Veeon 430 Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Postanowiłem założyć ten temat z powodu ciągłych konfliktów i sprzeczek pomiędzy użytkownikami w tematach do tego nieprzeznaczonych. Można by było mi zarzucić ze jest temat OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat, uważam jednak ze ten temat powinien służyć do kulturalnej rozmowy i wymianie poglądów, a nie do wyzwisk i konfliktów. W tym temacie każdy może napisać jaki ma problem/żal do danego użytkownika i może go próbować rozwiązać z drugą stroną bez spamowania i zaśmiecania innych tematów. Proponuję podpiąć ten temat, a wszelkie powstałe konflikty przekierowywać tutaj, albo przenosić przez moderację. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Veeon Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ciekawy pomysł, tylko naprawdę bardzo proszę o zachowanie przyzwoitego poziomu kultury i nie robienie spamu. //Przyłączam się do ww prośby- żadnych wyzwisk itp. [sP1DER987] Cytuj Link to post Share on other sites
Machim 66 Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Moim zdaniem taki temat nie powinnien istnieć, bo i tak tu będzie syf, a forum służy do pomocy a nie wyzywania się. Owszem może ktoś mieć spór z innym użytkownikiem, ale tym powinni zajmować się moderatorzy, którzy powinni odpowiednio zareagować, bo od tego są. Tyle. Pozdrawiam. Takich postów też nie piszcie. Temat jest do czegoś innego // Sn1PeR Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Oj ciężko będzie w Państwie Duńskim Ja mam ale do jednego Pana. Sn1PeR ty weź w końcu odczep się od mojej gry w WoT'a Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Coś Ty chlał? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Coś Ty chlał? 10 litrów wody, 4 kilogramy cukru i 10 dekagramów drożdży Tak zwany przepis Bitwy pod Grunwaldem Co do mojego wywodu. Jest ono kierowany do SP1DER987. Po prostu nicki mi się pomyliły bo tyś fioletowy mudzin był Edytowane 12 Grudnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tłumacz się teraz... Daj na luz, bo do sylwka nie dociągniesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 W sylwka to spać będę. Nigdy nie obchodziłem i nie zamierzam . Tak samo urodzin, świąt jak wielkanoc, prima aprilis itp Dobra nie pierdziel i spamu nie rób. // Sn1PeR Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A jak kiedyś założyłem podobny temat to była afera, że prowokacje urządzam... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Dobra nie pierdziel i spamu nie rób. // Sn1PeR Czepiasz się jak małpa bananan. Edytowane 13 Grudnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Bijciesię!!!!111 A na serio czy wy poważnie myślicie, że jeden z drugim przyjdą tutaj "rozwiązywać" spór? Tu każdy ma coś do kogoś i często oni je "rozwiązują" w różnych tematach do tego nie służących. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Bijciesię!!!!111 A na serio czy wy poważnie myślicie, że jeden z drugim przyjdą tutaj "rozwiązywać" spór? Tu każdy ma coś do kogoś i często oni je "rozwiązują" w różnych tematach do tego nie służących. Nie wiem jakim cudem ale kurde masz rację i się zgadzam z tobą. Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 często oni je "rozwiązują" w różnych tematach do tego nie służącychI taka dyskusja zostaje przeniesiona tutaj. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) A ja mam problem z polish95 http://forum.benchma.../page__st__3280 dlaczego nie oceniłeś tej nuty, tylko piszesz jakieś bzdury o satanizmie czy obrazku w tle...nie podoba się napisz to samo co ja lub daj 1/10. Jeżeli prawdą jest co piszesz może czas udać się do egzorcysty ? I zrozum, że nie każdy słucha tego czegoś. Mój brat ma obsesje na punkcie takich zrytych teledysków, tych przekleństw i tego 'przekazu' , który niby tam jest. Potem robi się pyskaty i agresywny, ale krótko go trzymam, coś nie tak to strzał w mordę i siedzi cicho. Kaptur zakłada na głowę, bandana na twarzy i gapi się w to cholerstwo ... Czy to normalne ?! Kilka razy miał ucięte kable od głośników. Ja gdybym mógł, zakazałbym publikowania, sprzedaży tego czegoś, czego słucha cała gimbusiarnia i lata po ulicach z telefonem - z głośnikiem ustawionym na maxa... szerzy się to już nawet u dzieci z podstawówki... zwróci takiemu dziecku uwagę starsza osoba to zostanie zbluzgana wyzwiskami a to wszystko przez tych kretynów tworzących taki rodzaj "muzyki" Edytowane 13 Grudnia 2012 przez okar19 Cytuj Link to post Share on other sites
Veeon 430 Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Powiedział ten co ma ich ledwo 170. Zresztą nie kapnęliście się na jedno. W dziale na luzie nie ważne ile będziesz pisał i tak licznik Ci nie podskoczy do góry. Jedna prośba. Kłócić to idźcie na pw, a nie temat zaśmiecacie. @darkatraz 1.) Wiem ze nie mam dużo postów, ale to nie jest spam i bezsensowne komentarze, 2.) Wiem że w dziale na luzie nie ma licznika postów i bardzo dobrze, 3.) Specjalnie założyłem ten temat do rozwiązywania takich konfliktów. @maniek_100 Masz rację @up. Pisze chłopak posty w działach "śmieciach" i nagle chce wyrosnąć na forumowego kozaka. To na tym nie polega. Veeon jeśli widzisz "debilną" poradę, to doradź lepiej a nie zgłaszaj tego jak dziecko. Uzasadnij "debilizm" użytkowników których "sprzedajesz". 1.) Porad raczej się nie pisze w działach śmieciach, 2.) Nie uważam się za zadnego forumowego kozaka, 3.) Jeśli widzę "debilną" poradę to staram się ją obalić, ale zauważyłem ze to często do niczego nie prowadzi, więc lepiej zgłosić niż robić spam i nabijać sobie posty na udowadnianiu ze szanowny "znawca" nie ma racji, 4.) Normalnych użytkowników nigdy nie "sprzedałem", ale dla spamerów i trolli którzy robią to nagminnie to "litości" nie mam, 5.) A ile razy Ty zrobiłeś to co mi radzisz? Zachowując się jak wielce doświadczony użytkownik. Bez obrazy. Co do mojego zachowania to przyznaję Wam i wszytkim Innym których uraziłem rację, ze nie powinienem się z tym afiszować na Kogo dziś "doniosłem". Moje zachowanie było niewłaściwe, rzeczywiście już ostatnio przesadzałem z tymi raportami. Wszytkich przepraszam za całe zamieszanie i Tych na których "doniosłem" nieszłusznie. Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Veeon Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) @ Lordonos - użytkownik , który wg mnie prowokuje, wciska kity i proszę modów by baczniej przyglądali się jego forumowym poczynaniom Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) @ Lordonos - użytkownik , który wg mnie prowokuje, wciska kity i proszę modów by baczniej przyglądali się jego forumowym poczynaniom Dokładnie......nie trzeba szukać długo. Radeony nie mają physx więc ci ati nie ściemni poboru pradu jakieś 100W kup z 1 wtyką 6 pin. Widze ze dan11111 przeminął z wiatrem.. Dziękować. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez 06radcho Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Lordonos - ban na tydzień się należy. Robi burdel w ogłoszeniach. Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Ten temat miał służyć do czegoś innego. Od skarg na userów macie raporty. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Wyjaśni mi ktoś dlaczego niejaki Igorrodz ma tutaj "władzę" ? Z tego co czytałem większość go tutaj nie lubi wiec niech wyjeżdża na forumpc sobie moderować ... Odpowiedziałem na ten durny spam spamera "Lordonos" i oberwałem ostrzeżenie za "niewłaściwe zachowanie". Wydaje mi się, że dobrze mu napisałem mimo, że użyłem " o 3 słowa za dużo" http://s4.ifotos.pl/img/123456789_xesawrs.png Edytowane 15 Grudnia 2012 przez okar19 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Igorrodz jest chyba od Kompusronika, bo za te wszystkie błędy jakie popełnił dawno by poleciał już. Ale z góry ktoś go trzyma dlatego jest. Co nie wychodzi nikomu na dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aprobata dla ćwierć-mózgów (spamerów, dys-orto-mózgo-grafów itp. itd.), czepianie się zwykłych użytkowników - Igorrodz style. Admina nie ma, redakcji zwisa i dynda to co się tutaj dzieje. Władza absolutna i niepodważalna dla zielonych (a szczególnie jednego, który nigdy nie powinien piastować tego stanowiska). Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Mi tam tylko on nie pasuje, reszta jest ok. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Właśnie także dostałem ostrzeżenie, panowie z pełnym szacunkiem za byle co, no kurde. Nie mowie ze tu wszyscy są ........ale Igorrdz nie na nadaje się do tego fachu.Ustawcie go do pionu. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) http://s6.ifotos.pl/img/158png_xesaarp.png Teraz to on zrobił spam, spamuje tym postem we wszystkich tematach w dziale sprzedam. Chce zwrócić na siebie uwagę ? Że to on usunął a nie inny moderator ? Edytowane 15 Grudnia 2012 przez okar19 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts