Wulfen 134 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) Smiac mi sie chce z fanboi sony Jakie wygrac ? Pokazali rendery Nie pokazali konsoli I to ma byc wygrana ? Wsteczna kompatybilnosc na ps4 to bedzie platny ja 1000% stream gier wiec dojdzie do tego lipna jakosc Ms mial pokazac konsole ? Pokazal Sony nie pokazalo NIC Na gry przyjdzie czas na e3 wtedy poznamy zaryz bo narazie takie spekulacje sa smieszne aha czyli dla ciebie na konferencji konsoli DO GIER lepiej jak pokazuja kawalek plastiku i jakies duperele zwiazane z TV niz same gry ? jeden gameplay z konferencji sony trwal mniej wiecej tyle co wszystkie zwiastuny z konfy microsoftu xboty nie maja ŻADNYCH argumentów. Edytowane 21 Maja 2013 przez Wulfen Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) szkoda , że ten gameplay był z PC... Edytowane 21 Maja 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) To prawda. Ps network to imitacja przy tym co daje xbl Mialem ps3 i mam x360 wiec wiem co pisze a ja mialem 3 xboxy wiec wiem lepiej od ciebie szkoda , że ten gameplay był z PC... nie, raczej z dev kita ps4 Edytowane 21 Maja 2013 przez Wulfen Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Szkoda że Ubi otwarcie powiedziało "high-end PC". Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) a ja mialem 3 xboxy wiec wiem lepiej od ciebie Tekst rodem z piaskownicy.. Edytowane 21 Maja 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Szkoda że Ubi otwarcie powiedziało "high-end PC". jesli chodzi o watch dogs to prawda. a tutaj podaje na tacy xbotom i innym leniuchom gameplay z killzonea, żeby mi tu wiecej nikt nie mówił o prerenderze killzonea http://www.youtube.com/watch?v=rGlu3e9kdks#t=3m39s Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Niech sobie kasują za xbox live, ale nie takie pieniądze, nie przesadzajmy tym bardziej, że trzeba będzie płacić za używki... Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 a ja mialem 3 xboxy wiec wiem lepiej od ciebie nie, raczej z dev kita ps4 Gdybys wiedzial pare faktow co wiedza tutaj inni o mnie przestalbys pisac tutaj takie smieci ze wiesz lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Niech sobie kasują za xbox live, ale nie takie pieniądze, nie przesadzajmy tym bardziej, że trzeba będzie płacić za używki... Jakie pieniądze? Na miesiąc wychodzi to jak za paczkę szlugów, gdzie niektórzy miesięcznie potrafią wypalić 20-30 paczek... Więc jakie to są tak naprawdę pieniądze? Zwłaszcza że Xbox Live to usługa sieciowa bardzo wysokiej klasy... Nie jestem ani po stronie PS4 ani XO, ale staram się być obiektywny - a niektórym to tutaj niezbyt wychodzi. Pokazano gameplay z Killzone SF? Fajnie, tylko nie widziałem na scenie gościa stojącego z padem i prezentującego grę, tylko odtworzony gotowy materiał wideo, który może być równie dobrze "dopieszczony" w edytorze, bądź również... wyrenderowany. Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rGlu3e9kdks#t=3m39s Nie wiem dlaczego ludzie upierają ze nowy Killzone to render, jak już dawno temu był pokazany gameplay. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jakie pieniądze? Na miesiąc wychodzi to jak za paczkę szlugów, gdzie niektórzy miesięcznie potrafią wypalić 20-30 paczek... Więc jakie to są tak naprawdę pieniądze? Zwłaszcza że Xbox Live to usługa sieciowa bardzo wysokiej klasy... Aż tak wiele to nie jest, ale mimo wszystko wolałbym trochę mniej za to płacić, albo chociaż więcej wariantów kupna (tj. 1,2,3,4 miesiące itp.). Do tej pory byłem mocno za Xboxem po tej prezentacji, mimo, że krótkiej, ale dobrej. Ale jak przeczytałem, że trzeba będzie płacić za używki to, już tak wesoło mi nie było. Podejrzewam coś około dzisiejszych 800MSP, czyli 30zł jak się nie mylę. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Nie chcę nic mówić, żeby nie krytykować ale to co jest na tym filmiku to jakaś farsa a nie gameplay. Trzech (3) aktorów podnieca się i trzepie przed ekranem. Mało tego patrząc jak główna postać w grze dostaje po du**e można wywnioskować, że: 1. włączony jest godmode i gość przeżyłby wybuch bomby rozszczepialnej, 2. w tej grze nie da się zginąć (lepsza zajawka niż COD na poziomie easy), 3. nikt nie gra tylko goście podniecają się przy filmiku. Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 http://www.anandtech.com/show/6972/xbox-one-hardware-compared-to-playstation-4/2 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 weż pod uwagę to - PS4 nikt nie widzaił XBO już jest pokazane "na golasa" (bardzo podobne-prawie identyczne rozłożenie elementów jak w X360S) Teraz e3 zweryfikuje kto na starcie będzie miał lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dla mnie sprawa jest jasna. Kupuję ten sprzęt pierwszy, który będzie miał więcej NOWYCH gier na starcie. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mam to samo podejscie Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Kilka screenów z inFamous: Second Son: Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Widzę, że zaczyna być stosowana w nextgenowych grach "stonowana kolorystyka" - taka bardziej naturalna bardzo to podobnie do Watch Dogs wygląda dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Chyba pierwszy raz się zgodze z tommym Edytowane 24 Maja 2013 przez Wulfen Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 EA na temat nowych konsol Te architektury o generację wyprzedzają najpotężniejszy PC dostępny na rynku, a ich unikalny projekt, fundamenty systemu operacyjnego i usługi tworzą jedne z najbardziej atrakcyjnych platform, które będą w stanie zmienić mechanizmy rozgrywki. Wyniki naszych testów związanych tylko z wydajnością obrazu i dźwięku są 8-10 razy lepsze niż [urządzeń] obecnej generacji. Możliwości obliczeniowe tych urządzeń i szybkość transferu danych w zasadzie eliminują potrzebę racjonalnego zarządzania zasobami systemowymi na potrzeby silników naszych produkcji. Jestem tylko ciekaw czy ten sprzęt co aktualnie posiadam będzie wystarczający na porty z nowych konsol Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Czytałem to źródło i tam w komentarzach bardzo dobrze ktoś napisał, że może wyprzedzają architekturą ale na pewno nie wyprzedzają mocą obliczeniową dzisiejszych, topowych maszyn. Możliwości obliczeniowe tych urządzeń i szybkość transferu danych w zasadzie eliminują potrzebę racjonalnego zarządzania zasobami systemowymi na potrzeby silników naszych produkcji. Wspomnimy te słowa, po odpaleniu pierwszych gier i zobaczymy, czy faktycznie będą trzymać stałe 60kl. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nie ma raczej na to szans. Tak samo jak PS3 dzisiaj w C3 nie jest w stanie utrzymać nawet stałych 25 Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 45 klatek/s i będzie git Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Chyba jesteś nienormalny. Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts