natsu 1871 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tak w ogóle to co z nią nie tak? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Killzone Shadow Fail... eee... przesadzasz. Nie jest to 'system seller' ale nie można powiedzieć o tej grze, że jest słaba... strzela się przyjemnie, wreszcie nie jest tak do bólu liniowo, no i... fabuła przybiera ciekawy obrót pod koniec Fail definitywny to Knack. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dziś pozbyłem się rodzinki i wpadł do mnie kolega. Także ma ps4. Testowaliśmy kilka gierek. Killzone ma ewidentnie za niska rozdzielczosc i brak AA. W multi drugi plan pixlowany. Sztuczna inteligencja tępa... W 1 misji stanąłem pod posągiem, hellgaści szli do mnie gęsiego po kulke. Dam tej grze szansę, ale najpierw potestuję bf4 na ps4. Oraz pomęczę pare wyścigów w moim ulubionym forza5. Ps knacka nie mam. Chyba dużo nie straciłem? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 KZ chodzi w natywnym 1080p z jakimś autorskim TSSAA (czy jakoś tak) - wg. Digitalfoundry. Niemniej jednak niska jest rozdzielczość samych tekstur, aczkolwiek z odległości do TV bardzo nie przeszkadza. Cytuj Link to post Share on other sites
OliwerSkwar 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Witam mam pytanie od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem PS4 ale mam problem bo konsola bardzo głośno mi chodzi. Wy też taka macie. Fifa cicho chodzi a Killzone głośna praca konsoli, nie wiem od czego do zależy, ale według mnie to głos jest od napędu DVD da się gry nagrać na twardziela aby z plyt nie czytał ? Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=myPO4UQk2_8 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Killzone instaluje się na dysku. To co słyszysz to szum turbiny. Postaw konsolę poziome i zrob po jej bokach i z tyłu po kilka cm luzu. (konsola bierze powietrze ściankami i wywala ciepłe dyszą z tyłu) Druga sprawa, że nie jesteś sam. Wielu osobom właśnie na killzonie konsola głośno chodzi. Ta gra ma wymagania, to tytuł startowy, nie poznali jeszcze bebechów i dość mocno się pocą Dostałem właśnie PS4 i nie mogę zarejestrować się wiecie czemu ? tp był tylko problem pierwszego dnia. W jednej chwili logowało się zbyt wielu użytkowników. Cytuj Link to post Share on other sites
kradneslomki 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Apropo konsoli, to jeśli mam na nią półeczkę zamkniętą z każdej strony, otwartą tylko z przodu, wysokości około 10cm, szerokości 2xPS4, i długości tak samo. To czy jak wstawie tam konsole to nie nagromadzi sie powietrze gorace z turbiny za konsola i nie będzie jej smażyć? Jaka temperatura może się max zrobić zeby jej nie zaszkodzić? Cytuj Link to post Share on other sites
gshepherd 330 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Na etykiecie jest napisane, że niby tylko 100-127V, aczkolwiek średnio w to wierzę. Edytka: Jakby kogoś interesowały, odczucia po paru godzinach zabawy z PS4... (Killzone SF, FIFA14, AC4, Resogun) Pozytywnie: -Widać ogromny skok jakościowy względem PS3, tyle że... dla posiadacza wydajnego PC to nic, czego żeśmy nie widzieli -Kontroler jest wreszcie wygodny i sprawia wrażenie bardzo solidnego -Dashboard działa stosunkowo płynnie... poprawa względem PS3 ogromna, ale dalej sporo brakuje do ideału -Napęd konsoli jest dużo cichszy niż ten w PS3 (zwłaszcza w Slim i Super Slim) -Kultura pracy układu chłodzącego prezentuje się podobnie do ostatnich rewizji PS3 Fat, więc jest to w pełni akceptowalne Na minus: -funkcje multimedialne są póki co ograniczone do absurdalnego minimum brak możliwości podłączenia zewnętrznych hdd brak wsparcia dla filmów bd w 3d brak wsparcia dla 95% plików multimedialnych problemy z audio cd dużo dużo więcej -funkcja playgo (granie w czasie ściągania) to póki co abstrakcja i ani resogun ani contrast ani demo fify 14 nie pozwoliły na taki manewr -integracja z fb powoduje, że konsola wręcz zaśmieca profil setką swoich rzeczy i publikuje tak durne notatki jak "uruchomił właśnie swoje PlayStation 4" -problemy z ps network (podobno sony ma to w przeciągu tygodnia poprawić), niedziałająca zakładka "Co nowego" Polecam eksperyment AC4 na maxa PC i przełączenie na tym samym monitorze na PS4. Czar pryska od razu.... Dzisiejsza generacja konsol to jak ktoś barwnie napisał "dziecko kryzysu". To widać...... KZ potrafi przyhaczyć jak coś się naprawdę dużego dzieje. Jeżeli ktoś ceni gry a nie koniecznie tylko grafikę to może zrobić jak mój kolega..... Za cenę nowej ps3 kupił używane xbox 360 i ps3. Gier i zabawy ma masę na kilka miesięcy. Na ps4 na chwilę obecną nie działa nawet dlna.... Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Moje PS4 po 2 dniach jedzie na serwis - zepsuł się napęd BD! W poniedziałek odebrałem swoją konsolę. Dzisiaj pograłem trochę w Knacka i zonk. Podczas gry gra się wyłączyła i wypchnęła płytkę z czytnika. Teraz cały czas napęd próbuje wypchnąć płytkę której nie ma w czytniku. Nic nie pomaga. Konsola leci na serwis. To żem się nagrał kurna jego mać! Witamy w świeci gdzie wszystko jest robione w Chinach jak najmniejszym kosztem! Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 A jak mówiono że obecna generacja to dziecko kryzysu to się niektórzy oburzali że to atak PC'towców na konsole. Wiele rzeczy jest robione w Chinach w tym Apple ale nie każda rzecz robiona w Chinach musi mieć Chińską jakość (czyli jej brak). Ciekawy jestem co posiadacze obecnej generacji będą mówić za 2-3 lata. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 konsola bardzo głośno mi chodzi Kup takie coś i załóż. To na pewno ją wyciszy: http://img.szafka.pl/uploads/clothes/d12/13072/1251119120.jpg 4 Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dzieje się dokładnie to, co u tego jegomościa :http://www.youtube.com/watch?v=8BgnxOqSZkA Cytuj Link to post Share on other sites
osadnik 0 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 gdzie można kupić ps4 najlepiej z grami fifa 14 i bf4?? proszę o linki sklepów przydałyby się też 2 pady Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ceneo.pl Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jest problem z dostępnością konsol. Musisz dzwonić i pytać w sklepach w okolicy lub przepłacić na allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ile najwięcej można dać za tą konsole ? (tak rozsądnie) Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 W dzień premiery Media Markt miał golasa za 1699zł i zestaw z 2 grami za 1999zł. To były jak najbardziej rozsądne ceny... obecne pomysły typu 2199zł za golasa to przesada i po nowym roku ceny się unormują. Ale jak ktoś ma kasę i jest w gorącej wodze kąpany, no to da tyle ile uważa ;d Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Na allegro można złapać z Killzone za 2100 i to na tą chwilę jest najlepsza opcja. \Wytapane z Xperia T// Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 To prędzej sobie kupie w nowym roku bo powyżej 2000 to rzeczywiście przesada. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Powiedzmy sobie szczerze. Gdyby warto byłoby ją teraz kupować, wielu w tym ja, by wygrzebało tą kasę spod ziemi - bo ten kto szmal ma, jest mu obojętne i nawet za 3000zł ją kupi, po to tylko by leżała i cieszyła oko. Codziennie biję się z myślami, kończąc podsumowaniem: po co mi ona teraz z jedną grą, jak tego co mam w kolejce na PC obok siebie, nie mam czasu ograć. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
XT600 6 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.gram.pl/news/2013/12/21/cd-projekt-red-o-konsolowych-wersjach-wiedzmina-3-celujemy-w-30-klatek-na-sekunde.shtml Edytowane 21 Grudnia 2013 przez XT600 Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 nie celują tylko na więcej nie pozwolą, ale na szczęście w "wieśku" wystarczy 30kl/s Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Nic dodać nic ująć. Miało być pięknie a wyszło jak zwykle. Tylko gorzej. Marzenia o 1080@60 możemy wsadzić między bajki. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 W grach tpp 30 jest znośne. Ale bijatyki, shootery i samochodówki muszą mieć 60. Ehh kupiłem konsolę, a gry będę kupował na PC... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts