BIGPUN 12628 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Niektóre elementy multi działają w Destiny bez plusa:) Także mnie to zdziwiło. Jak tylko wrócę do domu zakład temat xo/ps4 Destiny tam pogadamy szerzej o grze:) Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie potrzebujesz ps+ zeby grac kampanie i misje, tylko na strike'i i crucible. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 No ale gram normalnie w kampanie z ziomeczkami , do tego nie trzeba Plusa ? Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) W kampanie nie, ale strike już raczej tak. Prosta sprawa, odpal Crucible i będziesz wiedział czy trzeba PS+. Bo jak nie masz a pozwoli Ci odpalić, to może zrobili jakiś free week. Na jakimś E3 mówili, że do gier które są MMO (np. The Elder Scrools Online) nie trzeba będzie mieć "+" żeby zwyczajnie pograć więc może się tego trzymają. Edytowane 14 Października 2014 przez remi.88 Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Troche dziwnie się w to gra , bo mam 4 lvl i wybieram mape dla 4 lvl a są tam na niej przeciwnicy np. z 8,9 i zeby zaje...ć jednego musze w niego strzelać z 5 razy albo i lepiej A na tej samej mapie pojawia się gość który ma 24 lvl i on w nich strzeli raz i po nich więc jak tu grać , gdzie sprawiedliwość ? Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jak wybierasz misje i masz za niski poziom to rób patrole albo powtarzaj ostatnią misję, później strike'i itp, ew. crucible no i bounty dla expa żeby wbić level. A wysokopoziomowcy na tych pierwszych levelach gry tylko farmią przedmioty, bo legendarny schemat ma takie same szanse wypaść z 8 levelovego przeciwnika jak z takiego na 20lvl więc koszą tych z 8lvl żeby było szybko:) Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Destiny lata w 30 fps ponieważ twórcy chcieli żeby gracze na starszych generacjach konsol mieli podobne doświadczenia z gry. Tak się tłumaczyli, co jest absurdem według mnie, no ale cóż. Jakbyście mieli ochotę polatać jakieś strajki na 24 lv to zapraszam, z randomami bywa różnie Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) No git, też mam 24lvl, wyśle zapro jak TPSA lub raczej Orange odda mi neta, bo póki co to tylko telefon łączy mnie ze światem Masz Headset? Edytowane 14 Października 2014 przez remi.88 Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Destiny lata w 30 fps ponieważ twórcy chcieli żeby gracze na starszych generacjach konsol mieli podobne doświadczenia z gry. Tak się tłumaczyli, co jest absurdem według mnie, no ale cóż. Jakbyście mieli ochotę polatać jakieś strajki na 24 lv to zapraszam, z randomami bywa różnie I Ty w to wierzysz ? Przecież to kolejny i jeden z wielu wymyślonych powodów. Rzadko stać twórców na szczerość, aby podać prawdziwą przyczynę danej sytuacji, w tym wypadku rozdzielczości i fpsów. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie napisałem, że wierzę, napisałem tylko, że takie coś podali do wiadomości. Szczerze, jak dla mnie nie ma się co nad tym rozwodzić bo i tak nic z tym nie zrobimy. @remi.88 Mam słuchawki na usb, ale nie zauważyłem, żeby współgrały z konsolą, niby od czasu do czasu zapala mi się ikonka voipowa ale nie wiem czy to działa Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Działa już normalnie PSN ? Bo nie wiem czy PS+ Aktywować Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) U mnie cały dzień działa ok Edytowane 14 Października 2014 przez Kubuś73 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 a jak tam PS4 po naprawie ? Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 W takim razie szybka aktywacja PS+ i lece oglądać mecz , dzisiajeszy mecz jest sprawdzianem Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) Dostałem nówke albo refuba 3D ale jest cichsza od mojej poprzedniej 4A więc jestem zadowolony wszystko działa jak należy Edytowane 14 Października 2014 przez Kubuś73 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Kurde kupiłe od gościa Destiny mówił ze była 5 min w konsoli bo chciał sprawdzić czy działa konsola prawidłowo i był w niej kod na 30 dni ps+ i na uzbrojenie vanguard i kod na uzbrojenie działa a na ps+ nie chce wejść.. Kurde kupiłe od gościa Destiny mówił ze była 5 min w konsoli bo chciał sprawdzić czy działa konsola prawidłowo i był w niej kod na 30 dni ps+ i na uzbrojenie vanguard i kod na uzbrojenie działa a na ps+ nie chce wejść.. Ma kod jakąś ważność ? Czy jak nie wchodzi to znaczy tylko i wyłącznie że został wykorzystany ? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Powiem Ci, że mój kod również nie działa. A kupiłem nówkę więc nie mógł być wykorzystany. Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 A po wprowadzeniu kodu wtswietlil Ci sie ekran do podania informacji o karcie kredytowej? Ja tak mialem ze musialem podac te informacje i dopiero potem kod przeszedl. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Uważajcie żeby automatycznie nie przedłużyła się subskrybcja na rok Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 (edytowane) Taa, usunalem dane od razu jak przeszedl kod. Z drugiej strony jak ktos nie ma karty kredytowej a kod nie przechodzi bez podania tych danych to jak go wykorzystac? PS. Bigi a co z obiecanym tematem o Destiny PS4\Xone? Przydalby sie chociazby po to zeby sie ustawic na jakies farmienie czy Strike'i Edytowane 15 Października 2014 przez remi.88 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Naklejka przyszła, fajna sprawa http://i.imgur.com/2ISSP0J.png 4 Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 http://www.gram.pl/news/2014/10/15/crytek-nie-wyklucza-przeniesienia-ryse-son-of-rome-na-ps4.shtml ciekaweee byłoby fajnie mieć ryse na ps4 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 A po wprowadzeniu kodu wtswietlil Ci sie ekran do podania informacji o karcie kredytowej? Ja tak mialem ze musialem podac te informacje i dopiero potem kod przeszedl. Nie, wyskakuje tylko komunikat, że kod jest błędny. Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 To w takim razie ja bym go reklamował u wydawcy. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 No i właśnie pewności nie ma i tu jest problem :-) Co sądzicie o tych doladowaniach Ps+ z allegro za 3 zł na 14 dni? Jest to normalne ps+ ze wszystkimi funkcjami itp? P.S Uzbrojenie Vanguard dostepne jest dopiero od 20 lvl ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts