-Tommy- 5033 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 gorzej jak kumaty i wie co robi...w dzisiejszych czasach przy mozliwosci zakupu konta prepaid na allegro jak i generatorach pesel i zmiennych ip na "gwizdkach" od play na karte kolo praktycznie INCOGNITO nie do zlapania... Link to post Share on other sites
piotrek8x 58 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja wpłacałem na PKO. IMO wysłałem wiadomość do admina o udostępnienie jego adresu IP. W końcu musiał pisać z czegoś ten temat... Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ip go**o da jak ma internet z PLAY NA KARTE... Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Albo tora Link to post Share on other sites
silnoreki2000 5 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 http://www.tellows.pl/num/728749778 Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 grubo... Link to post Share on other sites
piotrek8x 58 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No widziałem tą stronę. Wiecie co? W sumie to pomyślałem może żeby jakoś nagłośnić tą sprawę. Może TV () W sumie to są przekręty na skalę kraju (dziesiątki osób oszukanych przez jedną osobę) szczególnie że po podliczeniu z jednego forum (użytkowników Androida) gdzie ludzie mówili że zostali przez niego oszukani wyszło mi 11,5k zł, a było to tylko jedno forum... Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wpiszcie sobie imię i nazwisko delikwenta w google: myapple, android.com.pl, pclab, benchmark i masa innych mniejszych for. Tam sie uzbierało na nowy, dobry samochód. O nagłośnieniu sprawy myślałem wczoraj wieczorem, tylko pytanie: jak? I czy to coś da? Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) a jak kolo robi tak jak pisalem pare minut temu ? wtedy nic to nie da... BTW ciekawe czy dostaniemy warny za spam w ogloszeiach jak dla mnie temat do PRZYPIECIA ! Edytowane 3 Stycznia 2013 przez tommyt1983 Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Raczej odznaki za pomoc... Link to post Share on other sites
Adi96 5 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ale czekajcie, nie rozumiem jednego. Jak wszystko miało iść przez allegro, to ze zwrotem pieniędzy nie powinno być problemu... A jak ktoś zrobił przelew 'na słowo' to się dziwię. Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Widzisz...ludzie sa ufni Mi tez czesto ludzie z tego forum przelewaja z miejsca pieniazki Sam sie temu dziwie bo ja osobiscie bym tak nie zrobil Akurat ja zawsze po wplacie wysylam towar najczesciej tego samego dnia. Mam juz dziesiatki udanych deelow w tym dziale . Ale wyslac komus sianko kto ma 4 posty... i te tytuly przelewow... Link to post Share on other sites
Vister81 28 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja zostałem oszukany przez @marcinekk Ciekawe, czy to naprawdę jedna osoba. Jeśli tak, to musi być albo wielkim debilem bez mózgu, albo jeszcze większym debilem bez mózgu Link to post Share on other sites
Piasek998 461 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 panowie moim prywatnym zdnaime należy się takiemu gn****i wpie**ol i tyle!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts