Skocz do zawartości

Recommended Posts

To jeszcze,zależy w jakiej rozdzielczości, ale wg mnie bardziej o sukcesie myszy zdecyduje rodzaj sensora :)

W grach FPS obracasz się o kąt a nie FPS, więc różnicy nie ma, co innego reszta zastosowań, jednak 900DPI dla mnie to w sam raz.

Wszystko wskazuje na, że ten sensor 4G będzie gorszy od wcześniejszych świetnych z DA i DA respawn.

Po czym wnioskujesz,ze to marny wyrób ?

Czuję przez skórę. Jeszcze żaden z tych sensorów 4G się nie sprawdził, a jak widzę hasło reklamowe w stylu "jak ulepszyć najlepsze" to czuję pismo nosem, że odgrzewają kotleta z nowym, designerskim scrollem i większym numerkiem poprzedzającym "DPI".

Widze ze wiele osob tylko patrzy na to ze nie potrzeba komus tyle dpi, potrzebne jest dla graczy i to bardzo, dzieki wiekszej ilosci dpi jest znacznie wieksza precyzja, ale w grze trzeba znacznie zmniejszyc czulosc, bo na niskich dpi potrafi szarpac, sam nie jestem profesionalnym graczem, ale po zmianie dpi na maksymalne czuje sie plynnosc w celowaniu, sam mam zamiar zakupic ta myszke gdy bedzie do kupienia w polsce o ile nie bedzie masy recenzji, w ktorych beda po niej jechac. Oczywiscie mozna grac na nizszych dpi, ale ta precyzja jest epicka. Polecam sie tym pobawic, dla osob ktore strasznie tak po tym jada.

Edytowane przez PboPL

Zdecydowana większość (z mojego doświadczenia) profesjonalnych/półprofesjonalnych graczy to low-sense, którzy celują ręką a nie myszą. Wszystkie te nowe zabawki mnie śmieszą, pewnie dlatego że największe osiągnięcia miałem na pierwszym DA, bądź mx518, na sens 2/10 gdzie do głowy by nikomu nie przyszło posiadanie 6400DPI.

Chwyt marketingowy i tyle. Chyba że ktoś kupuje mysz z high-sens, za 200zł do klikania po dużym pulpicie.

Jedyne co mi się podoba w tej myszy to gumowe stopki po bokach, które jednak mi osobiście są zbędne... no ale poczekamy zobaczymy, może recenzje coś odkryją.

• Popieram 1

ale po zmianie dpi na maksymalne czuje sie plynnosc w celowaniu

ale po zmianie dpi na maksymalne czuje sie plynnosc w celowaniu

Moim zdaniem placebo... kiedyś ustawiałem w swoim DA 400-3500DPI i różnicy nie odczułem, ale muszę się tym pobawić.

Topowi gracze z cs'a oraz css czyli cały verygames grali na 400DPI (oprócz ex6tenz'a, który ciupał na DA na 3500DPI + 2/11) i dawali radę.

Edytowane przez Cacek93