rotorek 1 Napisano 21 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Jak w temacie, sprzedam dysk który przez kilka miesięcy funkcjonował w moim MBP. dysk kupiony okolice grudnia 2011 w Komputroniku, zero problemów z jego funkcjonowaniem. Cena: 200 PLN Wysyłka Paczkomaty 0PLN Inne formy wysyłki bądź odbiór osobisty Kraków oczywiście możliwe. Link to post Share on other sites
djs74 0 Napisano 21 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam! Jestem zainteresowany, ale najpierw proszę o info (screen) z CrystalDiskInfo. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
rotorek 1 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam! Jestem zainteresowany, ale najpierw proszę o info (screen) z CrystalDiskInfo. Pozdrawiam Cześć, W tej chwili tego nie wykonam w związku z ograniczeniem w postaci MBP, do którego go akurat nie podłączę Nie mnie postaram się zorganizować to w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Kajet 2 Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 REZERWUJĘ DYSK Link to post Share on other sites
Recommended Posts