Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 4

Recommended Posts

W kampanie nie, ale strike już raczej tak. Prosta sprawa, odpal Crucible i będziesz wiedział czy trzeba PS+. Bo jak nie masz a pozwoli Ci odpalić, to może zrobili jakiś free week. Na jakimś E3 mówili, że do gier które są MMO (np. The Elder Scrools Online) nie trzeba będzie mieć "+" żeby zwyczajnie pograć więc może się tego trzymają.

Edytowane przez remi.88

Troche dziwnie się w to gra , bo mam 4 lvl i wybieram mape dla 4 lvl a są tam na niej przeciwnicy np. z 8,9 i zeby zaje...ć jednego musze w niego strzelać z 5 razy albo i lepiej :/ A na tej samej mapie pojawia się gość który ma 24 lvl i on w nich strzeli raz i po nich więc jak tu grać , gdzie sprawiedliwość :roll: ?

Jak wybierasz misje i masz za niski poziom to rób patrole albo powtarzaj ostatnią misję, później strike'i itp, ew. crucible no i bounty dla expa żeby wbić level. A wysokopoziomowcy na tych pierwszych levelach gry tylko farmią przedmioty, bo legendarny schemat ma takie same szanse wypaść z 8 levelovego przeciwnika jak z takiego na 20lvl więc koszą tych z 8lvl żeby było szybko:)

Destiny lata w 30 fps ponieważ twórcy chcieli żeby gracze na starszych generacjach konsol mieli podobne doświadczenia z gry. Tak się tłumaczyli, co jest absurdem według mnie, no ale cóż. Jakbyście mieli ochotę polatać jakieś strajki na 24 lv to zapraszam, z randomami bywa różnie :)

Destiny lata w 30 fps ponieważ twórcy chcieli żeby gracze na starszych generacjach konsol mieli podobne doświadczenia z gry. Tak się tłumaczyli, co jest absurdem według mnie, no ale cóż. Jakbyście mieli ochotę polatać jakieś strajki na 24 lv to zapraszam, z randomami bywa różnie :)

I Ty w to wierzysz ? Przecież to kolejny i jeden z wielu wymyślonych powodów. Rzadko stać twórców na szczerość, aby podać prawdziwą przyczynę danej sytuacji, w tym wypadku rozdzielczości i fpsów. 

Nie napisałem, że wierzę, napisałem tylko, że takie coś podali do wiadomości. Szczerze, jak dla mnie nie ma się co nad tym rozwodzić bo i tak nic z tym nie zrobimy.

@remi.88

Mam słuchawki na usb, ale nie zauważyłem, żeby współgrały z konsolą, niby od czasu do czasu zapala mi się ikonka voipowa ale nie wiem czy to działa :)

Kurde kupiłe od gościa Destiny mówił ze była 5 min w konsoli bo chciał sprawdzić czy działa konsola prawidłowo i był w niej kod na 30 dni ps+ i na uzbrojenie vanguard i kod na uzbrojenie działa a na ps+ nie chce wejść..

Kurde kupiłe od gościa Destiny mówił ze była 5 min w konsoli bo chciał sprawdzić czy działa konsola prawidłowo i był w niej kod na 30 dni ps+ i na uzbrojenie vanguard i kod na uzbrojenie działa a na ps+ nie chce wejść..

Ma kod jakąś ważność ? Czy jak nie wchodzi to znaczy tylko i wyłącznie że został wykorzystany ?

Taa, usunalem dane od razu jak przeszedl kod. Z drugiej strony jak ktos nie ma karty kredytowej a kod nie przechodzi bez podania tych danych to jak go wykorzystac?

PS. Bigi a co z obiecanym tematem o Destiny PS4\Xone? Przydalby sie chociazby po to zeby sie ustawic na jakies farmienie czy Strike'i ;)

Edytowane przez remi.88