Filip17 15 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pewnie, że będę po to właśnie go kupuję. Jutro dam Ci znać jak się grało Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 starzy wyjadacze pamietajacy PSX itp bez problemu dokopaliby 95% grających na myszce W takim razie dlaczego robią te autoaimy, wspomagacze celowania? Nawet stary wyjadacz nie ma szans ze średnio rozgarniętym człowiek grającym prawidłowo ustawionym gryzoniem. Między innymi dlatego cross-platformowe fps'y się nie przyjęły. Gramy albo na padzie, albo na myszce dla równych szans. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Gral ktos w sniper elite 3? Jak wrazenia? Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 podobno słabe, lepiej sprawdź inne strzelanki na PS4 zanim to ruszysz Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Mysle o wolfenstein lub bf4 co lepiej? Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 imo Wolf, chyba że w multi chcesz grać Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Bf poszukam na marktsplatsu to takie u nas allegro ktos gral w wolfa dobra giera Fenikz posiadasz x one lub ps4? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zawsze można kupić venom-X czy tam XIM4 jak kogoś portfel nie boli i próbować z myszką Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zawsze można kupić venom-X czy tam XIM4 jak kogoś portfel nie boli i próbować z myszką Tylko czy to dziala z wiekszoscia gier Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 W takim razie dlaczego robią te autoaimy, wspomagacze celowania? Nawet stary wyjadacz nie ma szans ze średnio rozgarniętym człowiek grającym prawidłowo ustawionym gryzoniem. Między innymi dlatego cross-platformowe fps'y się nie przyjęły. Gramy albo na padzie, albo na myszce dla równych szans. Wiesz powiem ci tak grałem dla testów kiedyś w Bf bad Company 2 przy pomocy pada na PC i dziwnym sposobem grało mi się bardzo dobrze tylko ze snajperem miałem problem. Cross platform nie wypalił z kilku powodów m.in AIM na PC oraz łatwy sposób na oszukiwanie (niestety nooby jak to bywa rozwalaja bo pojawił się nowy cheat itp. Na konsolach dopóki nie są złamane to zjawisko w ogóle nie wystepuje) problemy połączenia konsol i PC oraz koszty takich rozwiązań. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zawsze można kupić venom-X czy tam XIM4 jak kogoś portfel nie boli i próbować z myszką Tylko czy to dziala z wiekszoscia gier Według producentów działa w każdej. Ja tam nie wiem, nie korzystam Ale filmiki jak ludzie grają na tym w BF4 czy CODa jest pełno na YT. Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Juz mam ps4 i bf4 ☺niedlugo odpalam tylko przegapilem metro redux poszedlem w media marktcie na gore kupic jeszcze lodowke schodze i juz niebylo a cena 26 e Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 http://www.game.co.uk/en/white-playstation-4-with-destiny-vanguard-only-at-game-301247?pageSize=20&categoryIdentifier=577124&catGroupId= Cytuj Link to post Share on other sites
koowall 10 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No to dołączam do szczęśliwego grona posiadaczy PS4 Jedno pytanie na początek - czy wam także konsola się tak mocno grzeje już po jednej godzinie grania od spodu z prawej strony ? Moja stoi sobie sama na szafce, z każdej strony ma wolne miejsce wiec przewiew powietrza dobry. Mimo to, zauważyłem że się bardzo nagrzewa. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Pod prockiem? Jutro sprawdzę swoją. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Pograłem chwile w metro tak grzeje sie Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 To jest po prostu niemożliwe! Konsola się nagrzewa! Tak na serio, to co myślałeś? Konsola ma swoje podzespoły, które wydzielają ciepło i konsola będzie ciepła... Cytuj Link to post Share on other sites
koowall 10 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jeszcze jedno pytanko - macie z prawej strony w miejscu gdzie są wywietrzniki takie zgrubienie półokrągłe także ? Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jeszcze jedno pytanko - macie z prawej strony w miejscu gdzie są wywietrzniki takie zgrubienie półokrągłe także ? Serio? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 moja się grzeje najbardziej w Killzone jak wyłączę ograniczenie fps na 30 Tak każda konsola ma to zgrubienie w tej wnęce Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 moja się grzeje najbardziej w Killzone jak wyłączę ograniczenie fps na 30 Tak każda konsola ma to zgrubienie w tej wnęce W Killzone można wyłączyć blokadę 30FPS? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 po aktualizacji mozna ja właczyc i wyłaczyc ale sprawdzałem tylko w single Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Yeah, Destiny już mam, wkładam płytkę do napędu i po arii dziwnych dźwięków - płyta nierozpoznana. Mam szczęście Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 (edytowane) To ja się pochwalę miałem kupić w lutym na premierę W3, ale tak, to jest http://i.imgur.com/H7vJUuz.jpg Jak dla mnie granie na PC we wszystkie gry prócz lidera MMO WoWa w, którego aktualnie gram nie większego sensu kiedyś grałem nałogowo na PC, ale po jakimś czasie to minęło dlatego sprzedałem PC z 2x7970 i złożyłem na M-ATX i śmiga jak ta lala we wszystkie inne gry wolę pograć na konsoli po prostu tak się wychowałem od małego i konsola będzie dla mnie zawsze nad PC szczerze to większe zrobił na mnie wrażenie wczoraj Infamous:SS niż Crysis 3, gdy odpalałem go na maxa z 2x7970 człowiek się zastanawia jak z takiego maleństwa ludzie wyciskają takie cuda, a to dopiero początek generacji. Edytowane 15 Września 2014 przez Light56 3 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hmm, ładnie wygląda w bieli. takiego maleństwa ludzie wyciskają takie cuda Do tego dochodzi cena, moim zdaniem good value for money. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts