kondi552 38 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) http://www.razerzone...azer-deathadder Pojawił się nowy deathadder, razer reklamuje go, jakoby miał mieć pierwszy optyczny sensor 6400 DPI Jest na co czekać, ciekawe kiedy w PL... Edytowane 20 Listopada 2012 przez kondi552 Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Taa.. tylko po co mi 6,4K DPI jak 1500 uniemożliwia komfortowe korzystanie z kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
kondi552 38 Napisano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To jeszcze,zależy w jakiej rozdzielczości, ale wg mnie bardziej o sukcesie myszy zdecyduje rodzaj sensora Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To jeszcze,zależy w jakiej rozdzielczości, ale wg mnie bardziej o sukcesie myszy zdecyduje rodzaj sensora W grach FPS obracasz się o kąt a nie FPS, więc różnicy nie ma, co innego reszta zastosowań, jednak 900DPI dla mnie to w sam raz. Wszystko wskazuje na, że ten sensor 4G będzie gorszy od wcześniejszych świetnych z DA i DA respawn. Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Taa.. tylko po co mi 6,4K DPI jak 1500 uniemożliwia komfortowe korzystanie z kompa. ja używam 1600 cały czas i nie mam zarzutów Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 No, dobrze że to kolejny marny wyrób bo bym się zdenerwował że całkiem niedawno kupiłem respawna A wystarczyło by dodać kilka ekstra guzików jak w Imperatorze bądź mambie i już byłby krok do przodu... zbijają kasę na fali sukcesu pierwszego DA... żenada. Cytuj Link to post Share on other sites
kondi552 38 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Po czym wnioskujesz,ze to marny wyrób ? Pojawiły sie już recenzje ? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Po czym wnioskujesz,ze to marny wyrób ?Czuję przez skórę. Jeszcze żaden z tych sensorów 4G się nie sprawdził, a jak widzę hasło reklamowe w stylu "jak ulepszyć najlepsze" to czuję pismo nosem, że odgrzewają kotleta z nowym, designerskim scrollem i większym numerkiem poprzedzającym "DPI". Cytuj Link to post Share on other sites
PboPL 5 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Widze ze wiele osob tylko patrzy na to ze nie potrzeba komus tyle dpi, potrzebne jest dla graczy i to bardzo, dzieki wiekszej ilosci dpi jest znacznie wieksza precyzja, ale w grze trzeba znacznie zmniejszyc czulosc, bo na niskich dpi potrafi szarpac, sam nie jestem profesionalnym graczem, ale po zmianie dpi na maksymalne czuje sie plynnosc w celowaniu, sam mam zamiar zakupic ta myszke gdy bedzie do kupienia w polsce o ile nie bedzie masy recenzji, w ktorych beda po niej jechac. Oczywiscie mozna grac na nizszych dpi, ale ta precyzja jest epicka. Polecam sie tym pobawic, dla osob ktore strasznie tak po tym jada. Edytowane 27 Listopada 2012 przez PboPL Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Zdecydowana większość (z mojego doświadczenia) profesjonalnych/półprofesjonalnych graczy to low-sense, którzy celują ręką a nie myszą. Wszystkie te nowe zabawki mnie śmieszą, pewnie dlatego że największe osiągnięcia miałem na pierwszym DA, bądź mx518, na sens 2/10 gdzie do głowy by nikomu nie przyszło posiadanie 6400DPI. Chwyt marketingowy i tyle. Chyba że ktoś kupuje mysz z high-sens, za 200zł do klikania po dużym pulpicie. Jedyne co mi się podoba w tej myszy to gumowe stopki po bokach, które jednak mi osobiście są zbędne... no ale poczekamy zobaczymy, może recenzje coś odkryją. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) ale po zmianie dpi na maksymalne czuje sie plynnosc w celowaniu ale po zmianie dpi na maksymalne czuje sie plynnosc w celowaniuMoim zdaniem placebo... kiedyś ustawiałem w swoim DA 400-3500DPI i różnicy nie odczułem, ale muszę się tym pobawić. Topowi gracze z cs'a oraz css czyli cały verygames grali na 400DPI (oprócz ex6tenz'a, który ciupał na DA na 3500DPI + 2/11) i dawali radę. Edytowane 27 Listopada 2012 przez Cacek93 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts