Saiya-jin 190 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zakupiłem Maxa 3 w promocji. Przez pierwsze dwa dni nie było problemów - gra się pobierała. Od poniedziałku do dzisiaj (piątek) gra się nie pobiera, a obsługa klienta nabrała wody w usta. Nie polecam tego sklepu. Sam nigdy więcej niczego tam nie kupię. Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Jak Steam robi masowe promocje, to dzieje się dokładnie to samo. Kupujesz taniej, masz gorzej, tak zazwyczaj jest. Edytowane 30 Listopada 2012 przez Hans Olo Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kupiłem dwa Batmany w promocji i oba bez problemu pobrałem. Nigdy jeszcze nie miałem problemów z pobieraniem gier przez Steam. Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Być może teraz było lepiej, nie wiem, nie korzystałem w tym roku, ale w poprzednich latach bywało tragicznie. Cała platforma wysiadała pod obciążeniem. Link to post Share on other sites
Razzielus 13 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Też skorzystałem z promocji za 25 zł nawet nie odpalałem muve downloadera bo wiedziałem co się będzie dziać torrentem pobrałem w 2 godzinki wpisałem oryginalny klucz i śmiga tobie polecam to samo. Link to post Share on other sites
Modok 24 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A co muve ma do steam? Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A no to, że koledzy porównują te dwie platformy Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja na muve kupuje tylko klucze na steama ewentualnie boxy, w tej kwestii spisują się idealnie. Nie mam zastrzeżeń, pobieranie gier za pomocą ich menadżera mija się z celem bo serwery leżą na całej linii i żeby pobrać grę trzeba się więcej wkurzać niż cieszyć. Widać to było przy ostatniej promocji na Maxa gdzie pobierało się jak krew z nosa. Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nie dość, że na początku pobierało się jak krew z nosa, to od poniedziałku nie pobiera się w ogóle. Link to post Share on other sites
uratsuga 0 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zakupiłem Maxa 3 w promocji. Przez pierwsze dwa dni nie było problemów - gra się pobierała. Od poniedziałku do dzisiaj (piątek) gra się nie pobiera, a obsługa klienta nabrała wody w usta. Nie polecam tego sklepu. Sam nigdy więcej niczego tam nie kupię. huh? 10 000 osób kupiło gry w promocji. Uważasz, że nagle serwery muve rozciągną się by obsłużyć taki ruch? Z drugiej strony porównywanie muve ze Steamem, to trochę nie ta liga... Dajesz do porównania narzędzie dostępne globalnie, do lokalnego lidera? Pleezzz, słabe to trochę... Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) A co mnie to obchodzi? Zapłaciłem za usługę/produkt, to wymagam. W średniowieczu żyjesz? Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Saiya-jin Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Mimo wszystko muve czy inne podróbki nie pokonają Steam'a. Origin ma gry publikowane przez EA. Steam to globalny moloch, który generuje takie olbrzymie sumy. Niedawno skończyła się "Jesienna wyprzedaż", a teraz powoli szykuj kasę na świąteczną. Serwery serwisów dystrybucji cyfrowej kalibru Muve często nie wytrzymują naporu ludzi. Sam kupiłem kiedyś (zanim poszedł w magiczne premium) Battlefielda 3 na promocji i pół dnia mi ściągało z Origina z połową prędkości. Serwery często nie wytrzymują naporu. Co do tytułu zaczytuję parodię "Będę brał cię w aucie" kabaretu Młodych Panów - "Choćbyście nie wiem jak się starali to nie zrobicie z Tico Ferrari" Edytowane 1 Grudnia 2012 przez OldSmuggler Link to post Share on other sites
Recommended Posts