Skocz do zawartości

CM Dominator 690 II Stan idealny! Na ...

Recommended Posts

Witam.

Posiadam obudowę CM 690 II w wersji Lite/Plus(to to samo chyba, ale wszędzie pisze Plus). Jest ona w stanie idealnym, nie posiada żadnych widocznych zarysowań. Minimalne przetarcie jakby na plastiku z przodu, które widać jakby tłuste to było, jakby źle pomalowane.

Jest to także wersja z oknem!

Zamieniłbym chętnie na coś jak R3/R4, Core 3000, Pilium 400, L50 Regnum, Gladius 800(tu z dopłatą lub wentylatorkami), lub inne oferty. Chętnie zainteresuję się czymś co ma zasilacz z przodu i jakby odwrotnie MoBo.

Oczywiście oczekiwany stan minimum bardzo dobry.

Wymienię się tylko i wyłącznie z powodów estetycznych, gdyż u mnie wszystko jest dość mocno kwadratowe, i klasyczne, a ta buda jest lekko zbyt "nowoczesna" dla mnie.

I co do wymiany, niestety tylko odbiór osobisty, w okolicach Mielca/Dębicy/Rzeszów.

Oferty pod tematem, lub PW lub gg: 838349

Pozdrawiam

Wesołych Świąt i udanego sylwestra :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

a nie lepiej okno zrobic to grosze kosztuje

wyslij ta obudowe do mnie zaloze ci okno jak bedziesz chcial przemaluje etc etc ... fajna obudowa dobrze ja przerob i bedziesz mial fajna sprawe bo obudowy z odwrotnym mobo to silverstone np albo venuz one chyba 600 zl i wyzej ja np kupilem akase venom toxic black za 430 zl i jestem mega zadowolony

Ja już miałem się wymieniać, prawie wszystko było ugadane, CM-ka za M40, ale pojechałem do kuzyna który ma M40, stwierdziłem że buda jest niesamowicie ciasna, zabawy tyle co z kablami było to masakra.

Przepraszam jeszcze raz Pana z którym się przymierzaliśmy do wymiany :)

Jakoś ludzie na forum radzą sobie z kablami w Gladiusku. Nawet komputronik w swoich zestawach ładnie ogarnia kabelki. Myślałem, że wiesz co kupujesz, a raczej za co się zamieniasz.

Ja już nawet zamówiłem chłodnice pod Dominatorka, a tu lipa, będę musiał szukać tej budy gdzie indziej. Tak się nie robi.