTYWOWAC PODCZAS INSTALACJI GRY PRZED ZAKUPEM UPEWNIJ SIE ZE POSIADASZ DOBRA WERSJE GRY, PONIEWAZ KLUCZ NIE DAJE MOZLIWOSCI POBRANIA GRY KLUCZ AKTYWUJE WERSJE SINGLE I MULTIPLAYER Edytowane 28 Grudnia 2012 przez adam09626 Link to post Share on other sites
Anonim20 28 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Będzie działać ta wersja Dirta jest pod GFWL Co do steam... (czysta instalka bez witaminek ) Aktywujesz klucz niech tam pobierze 1mb robisz steam off wystarczy zainstalować albo skopiować do odpowiednich folderów pliki Steam instaluje gry tak: X:\Steam\SteamApps\common Tak więc dla np. Sleeping Dogs będzie to wyglądać tak X:\Steam\SteamApps\common\Sleeping Dogs Sam kupowałem tak keye BFBC2,BF3,Batman Arkham City i wiele innych Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Na allegro można kupić wiele kluczy do gier po okazyjnej cenie, tylko że grę trzeba pobrać na własną rękę. I mam pytanie jak to z tym jest. Czy jeśli grę ściągnę z torrentów i wpiszę oryginalnego keya to jest to legalna gra? Generalnie nie ściągam nielegalnych gier, dlatego się pytam, bo te klucze to ciekawa opcja tutaj przykład: http://allegro.pl/di...2900324934.html pozdrawiam To zależy od licencji więc musiał byś spędzić z 10 min na czytaniu i 30 na zrozumieniu większość gier ma jednak tak że nie można ściągnąć z torrentów trzeba kupić z płytką z mojego doświadczenia dam przykład wszystkie Army wymagają kupienia z nośnikiem pamięci. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez bigipl Link to post Share on other sites
Recommended Posts