gtxxor 3481 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 "wypaśne" i przepłacone było względem tych wszystkich "komputerów do gier za 10k", gdzie ktoś ładuje jakieś i7, 32gb ramu i sli z 770 ... po to by grać w rozdzielczości 1080p. Jednym słowem wykorzystuje profesjonalny workstation, do zadań w których jego potencjał jest zbędny. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Taaakkk. Sorry źle zrozumiałem, to nie moja pora dnia Masz rację. Cytuj Link to post Share on other sites
Deus91Ex 26 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Pieprzysz taki stek bzdur że ręce opadają. GTX670 wystarcza spokojnie do "wymaksowania" C3, zwłaszcza w parze z mocnym CPU. Nie wiem co sobie ubzdurałeś pisząc ten post, ale do komfortowej rozgrywki na PC w aktualne tytuły AAA karta graficzna pokroju 660Ti / HD7950 to i tak overkill (między innymi taki stan rzeczy mamy dzięki... konsolom). Ocenianie wczesnej wersji gry pod względem płynności jest złe? Powiedz to swojemu koledze "po fachu" Wulfenowi, który nie widzi różnicy między grą odpaloną w debug-mode, a "normalnie". Mierny PC? Haha... widzę komuś albo hajs od starych robi dziurę w bani, albo marketing konsolowy sprał mózg. Ten mój "mierny PC" jest i tak jak dość znacznie mocniejszy od tych waszych "next-genów" to primo, no a secundo patrząc na listy wydawnicze na PS4 NIE MA tytułu, który przykuł moją uwagę i którego brak bym żałował... Przyciągnęły mnie Quantum Break i Ryse, ale oba to "eksy" dla XONE i najprawdpodobniej ta konsola wyląduje u mnie jako pierwsza. Wasze kochane Sony i ich cudowna polityka, wciska wam po raz kolejny to samo (Killzone, inFamous), a wy cieszycie się jak głupi do sera i jeszcze płacicie za to po ~230zł. PS: Apropos RROD'ów w twoich X'ach ... Który z nich był wyprodukowany 2009 i później? Najgorszy fanboj to ten który wszystkim na około wytyka a sam siebie nie widzi, chłopie ty widzisz to co piszesz i nie uważasz się za fanboja M$ I PC? jesteś perfidnym najgorszym z możliwych. Nie miał się do czego przyczepić bo konsola tańsza bez blokady używanych gier jak to było z XO to teraz do gier się przyczepił.... PS: Wszyscy na tym forum wiedzą o tym że jesteś fanbojem i tego nie zmienisz przykro mi. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To jednak na PS4 będzie multi płatne ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deus91Ex 26 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) @up W niektóre gry będzie można grać bez ps+ jednak do większości będzie trzeba opłacić subskrypcje żeby pograć w multi. z jednej strony będzie trzeba płacić z drugiej przełoży się to na jakość tej usługi. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Deus91Ex 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To granie na konsoli będzie droższe od grania na pececie. Na pececie nie ma większych problemów z graniem po sieci a jest za darmo. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Deus91Ex, ty byś nawet g... zawinięte w papierek z logiem sony kupił więc o czym tutaj mowa? tak bardzo śmieszyło Cię płatne multi w xboxie, a teraz co? już wszystko ok bo to SONY. jak czytam twoje posty to coś mi się robi. mnie najbardziej przerażają ceny nowych gier na next-gen... nigdy nie przerobiłem konsoli i nie mam zamiaru ale płacić po 250 zł też nie chcę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Oby gry były tak next gen jak cena. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Pady http://www.ps3site.pl/files/2013/06/wlCtRPS.jpg http://www.ps3site.pl/files/2013/06/ps4-start-and-select-buttons-900-100.jpg Czyli koniec z tandetą pada ps3? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 oby... po pad ps3 przy tym z x360 to jakiś śmiech na sali... ten nowy zapowiada się BDB i sprawia wrażenie lepszego od tego od XONE Cytuj Link to post Share on other sites
Deus91Ex 26 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Deus91Ex, ty byś nawet g... zawinięte w papierek z logiem sony kupił więc o czym tutaj mowa? tak bardzo śmieszyło Cię płatne multi w xboxie, a teraz co? już wszystko ok bo to SONY. jak czytam twoje posty to coś mi się robi. mnie najbardziej przerażają ceny nowych gier na next-gen... nigdy nie przerobiłem konsoli i nie mam zamiaru ale płacić po 250 zł też nie chcę. A ty byś zjadł g.... zwinięte w papierek z logiem M$ nie wiem gdzie się naczytałeś o grach po 250 zł oficjalne ceny gier podane przez Sony i MS to 60 dolarów. Panie przecie ja tam nie napisałem że skacze z radości z płatnego multi więc nie pisz mi bzdur tutaj ok? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To sobie teraz przelicz to na zł. Boze co za idiota..... Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 PC dla wielu jest narzędziem pracy, konsola to tylko zabawka. To zdanie powinno zakończyć ten spór... Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 nie wiem gdzie się naczytałeś o grach po 250 zł oficjalne ceny gier podane przez Sony i MS to 60 dolarów Taaaa ziomek... W jakim czy świecie żyjesz ??? od zawsze było tak, że u nas w Pl ceny nowości NIGDY nie były tym czym w tym samym czasie na zachodzie... Czy Ty naprawdę wierzysz, że nowe gry na PS4 będą kosztowały 180zł ?!?!?!?! Hahahahahahaha proszę bardzo - Last Of Us trochę po premierze - http://www.ceneo.pl/15285303 tak samo ceny nowości na Vita... Jakoś zawsze mamy ceny gier w dystrybucji (nowości) na X360 mniejsze niż te na ps3... Cena deklarowana a cena w oficjalnej dystrybucji u nas to CAŁKOWICIE CO INNEGO WIĘC przestań już gdać śmieci bo mi się po porostu słabo robi... Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Teraz popatrzcie na taką rzecz... załóżmy ktoś chce grać w BF4 po sieci, kupił sobie grę za ~250zł i opłacił 3 miesiące abonamentu PS+ za ~60zł... Nie jest to koniec wydatków, bowiem po 3 miesiącach będzie trzeba subskrybcję przedłużyć. W tym samym momencie posiadacz PC za koszt zakupu gry ~110-130zł gra ile tylko zapragnie, bez limitów i opłacania jakichkolwiek abonamentów (i znając życie w 60, a nie 30 fps). Gdzie w tym jest jakakolwiek opłacalność? Fanatycy Sony tak się bronili z tym PSN, że może lekko gorsze od XBL, ale chociaż za darmo... a tu trach... Sony im taki numer wycięło. Ale to pewno "dopasowanie się do woli graczy", fapboje PlayStation tak kochają swoją konsolę że zgodnie uznali że chcą płacić za online i Sony tylko wyszło na przeciw oczekiwaniom. Wysokie ceny gier 7-generacji argumentowano koniecznością "dokładania" do konsol, koszt produkcji PS4/XONE jest tak niewielki, że już sprzedaż platformy jest zyskiem dla firmy. Ale biz is biz. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 fapboje PlayStation tak kochają swoją konsolę że zgodnie uznali że chcą płacić za online i Sony tylko wyszło na przeciw oczekiwaniom. jak by im jeszcze nasrali do pudełka z grą to by też się cieszyli... ja już mam z tego taki "łąch" ,że nie mogę Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zapraszam do najnowszego PSXE. Mój list jest opublikowany. Domyślicie się który to Ale Ci list pokroili, a może celowo nie wspomniałeś o liczbie klatek. Jak możesz prześlij mi ten list na priva to zobaczę jak redakcja robi listy pod siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kolega zaprasza na swój blog http://restinpc.blogspot.com/ Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) UP@ Dzięki, poprawiłeś mi humor tym linkiem Doskonale odzwierciedla on kompleksy konsolowców Edytowane 26 Czerwca 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Mozecie nawet komentować tam Edytowane 27 Czerwca 2013 przez .daft Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ale Ci list pokroili, a może celowo nie wspomniałeś o liczbie klatek. Jak możesz prześlij mi ten list na priva to zobaczę jak redakcja robi listy pod siebie. Listu jeszcze nie widziałem, PSXE nie czytam bo niestety czasem przesadzają w kwestii "fapowania" nad A/V w niektórych de facto brzydkich grach. FPS to kulał już w Uncharted 2, chyba taka cecha PlayStation 3... na początku problemy tłumaczono skomplikowaną architekturą, potem zaś "przeterminowaniem" sprzętu. A ten blog, to jest jakieś apogeum żenady, durnoty i zaślepienia. A porównanie C3 w wersji pecetowej do konsolowej jest śmieszne. Dlaczego przy takich porównaniach każdy mówi o statycznym obrazie pomniejszonym do rozdzielczości wyświetlanej na konsolach... 1080p to rozdzielczość ponad 2-krotnie wyższa, zaś różnica w płynności animacji dyktuje komfort. Dlaczego celowo pomijane są punkty, gdzie komputer osobisty zyskuje REALNĄ przewagę. Dlaczego wszyscy "fapują" do statycznych ss z PS4/XONE, a nikt nie widzi tego że te gry będą chodzić w 30 fps! Powtórzę w 30 fps! Co w przypadku dynamicznego FPS, czy wyścigów samochodowych jest brakiem płynności, a do tego z pewnością dojdą wszelkiej maści dropy i bach, komfortu ni ma. Gość tworzący ten blog NIE MA żadnego pojęcia, o sprzęcie, o sposobie działania czy czymkolwiek. Nie zamierzam tego komentować na jego blogu, bo nie będę durnowi reklamy robił. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Gość tworzący ten blog NIE MA żadnego pojęcia, o sprzęcie, o sposobie działania czy czymkolwiek Ja pomyślałem, że on to zrobił, aby pokazać w jaki sposób rozumuje stereotypowy konsolowiec i obnażyć ich głupotę. Jeśli jest inaczej... no cóż... ograniczony umysłowo głąb. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 UP@ Zrozumiałem to dokładnie tak samo Jeśli jest inaczej to albo jest to osoba , która NIE myśli albo urodziła się w drugim tysiącleciu... Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Widzę że jestem na tyle "gwiazdę internetuf" że moje posty są tam wklejane ... Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Gdzie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts